Kysymys:
Komedia, johon kuuluu tappaja
dhurup
2015-04-10 21:49:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsoin kerran Hollywood-elokuvan. Sopimustappaja ja tyttöystävänsä tai vaimonsa ojasi tai heittämä mies asettui kahteen vierekkäiseen hotellihuoneeseen. Tappaja valmistautuu työhönsä asettamalla teleskooppiaseensa ikkunan läpi, kun surullinen tyhmä mies koputtaa tappajan oveen saadakseen myötätuntoa.

Lopulta surullinen mies kiinnosti tätä tappaminen ja aseessa. Kun mahdollinen uhri tuli hotelliin (polku näkyy tämän ikkunan läpi), surullinen tyhmä mies ampui aseen. Uhrilla oli turvakansi. Hän itse oli pukeutunut henkivartijaksi, kun taas yksi henkivartija oli pukeutunut hänen kaltaiseensa. Mutta surullinen mies tappoi "vartijan" taitojen puutteen vuoksi ja täytti siten sopimuksen. Mikä tämä elokuva on? Ole hyvä ja auta.

Milloin näit tämän elokuvan ja missä? Muistatko näyttelijöitä? Oliko tämä komedia vai trilleri?
oliko rannalla kohtaus, jossa toinen mies "jahti" tappajaa?
@EL Lopulta tarkoitat? En muista sitä ...
jos kuten mainitsin, niin se on kaverikaveri, kuten Walt jo vastasi
üks vastaus:
Walt
2015-04-11 02:06:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää siltä, ​​että olet Billy Wilderin Buddy Buddy seuraajana vuodesta 1981 Jack Lemmonin ja Walter Matthaun kanssa.

Hitman Trabucco on palkattu poistamaan Rudy "Disco" Gambola ennen kuin hän todistaa mob-jäsenistä, mutta sopimuksen täyttämisestä tulee ongelmallista, kun hän tapaa itsemurhan Victor Clooneyn, emotionaalisesti häiriintyneen televisioensorin, joka asuu hänen vieressään olevassa huoneessa Ramona-hotellissa Riversidessa Kaliforniassa.

Hitman (Matthau) ei voi tehdä työtä, joten Victor (Lemmon) tekee sen sijaan, mutta ampuu poliisin vahingossa. Sitten käy ilmi, että poliisi oli naamioitu kohde. Se perustui Francis Veberin (ja hänen näytelmänsä perusteella) kirjoittamaan 1973 -elokuvaan, jossa oli useita mukautuksia. Se on myös viimeinen Wilderin ohjaama elokuva, vaikka hän ei tarkalleen mennyt korkealle nuotille tämän kanssa ja oli hämmentynyt siitä. Tässä traileri:Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...