Kysymys:
Mikä oli Frank?
DForck42
2012-06-29 19:48:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvan Donnie Darko aikana Donnie puhuu ajoittain Frankin kanssa, jonka lopulta selvitämme elokuvan lopussa olevan kaverin, jonka Donnie ampui, koska hän juoksi vahingossa tyttöystävänsä yli. Onko Frank osoitus Donnie-mielenterveydestä, kun hän on ennakoinut tulevaisuuden tapahtumia? Jos ei, niin mitä Frankin piti olla?

Kaksi vastused:
David Harkness
2012-07-02 01:13:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Todellinen elämä Frank, joka ohittaa Donnie-tyttöystävän, on Elizabethin (Donnien sisar) poikaystävä. Näemme hänen ajavan Donnien ohitse elokuvan alkaessa pudotettuaan hänet kotiin vähän ennen kuin moottori kaatuu taloon. Voit nähdä tämän tapahtumasarjan selkeämmin elokuvan lopussa.

Frank, jonka kanssa Donnie puhuu koko elokuvan aikana, on Messenger, joka lähetetään varoittamaan Donniea lähestyvästä maailman lopusta. Vaihtoehtoisessa maailmankaikkeudessa tapettuja hahmoja manipuloi kuka tahansa, joka auttaa Donniea pelastamaan maailman. Heidät tunnetaan nimellä Manipulated Dead ja ne selitetään lyhyesti kirjassa ohjaajan leikkauksesta.

Hyvä vastaus, ja haluaisin lisätä, että monet Frank-kohtaukset - kuten suuri osa koko elokuvasta - sisältävät hallusinaatioita, kun Donnie kehittää skitsofreniaa.
@ShaneFinneran, Uskon syvästi, että teidän "skitsofrenia" -teorianne on hyvä teoria, mutta ei ensisijainen!
John
2016-10-27 13:07:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viite: Donnie Darko selitetty

Kuka on Frank?
LUKU: MANIPULOITU KUOLEMA
Manipuloitu kuollut ovat tehokkaampia kuin Living Receiver. Jos henkilö kuolee tangenttiversumissa, hän voi ottaa yhteyttä elävään vastaanottimeen neljännen ulottuvuuden rakenteen kautta. Neljäs ulottuvuusrakenne on valmistettu vedestä. Manipuloidut kuolleet manipuloivat elävää vastaanotinta neljännen ulottuvuuden rakenteen avulla. Manipuloidut kuolleet asettavat usein varmistusloukun elävälle vastaanottimelle varmistaakseen, että esine palautetaan turvallisesti ensisijaiseen universumiin. Jos varmistusloukku onnistuu, elävälle vastaanottimelle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin käyttää hänen neljännen ulottuvuutensa voimaa lähettääkseen Artefakti ajoissa takaisin ensisijaiseen universumiin ennen kuin musta reikä romahtaa itsensä päälle. että Frank oli tulevaisuudesta. Frank on myös kuollut. Eikö sillä ole järkeä? Ok, Frank on manipuloitu kuollut. Manipuloidut kuolleet ovat henkilö, joka on kuollut tangenttiversumissa. Tällä henkilöllä on kuoleman jälkeen kyky matkustaa ajassa taaksepäin ja ohjata Elävää Vastaanotinta palauttamaan Artefakti takaisin alkuperäiseen universumiin - ensisijaiseen universumiin. Jossakin vaiheessa tulevaisuudessa (tangenttiversumissa) hahmo nimeltä Frank kuolee. Saamme selville kuka Frank on ja kuinka hän kuolee myöhemmin. Frank on nyt Manipulated Dead ja matkustaa ajassa taaksepäin tapaamaan Donnie. Frank alkaa ohjata Donniea kohti tehtäväänsä. Donnien tehtävä on kuljettaa suihkumoottori ensisijaiseen universumiin ennen tangenttimaailman kaatumista. Tämä tehtävä varmistaa, että myös ensisijainen maailmankaikkeus ei romahda. Dead Frank yhdessä Livingin kanssa ohjaavat Donnieä jatkuvasti erilaisiin toimiin. Jokainen näistä toimista muodostaa polun, joka huipentuu tavoitteeseen. Tietääkö Donnie, mikä on hänen tehtävänsä? Ei, hän ei, hän oppii sen tapahtumien aikana. Hän pelaa enimmäkseen mukana.

Frank (joka on ennen kuolemaansa tavallinen lapsi) on manipuloitu kuollut, joka on olemassa vain tangenttiversumissa. (Kuolleet) Frank palaa ajassa taaksepäin ja varmistaa, että Donnie jatkaa panoksensa "korjata" neljännen ulottuvuuden häiriön.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...