Kysymys:
Miksi he romuttivat vanhan puiston Jurassic Worldissa?
ALEXZANDER NORONHA-HYDE - STUD
2017-12-10 08:30:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos uusi puisto on samalla tontilla kuin vanha, kun he saivat saaren takaisin, miksi he eivät säästäneet itselleen tonnia rahaa ja korjaaneet vanhaa puistoa?

I ajattelin, että se saattaa olla turvallisuusriski, mutta sitten tajusin, että jos se olisi, se johtuisi vaeltavista dinosista, mutta jos näin oli, he eivät rakentaneet puistoa ollenkaan!

Myös henkilökohtaisesta mielestäni mielestäni alkuperäisen puiston turvallisuus oli kymmenen kertaa parempi kuin uusi. Alkuperäisessä puistossa ainoa syy rikkomukseen tapahtui, koska Nedry poisti sen käytöstä. Ilman hänen sabotointiaan puisto olisi ollut virheetön. Samaan aikaan Jurassic Worldiin ei tunkeutunut, he vain päättivät rakentaa heikon muurin ja se murtui; Jurassic Parkissa dino paistetaan. Yhdistä se uuden jalkaväkivarusteisiin, niin mikään ei pääse ulos.

Oletan, ettei kukaan tiennyt, että Nerdy olisi poistanut käytöstä järjestelmät (alkuperäisen miehistön ulkopuolella), ja siksi he ajattelivat, että koska "vanha puisto" ei toiminut, heidän tulisi välttää järjestelmiensä kopiointia / uudelleenkäyttöä. Tämä on tietysti spekulaatiota, elokuvassa ei ole selitystä.
mutta Wu, joka pääsee eloon, työskentelee ingenille, joten eikö hän ilmoita mitä tapahtui?
Ilmeisin vastaus on, että turisteja / työntekijöitä on helpompi houkutella upouuteen puistoon, jolla ei ole negatiivista historiaa, kuin houkutella heitä puistoon, jossa kaikki edelliset vierailijat / työntekijät tapettiin ja syötiin. Samasta syystä talot, joissa murha on tapahtunut, menettävät joukon jälleenmyyntiarvoja - se ei välttämättä tarkoita, että murhia tapahtuu siellä uudelleen tulevaisuudessa, mutta ihmiset tekevät kyseisen negatiivisen yhdistelmän aivoihinsa ja se lykkää heitä.
mutta jälleen kerran, tämä on INgen, ja jos muisti ei palvele, INgen ei ollut vielä edes ilmoittanut puistojen olemassaolosta tapahtuman aikaan, joten vain INgen tiesi, mitä tapahtui, ja INgen haluaa rahaa tekojensa perusteella, joten ei välittäisi siitä, mitä aiemmin tapahtui, ellei kukaan tiedä, että se tapahtui
Kaksi vastused:
wip
2017-12-10 20:52:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta tuntui, että Jurassic Worldia johtavan yrityksen johtoryhmä eroaa Jurassic Parkia johtaneesta yrityksestä, vaikka jotkut jäsenet saattavat olla sukulaisia, jos muistan oikein, että ensimmäisen jakson jäsenet jopa ilmestyvät, vain näytettäväksi jättäen yrityksen reagoimalla sen nykyiseen johtoon.

Nyt vastaukseni ei ole järkevä selitys, vaan se perustuu käyttäytymiseen, jonka olen nähnyt tosielämässä.

Joskus uusi tiimi saapuu tekemään työtä, jonka edellisen joukkueen arvioitiin tehneen huonosti; se päättää kaataa kaikki aiemmin tehdyt työt ja aloittaa alusta, vaikka osa vanhan ryhmän työstä voitaisiin pelastaa.

Tämä on tietysti pitkällä aikavälillä haitallista, mutta jotkut ihmiset saattavat käyttäytyä näin useista syistä: ylemmän johdon painostuksesta, johon he vastaavat yrittämällä teeskennellä olevansa enemmän "vastuullisia" kuin edellinen joukkue (ja sen vanhan joukkueen saavutusten hämmentäminen auttaa tämän tavoitteen saavuttamisessa); kokemuksen puute; liikaa itseluottamusta; ego ...

Tämän näkökulman mukaan on helppo nähdä, että uusi joukkue uskoo pystyvänsä paremmin kuin vanha, eikä halua käyttää mitään aikaisemmista nähtävyyksistä .

Toinen syy voi olla, että tämä uusi johtoryhmä ei halua yleisön muistavan, mitä edelliselle Parkille tapahtui (ihmiset kuolivat kamalasti!), mikä olisi heidän yritykselleen haitallista. He haluavat poistaa nämä tapahtumat julkisesta muistista.

Tämä asenne on huomioitu myös elokuvassa, kohtauksessa, jossa tutustutaan ensin ohjauskeskuksen miehistöön ja yksi heistä käyttää T-paitaa vanha Jurassic Park-logo, Clairen suureksi valitukseksi:

Claire: Mistä sait sen?
Lowery: Tämä? Sain sen eBayssa ...
Claire: Etkö tullut mieleen, että sen maku on huono?
Lowery: paita? Joo, ei, se tapahtui. Ymmärrän, että ihmiset kuolivat. Se oli kauheaa, mutta ensimmäinen puisto oli laillinen.
Claire: Okei, älä käytä sitä uudestaan.

Jos asia on liioiteltu Sallikaa minun muistuttaa teitä tosielämän WWE: n esimerkistä, joka poisti kaikki heidän entisen painijansa Chris Benoitin nimen esiintymät heidän tarjoamastaan ​​sisällöstä sen jälkeen kun havaittiin, että hän oli mukana perhemurhassa ja itsemurhassa ... / p>

Anteeksi vastauksesta, joka ei ehkä ole yhtä tyydyttävä kuin "kovaan tieteeseen" perustuva vastaus; mutta mielestäni se sopii hyvin franchising-hengen, jonka yksi näkökohta on varoittaa vaaroista, jotka aiheutuvat siitä, että yksityiset yritykset antavat käsitellä sellaisia ​​tärkeitä asioita kuin luonto, elämä, evoluutio ... , ilman minkäänlaista ulkoista ohjausta.

Otin vapauden lisätä vastaukseesi asiaankuuluvan vuoropuhelun. Luulen, että tämä korostaa sitä, kuinka johto haluaa poistaa muistin vanhasta puistosta, mutta en olisi oikeastaan ​​lisännyt mitään jo tyhjentävään vastaukseesi, jos tekisin siitä uuden.
Myönnetty, epäilen, että myös hallitus tekisi enää tehokasta työtä ..........
Jeremy Toman
2020-01-10 00:17:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvan alussa Claire sanoo, että Jurassic Park -paitaa käyttävän miehen maku oli huono. Luulen, että kaikki Jurassic Worldin työntekijät kunnioittavat vilpittömästi kaikkia miehiä, jotka kuoli alkuperäisessä puistossa vuonna 1993. He jättivät puiston yksin ja hylkäsivät siellä kuolleiden miesten levätä rauhassa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...