Kysymys:
Onko Daryl koskaan ampunut nuolta eikä ole palauttanut sitä?
Thomas Owens
2014-02-17 08:18:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa kerta, kun The Walking Dead -sarjasta ajattelen, että emme nähneet Darylin palauttavan ampumansa nuolen, oli silloin, kun puussa oli roikkuva kävelijä. En kuitenkaan usko, että olisi näytetty mitään sellaista, mikä estäisi häntä palauttamasta kyseistä nuolta. Onko olemassa vahvistettuja tapauksia, joissa Daryl ampui nuolta ja ei saanut sitä takaisin?

Muistista hänen osoitetaan olevan hupeneva tarjonta joko rikkoutuessa tai tilanteissa, joissa toipuminen olisi vaikeaa (riippuva kävelijä tai pakeneva lauma). Muistan, että hän poimi joukon uusia nuolia Woodburyn hyökkäyksissä.
Muistan nähneeni, että hän ei hakenut nuolta, kun he pakenevat, mutta en muista jaksoa tai tilannetta. Hänen nuolensa näyttävät kuitenkin aina puhtailta ja uusilta ilman repeytyneitä repeämiä tai rikkoutuneita nokkaita, joten ehkä siksi, että ne antavat merkittävän merkityksen luoteille, joiden mielestä he voivat antaa hänelle "rajoittamattoman" tarjonnan, koska toipuminen on mahdollista.
Kolme vastused:
iandotkelly
2014-02-24 08:13:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun näemme Darylin ensimmäisen kerran varsijoukolla, hän käyttää valmistettuja pultteja värillisellä muovilla. Myöhemmin näemme hänen tekevän omia puupulttejaan höyhenillä. Niin selvästi hän ei palauttanut niitä pultteja, jotka ovat todennäköisesti kevyempiä ja vahvempia kuin mikään, mitä hän voisi tehdä puusta. Joten voimme olettaa, että hän menetti enemmän kuin se, jolla ampui puusta riippuva zombie.

Myöhemmin hänellä on tilaisuuksia palauttaa varastossa valmistettu pultti Woodburysta, ja siellä on myös varsi. ja pultit, jotka Rick otti Morganin aseiden varastosta, löydettiin, kun he menivät takaisin Kings Countyyn.

Tässä on kuva hänestä valmistetuilla pulteilla, luulen, että se on otettu Woodburyn raidasta - siis kausi 3 (mutta en voi olla varma):

Plastic Fletching

.. ja tässä ovat hänen itse tekemät pultit, jotka näyttävät olevan Hershelin maatilan ulkopuolella kaudesta 2. tosiasia, että hänellä on selvästi kaudella 1 valmistettuja pultteja, että hän käy niiden läpi, mutta tekee omat, kun loppuu.

Feather Fletching

Johnny Bones
2015-02-07 23:06:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsoin juuri sen jakson uudelleentoistoa, jossa hänen täytyi tappaa Meryl. Juuri ennen kuin hän näki Merylin kävelijämuodossa, hän ampui kävelijän pään. Häntä ei koskaan näytetä palauttavan tuon pultin.

user16585
2014-12-22 08:43:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, 2. kauden kolmannessa jaksossa, noin 20 minuutin kuluttua jaksosta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...