Kysymys:
Miksi Lisa Edelstein ei palannut Houseen viimeiselle kaudelle?
Tablemaker
2012-05-23 05:22:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

House'n loppuessa monet näyttelijät palasivat rooleihinsa antaakseen jonkinlaisen sulkeutumisen joko tarinalleen tai jopa yhtä enemmän hahmojen kehittämiselle Houseen.

Kaikesta kärsivä kipeä peukalo on kuitenkin Cuddy, joka ei palannut viimeiselle kaudelle. Ei edes finaali.

Tehdessäni yleistä skannausta ja tutkimusta, kohtaan jatkuvasti saman asian:

"[Lisan lähtö] tuli myös vasemmalta kentältä myös maailmassani", Laurie sanoo. "En tiedä kuka oli milloin tahansa salassa, mutta se oli minulle suuri shokki, ja kaikki ilmeisesti kaipaavat häntä kovasti. Hänellä oli paitsi suuri etu näyttelyyn esiintyjänä, myös meiltä puuttuu vain hänen yrityksensä, koska hänellä on ehdottoman hauska olla mukana. Hän on tarttunut toiseen näyttelyyn ja pirun oikeassa, he eivät ole pähkinöitä. Toivon, että hänellä on hauskaa, ja olen varma, että hän on. "

Mikä on myös luojan, David Shoren, reaktio:

Ei ollut suunnitelmamme [menettää Lisaa] . Se ei ole mielessämme. Tietyt tavarat työntyivät meille, mihin en ollut tyytyväinen.

Joten kysymys kuuluu: Mitä todella tapahtui Edelsteinille, joka pakotti hänet poistumaan näyttelystä eikä edes palata finaaliin; toisin kuin muut hahmot, jotka on joko tapettu (Kutner & Amber) tai vain vasemmalle (Kolmetoista, Cameron, jopa Masters)?

Epäilen roolia Hyvä vaimo 3 jaksoa varten, kuten olen joissakin paikoissa nähnyt, oli ainoa syy hänen lähtöön ja kieltäytymiseen osallistumasta finaaliin.

Muistuttaa minua siitä, kun Janet Hubertille, joka soitti Vivian Banksia Fresh Air of Bel Airissa, evättiin enemmän rahaa ja he korvaavat hänet sarjan puolivälissä.
@stevvve ainoa ero on, että tuore prinssi teki siitä hauskan :)
"Ihmiset eivät muutu" - talo;)
Luulin aina, että hänen hahmonsa poistamisella oli järkeä universumissa. Kuten Thirteen, Cameron ja Masters: hän juuri lähti. Edellinen kausi päättyi siihen, että House mursi viimeisen olkeen hänen kanssaan. Hän otti ja muutti eikä koskaan käsitellyt sitä uudelleen. Ei näy hautajaisissa vain osoittaa, kuinka vakavasti edellisen kauden finaalin tapahtumat vaikuttivat häneen.
Kaksi vastused:
AlasdairCM
2012-05-23 13:57:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muistan, että Lisa Edelsteinin poistumisesta talosta oli kaksi syytä:

  1. hänen työsopimuksensa päättyi kauden 7 lopussa
  2. Hän ei aikonut saada palkankorotusta, itse asiassa mahdollisuus palkkojen leikkaukseen

Muistan myös lukeneen tuolloin artikkelin, jossa hän ilmoitti haluavansa saada palkan palkkojen nousu vastaamaan muita näyttelijöitä, mutta mahdollisuus evättiin.

Quentin
2012-06-08 04:32:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Studio halusi Foxin kannattavan tuotantokustannukset, Fox halusi studion vastaavan tuotantokustannuksista. Heidän oli leikattava osa rasvasta, mikä tarkoitti palkan leikkauksia. Loput näyttelijät ottivat palkkaleikkauksen, mutta Lisalla ei ollut sitä (en syyttää häntä).

Mielestäni studion olisi pitänyt maksaa itsensä pitääkseen Lisa - mitä he eivät tienneet oli, että Cuddy ja Wilson olivat valtava osa House-hahmon dynamiikkaa ja ilman häntä näyttelyn ympärillä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...