Kysymys:
Williamson lähti toimistolta ennen kuin Roma sai Lingk-sopimuksen
Jesse Adam
2016-05-21 04:03:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Levessä Glengarry Glen Ross (1992 -elokuva) Levine seuraa Williamsonia autoonsa poistuessaan toimistosta. Levine kerää uusia lyijyjä, ja Williamson kieltäytyy hänestä. Seuraava kohtaus on Moss ja Aaronow keskustelemassa Graffista ja lyijyistä, ja he päätyvät ravintolaan, sama ravintola Roma on ja missä hän myy. Jos Roma tekisi myynnin vasta sen jälkeen, kun Williamson oli lähtenyt toimistosta, kuinka Williamson olisi voinut tehdä sopimuksen?

Näytelmää lukiessa näyttää siltä, ​​että Williamsonin ja Levinen vuorovaikutus tapahtuu ravintolan kopissa - joten ehkä Oliko Williamson matkalla ulos muutokseen sopeutumista? Dramaattisesti ja sävyisesti viisasta, se oli hieno, mutta se ei sovi aikajanaan.

Kaipasin jotain?

Kaksi vastused:
Silver Bebs
2017-04-03 15:30:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on massiivinen spoileri:

Williamson ei lähettänyt sopimusta, hän valehteli. Tämän paljastaa Levinen kielen lipsahdus, kun hän sanoo Williamsonin tietävän, että Lingkin sopimusta ei ole lähetetty.

Joten kronologisesti:

  1. Levine ja Williamson ovat autossa. Williamson lähtee.
  2. Roma sulkee sopimuksen, menee toimistoon ja antaa sopimuksen toimistossa.
  3. Nivel repeytyy, ja murtovaras varastaa osan sopimuksista.
  4. Aamulla Williamson valehtelee Romalle sanomalla, että jotkut sopimukset on varastettu, mutta ei Lingkin sopimuksia ja Lingkin sopimus on lähetetty keskustaan.
joten Romanilla oli avaimet toimistoon? Oletin, että myyntihenkilöillä ei ollut toimiston avaimia.
@JesseAdam hyvä kysymys Tarkistan tämän.
@JesseAdam,: stä ei sanota, onko kavereilla avaimet, mutta Williamson sanoo "suljen toimiston", mikä tarkoittaa, että Levenen on lähdettävä. Oletan, että kavereilla on tapa antaa ylityötyön aikana tehdyt sopimukset.
siksi sanoin, että se liittyy todennäköisesti sopeutumiseen. Näytelmässä Levine ja Williamson keskustelevat ravintolassa, mikä saa Levinen olemaan tekosyy tietäen, että Roma oli irtisanonut sopimuksen ja että Williamson ei toimittanut sitä. Koska he lähtevät toimistolta yhdessä, Levinen tieto tai arvaus siitä, että sopimusta ei tehty, on laillista!
Detective Chimp
2017-04-14 08:07:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysyit:

Jos Roma tekisi myynnin vasta sen jälkeen, kun Williamson lähti toimistolta, miten Williamson olisi voinut tehdä sopimuksen?

Klo 24m suljettaessa toimistoa Williamson sanoo: "Minun täytyy mennä kotiin, napata yksi tunti lasteni kanssa, tulla takaisin tänne, katso jos joku teistä on tehnyt sopimuksen, vie sopimuksen pankkiin ..." Paljon myöhemmin, klo noin 1t27m, hän sanoo myös: "Otan yleensä sopimukset pankkiin. Viime yönä en. Viime yönä jäin kotiin lasteni kanssa. ... Jätin sopimuksen työpöydällesi."

Kuten elokuvasta näet, monet myyjät käyvät ovelta ovelle illalla, kun suurin osa ihmisistä on töissä. Myyntitoimiston johtajana Williamsonin on tultava myöhemmin yöllä käsittelemään kaikki valmiit sopimukset sen jälkeen, kun myyjät ovat suorittaneet kierroksensa.

Joten miten myyjät jättävät valmiit sopimukset, kun toimisto on lukittu ja heillä ei ole avaimia? Luultavasti talletuspaikan kautta, kuten pankeissa ja kirjastoissa. Tätä ei ole kuvattu elokuvassa, mutta se on riittävän yleinen käytäntö rahoituksen suhteen, joten sitä ei tarvitse näyttää elokuvassa.

Ei ole väliä, että Levene ja Williamson lähtivät toimistolta yhdessä. Kuvaamasi ongelma esiintyy yhtä lailla, jos he lähtevät ravintolasta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...