Kysymys:
Mitä tapahtui Lasarus-lähetystoiminnan kestävyydelle?
Mishra Shreyanshu
2016-08-24 01:35:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Interstellarin tapahtumissa Brand saavuttaa lopulta Edmundin planeetan tähtilaivalla Endurance Millerin ja Mannin planeetan kautta.

Missä on vastaava ajoneuvo alkuperäisille 12 koettimelle, jotka olivat osa alkuperäistä Lasaria tehtävä. Menivätkö he madonreiän läpi ilman ajoneuvoa, kuten Endurance, vai oliko olemassa jokin toinen tähtialus, jota he käyttivät kuten Endurance?

Toivon, että onnistuin muokkaamaan kysymystäsi tavalla, joka helpotti sen ymmärtämistä. Tämän tarkoituksen ymmärsin - jos tein virheen, voit palata muokkaukseen.
Teillä on paljon järkeä, mutta en pysty selvittämään, onko mahdollista todella matkustaa Saturnukseen ilman kestävyyttä heille tai edes Cooperin tiimille?
üks vastaus:
iandotkelly
2016-08-24 02:14:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lasaruksella ei ollut kestävyyden kaltaista alusta. Se selitetään NASAn kokoushuoneessa:

PROFESSOR BRAND

Ranger laukaisee kaikkien aikojen rohkeimmat ihmiset, johtajana merkittävä tohtori Mann. Kaksitoista Ranger-laukaisua

DOYLE

Jokaisen henkilön laskeutumiskodilla oli elämän tuki kaksi vuotta - mutta he pystyivät käyttämään lepotilaa venyttääkseen että tekemällä havaintoja orgaanisista aineista yli vuosikymmenen ajan. Heidän tehtävänään oli arvioida maailmaa, ja jos se osoitti lupausta, lähetä signaali, sänky alas pitkään uneen ja odota pelastusta.

COOPER

Ja jos heidän maailmallaan ei ollut lupauksia?

DOYLE

Tästä syystä rohkeus.

Lazarus-tehtävät on suunniteltu käynnistämään 12 pienempää Ranger-ajoneuvoa kullekin 12 mahdollisesta siirtomaa-planeetasta. Jokainen näistä ajoneuvoista on huomattavasti pienempi kuin Endurance, ja se on yksisuuntainen matka näille potentiaalisille siirtomaa-planeetoille.

Elokuvassa nähdyt Rangerit näyttävät tältä:

Ranger Ship

On mahdollista, että Lazarusin käyttämillä Rangereilla oli täydentävät moottori- / polttoaine- tai syöttömoduulit, mutta mielestäni sen on selvästi tarkoitus tarkoittaa, että jokainen tehtävä oli yksisuuntainen. ammuttiin pimeässä jokaisen astronautin tutkimiseksi yhdelle planeetalle.

Sitten NASA rakensi yhden suuremman kestävyyden vierailemaan lupaavimmassa järjestelmässä, kantamalla "Plan-B" -populaatiota siirtokunnan perustamiseksi. Kestävyydellä on (ilmeisesti) parempi kantama, koska Cooper odotti täysin voivansa vierailla Millerin ja Mannin planeetoilla ennen paluuta madonreikään ja takaisin maahan, jos Lasarus-astronautit saisivat tämän vaihtoehdon, he voisivat palata tuloksiinsa ja suosituksineen, joista planeetta asuttamaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...