Kysymys:
Kuinka Halliday kuoli?
DonielF
2018-04-05 05:48:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikia-sivun mukaan Halliday syntyi vuonna 1972 ja kuoli vuonna 2039, jolloin hänestä tuli vain 67-vuotias. Tämä on jonkin verran säilynyt myös elokuvassa; elokuvan loppuun mennessä meille kerrotaan, että hän oli 7-vuotias 80-luvun alussa ja että hän kuoli vuonna 2040, joten hän on korkeintaan 60-luvun lopulla - 70-luvun alussa, kun hän kuoli.

Eikä hän vain kuollut sydänkohtaukseen; elokuva kertoo useassa paikassa, että hän odotti kuolemaansa. Joten ainakin elokuvaversiossa heitettiin lääketieteellinen hoito vain ulos ikkunasta vuoden 2045 köyhyyden kanssa vai kuoli hän johonkin hämärään tautiin, johon kaipasin viittausta?
Ehkä hän vain kuoli aivoverenvuotoon, aivohalvaukseen, sydänkohtaukseen ... on olemassa monia asioita, jotka voivat tappaa sinut, vaikka oletkin terveellisin ihminen maailmassa.
@Tim Oikein, kiitos. Tarkoitin mainita, että elokuva kertoo hänen odottavan kuolemaansa.
69 on Yhdysvalloissa keskimääräistä nuorempi, mutta ei epäilyttävän nuori.
üks vastaus:
user43022
2018-04-05 12:31:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se oli syöpä.

Ready Player One (kirja) - Luku 1:

Halliday seisoo nyt hautajaistalon etupuolella avaa arkku. Toinen, paljon vanhempi Halliday makaa arkun sisällä, hänen ruumiinsa on syöpään rappeutunut ja tuhoutunut. Loistavat neljännekset peittävät jokaisen hänen silmäluomansa.

Hoitamattomuuden syystä viitataan aiemmin samassa luvussa:

Hän oli kuollut 60- seitsemänvuotias poikamies, jolla ei ole eläviä sukulaisia, ja useimmissa tapauksissa ilman yhtä ystävää. Hän oli viettänyt viimeiset viisitoista vuotta elämästään itsensä asettamassa eristyksessä, jonka aikana - jos huhuihin uskottiin - hän oli täysin hullu.

Olen arvaa, että hän ei todellakaan etsinyt tai halunnut apua syöpään, joka vei henkensä - hän tiesi kuolevansa, eikä hänellä ollut todellista syytä jatkaa elämistä, kun hän oli valmistanut pääsiäismunat Oasisissa.

Sillä tavoin, että toinen kohta muotoiltiin, en usko, että sen oli tarkoitus olla kirjaimellisesti informatiivinen, vaan huomautin pikemminkin, että hänellä oli ollut niin vähän julkista yhteyttä, että hänestä tuli yksi niistä ** rikkaista ihmisistä, joita julkkis toimittajat ovat pakko painaa villit huhut muun tiedon puutteen vuoksi.
En ole niin varma. Luin tämän sellaisena, joka ei kyennyt käsittelemään ihmisten välistä vuorovaikutusta, ja kasvoi yhä introvertteisemmäksi epäonnistumisensa jälkeen Kiran kanssa. Rinnakkaisuus tässä on Howard Hughes. Näin luin sen.
Olen ehdottomasti samaa mieltä Howard Hughesin kanssa, koska ajattelin juuri sitä.
Saattaa olla viittaus siihen, miten Steve Jobs yritti hoitaa syöpääsä vaihtoehtoisella lääketieteellä
@Neuromancer Kirjassa ei ole viitteitä siitä, että Halliday olisi kokeillut minkäänlaista lääkettä, joko perinteistä tai vaihtoehtoista.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...