Kysymys:
Miksi Arnold Schwarzenegger ei ilmestynyt Predator 2: ssa?
user34693
2018-06-13 13:30:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedian mukaan Predator 2 on 1990-luvun amerikkalainen scifi-toiminta-kauhuelokuva, jonka veljet Jim ja John Thomas ovat kirjoittaneet, ohjannut Stephen Hopkins.

Kuten tiedämme, Predator (1987) oli tuolloin valtava hitti, ja päähenkilön soitti Arnold Schwarzenegger. Toinen Predator-elokuva, joka julkaistiin vuonna 1990, ei ollut yhtä iso hitti kuin ensimmäinen elokuva. Tässä elokuvassa päähahmoa soitti Danny Glover luutnantti Michaelina.

Joten kysyn, miksi Arnold Schwarzeneggeria ei valittu Predator 2 -elokuvaan? Miksi tuottajat menivät Danny Gloverin kanssa?

Harkitaan vastaamista, mutta SE-postitusohjelma ei salli vastausta, joka on yksi "$" -merkki.
üks vastaus:
Ankit Sharma
2018-06-13 13:43:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuottaja kommentoi sitä. Lähettäjä dnaindia.com:

Tuottaja John Davisin mukaan Arnold Schwarzenegger ei allekirjoittanut toimia Predator 2: ssa 250 000 dollarin kiistan takia.

"Ensimmäisen jatko käynnisti sen uudelleen. Olisi pitänyt olla Arnold elokuvassa. Kauppa hajosi yli 250 000 dollaria, mikä on sääli. Mutta se siirrettiin viidakosta kaupunkiin. Sinun täytyy luoda tuoreus siihen ", Contactmusic lainasi hänen sanojaan.

Jopa suunnitelmia oli käyttää Arnoldia jatko-osassa:

Alkuperäinen Predator 2: n suunnitelma oli Arnold Schwarzeneggerin palaaminen, käyttäen hyväksi ensimmäisen elokuvan pelastettua Predator-tekniikkaa hyvän taistelun jatkamiseksi. Schwarzenegger ei kuitenkaan halunnut palata takaisin, joten kirjoittajien täytyi ryöstää uutta ideaa. - Cinema Blend

Arnold iski avoimesti kaikki jatko-osuudet:

"Surullinen tarina on, että joskus studiot tekevät hienoa työtä jälkiseurojen luomisella, ja joskus he todella huijaavat sen huonosti, ja kaikessa on todellakin ahneus ", Schwarzenegger sanoi. "He haluavat toisinaan todella halvalla ja ansaita niin paljon rahaa kuin mahdollista, joten he eivät vuokraa oikeita näyttelijöitä tai oikeita ohjaajia. ... Se on tyhmää."

"Toistaiseksi, yksikään Predator, riippumatta siitä, minkä he tekivät ensimmäisen kerran tulon jälkeen, ei ole ollut tyydyttävä yleisölle ", tähti jatkoi. - hollywoodreporter

Hän puhui jopa Yahoo: lle tulevan jatko-osan osallistumisesta negatiivisesti vuonna 2017:

Kaikkien aikojen suosikkielokuvani on Predator, ja Shane Black käynnistää nyt uudelleen Predatorin kanssa. Oletko mukana millään tavalla?

He kysyivät minulta, ja luin sen, en pidä siitä - mitä he tarjosivatkin. Joten en aio tehdä sitä, ei. Paitsi jos on mahdollista, että he kirjoittavat sen uudelleen tai tekevät siitä merkittävämmän roolin. Mutta sellaisena kuin se on nyt, ei, en tee sitä.

Hän sanoi tunnetusti: "En tule takaisin"
"Käsikirjoitus on huono! SAAT DA CHOPPAAN !!!"
"Muistatko, kun sanoin, että tekisin Predator-jatko-osan? Valehtelin ..."
"Olen juhlien pooper."
Rakastan kuinka mieleni luki suurimman osan tästä Arnoldin äänellä. ;-)
Joten Arnold sanoi tuottajille "HASTA LA VISTA BABY" "


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...