Kysymys:
Oliko Google mukana harjoittelun tekemisessä?
DForck42
2013-06-10 19:07:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ottaen huomioon, että elokuva pyörii voimakkaasti yrityksen ympärillä, oliko Google mukana elokuvan tekemisessä? Onko ulkosuhdehäiriö samanlainen kuin mitä he todella tekevät?

üks vastaus:
Oliver_C
2013-06-11 00:06:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

haastattelusta ohjaajan Shawn Levyn kanssa:

Puhuit kuinka yksi ensimmäinen tavoitteistasi oli lukita Google, mutta olivatko he haluttomia tulemaan alukselle ollenkaan? He eivät ole koskaan olleet siellä näin.

  • Tiedätkö, tämä oli suuri riski, ja jälkikäteen olen edelleen tavallaan hämmästynyt. En sanoisi, että he olivat haluttomia, mutta he eivät todellakaan pitäneet, kuten 'Valitse meidät, valitse meidät!'

    [...] He olivat avoimia ajatukseen. Sanoin heille suoraan ylös, 'Elokuva saattaa olla R-luokiteltu. Se voi olla erittäin noppava PG-13. .

    Kiitokseksi he sanoivat: 'Tee siitä vain hauska ja hyväsydäminen. [...] Nämä olivat perussääntöjä ja sen lisäksi he olivat todella, vaikuttavasti viileitä, kun soitin laukausta ja minä tein elokuvan haluamallani tavalla. [...]

Kuinka lähellä sinä sanot, että todellinen Google-harjoitteluohjelma vastaa elokuvassasi olevaa versiota?

  • Tässä mikä on todellista, ja tässä ei ole täysin totta.

    Todellista on, että vain noin 10% tai vähemmän harjoittelijoista saa työpaikan. On totta, että heidät asetetaan ryhmiin ja että he käyttävät harjoittelunsa tehtäviin, jotka heijastavat todellisten Googlen työntekijöiden työpaikkoja. On totta, että he käyttävät noita hulluja pipoja.

    Mikä ei ole totta, eikö se ole hyperkilpailu, joukkue vs. joukkue. Harjoittelijoita tarkkaillaan yksilöinä, eivätkä he kilpaile tässä mielenterveyden Nälkäpelien kaltaisessa sodassa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...