Kysymys:
70- tai 80-luvun kauhu, joka piirtää kartanon alla elävän suuren käärmeen tai lohikäärmeen syvässä reikässä, kaivossa tai kammiossa ja syö ihmisiä
nitinr708
2017-07-17 20:06:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Otsikko: Jotain käärmeestä Noin vuosi: 1960--1980-luvut ei vuoden 1989 jälkeen Genre: Kauhu, Jännitys, Jännitys, Draama Sijainti: Ehkä Iso-Britannia tai Yhdysvallat. Ei paljon ihmisiä valettuina. Enintään 10 ja kylmä sää ja auringonvalo kohtauksissa.

Syy erittäin epämääräiseen aikajanaan, koska - Intia 1990-luvulla ei ollut kovin ajan tasalla elokuvien kansainvälisten julkaisujen suhteen. Erityisesti VHD-kaupat pitivät hyvin vanhaa elokuvakokoelmaa, joista meidän oli valittava.

Muistan, että olin tuolloin 10-16-vuotias. Sen on täytynyt olla hyvin vanha elokuva, isäni sai sen VHD-vuokrauksella. Tänään olen 33 vuotta vanha vuonna 2017. Näin sen ollessani 8. standardissa tai lähellä. Se oli noin 20 vuotta sitten tästä päivästä.

Muistan vain välähdyksiä elokuvasta nyt, mutta yritän antaa mahdollisimman monta vihjeitä -

Tontin kuvaus - Kehys elokuva ei ollut enimmäkseen kirkasta aurinkoista, mutta ei myöskään pimeää. Kartano oli iso. Minulla oli hoitaja tai kaksi, en muista.

  1. Elokuvassa oli suuri käärme / käärme / lohikäärme, jolla oli ehkä outoja kasvoja.
  2. Käärmeellä oli tapana asua hotellin tai vierastalon kellarin / kaivon / kammion alla.
  3. Joukko nuoria, 3 naista / 3 miestä tulee jäämään sinne.
  4. Tuon paikan hoitaja käytetään myös varmistaakseen, että olento löytää saaliinsa
  5. En ole varma, mutta mahdollisesti käärme otti naiset todennäköisesti miesten eteen.
  6. En tiedä tapettiinko se lopulta tai pari heistä pääsi pakenemaan.

Tämä muisti on nyt hyvin hämärä. Voisiko kukaan kertoa minulle tämän elokuvan nimen? Tai vihjeitä siitä, miten saan siihen?

Pitkä laukaus, mutta ainoa mieleen tuleva asia on Valkoisen mato-osasto (1988). Katso [IMDB] (http://www.imdb.com/title/tt0095488/) / [Wikipedia] (https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Lair_of_the_White_Worm_ (elokuva)).
@Bobulous,, johon sinun pitäisi vastata, on oltava "Valkoisen maton lyri".
üks vastaus:
Bobulous
2017-07-19 01:28:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se kuulostaa jonkin verran kuin Valkoisen mato Lair (1988), pääosissa Amanda Donohoe, Peter Capaldi ja Hugh Grant.

Minun on vielä hankittava kopio tästä elokuvasta, jotta voin katsella sitä ja palata lapsuuteen. Hyväksyn vastauksesi, kun olen todella katsonut sen. Ehkä kiitokseni saattaa kuulostaa toiselta;) On joitain samankaltaisuuksia, jotka minun on perusteltava itselleni ennen kuin sanon - tämä on se!
Joo, ymmärrän sen. Ennen kuin näet sen omin silmin, et tiedä, sopiiko se muistiin.
Katsoin eilen "Valkoisen mato" -elokuvan, mutta tuntui siltä, ​​etten olisi koskaan ennen nähnyt sitä. Olen pahoillani, mutta en tunne, että tämä on oikea etsimäni, haku jatkuu ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...