Kysymys:
Mikä on tarkkuuskiväärin numerotaulukko?
JigarGandhi
2015-11-06 23:10:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsoin elokuvaa "American Sniper". Ensimmäisten 30 minuutin kohtauksen aikana, kun Chris Kyle tarkkailee afgaanilaista naista ja lasta, joka kantaa venäläistä kranaattia.

Hänen kiväärinsä on liitetty numerotaulukko. , Mihin se sopii?

enter image description here

üks vastaus:
Yorik
2015-11-06 23:37:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Esilaskettu näkemisen säätökartta kiväärin / laukauksen verkkoon (ja oletettavasti ampumatarvikkeisiin). Range and Windage -säädöt.

Tämä on hyvin yleistä pitkän matkan ampujien keskuudessa. Erityisesti tuuli- ja etäisyyden säätöön, koska jopa pieni tuuli voi laittaa sinut tuuman päähän muutaman sadan metrin päästä.
@SteveButler Tai lyhyen matkan ampujat aseilla, jotka ampuvat suhteellisen hitaita ammuksia. Nauhoitan yhden näistä kaavioista laseretäisyysmittarilleni, kun menen metsästämään pellettikiväärillä. :)
Heillä on myös tietokone, joka voi tehdä tämän heidän puolestaan. Tietokoneet pystyvät jopa käsittelemään asioita, kuten Coriolis-vaikutuksia (noin 1 tuumaa kilometrillä, tai niin minulle on kerrottu). Työnsä äärimmäisen luonteen vuoksi ei ole kuitenkaan kohtuutonta, että he eivät luota täydellisesti tietokoneeseensa ja että heillä on vanhanaikainen pöytä käsillä tietokoneen toimintahäiriöiden varalta.
Kentällä ampujalla ei olisi tietokonetta kätevää laskea kaikki kyseiset asiat. Koska armeija on hienoa antaa heille vain yhden tyyppisiä ammuksia, on helppo tulostaa tuulen ja korkeuden korjaukset yhdelle kuormalle.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...