Kysymys:
Sosiaalisen verkoston päättyminen
phwd
2011-12-05 14:04:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alussa Erica kertoo Markille

"Mutta aiot mennä läpi elämän ajattelemalla, että tytöt eivät pidä sinusta, koska olet nörtti. Ja haluan sinun tietävän , sydämestäni, että se ei ole totta. Se johtuu siitä, että olet kusipää. "

Lopussa Marilyn kertoo Markille

"Et ole kusipää, Mark. Yrität vain olla niin vaikea olla."

Kun Mark odottaa vastausta Ericalta ja päivittää sivua jatkuvasti , merkitseekö tämä sitä, että hän uskoo voivansa syrjäyttää Erican loukkauksen hänelle?

Kaksi vastused:
#1
+15
Ankit
2012-01-30 18:03:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Loppu kuvaa Markuksen yksinäisyyttä. Hän on antanut maailmalle verkkosivuston, joka auttaa heitä muodostamaan yhteyden ystäviin, mutta hän itse ei ole ystäviä. Lopussa näemme, että hän ei ole vieläkään unohtanut vanhaa tyttöystävänsä, kun hän lähettää ystävällesi pyynnön. & päivittää sivua jatkuvasti nähdäksesi milloin se hyväksytään. Näemme Markin epätoivon luoda yhteys. Todellinen.

(tietysti tosielämässä Mark oli koko elokuvassa kuvatun ajanjakson onnellisessa ja onnistuneessa suhteessa naiseen, jonka kanssa hän meni naimisiin. Mutta Holywood rakastaa tekniikan parissa työskenteleviä ihmisiä ovat yksinäisiä nörttejä "tropi ..."
#2
+10
NGLN
2011-12-05 23:16:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos tarkoitat, että jos Mark kaikilla nykyisillä voimillaan, rahoillaan ja asemallaan epäilee pystyvänsä kääntämään Erican tuolla puolen, niin luulen ei, hän ei usko sitä. Hän tietää, että hän on aivan liian rehellinen. Uskon kuitenkin, että hän uskoo vilpittömästi, että Erica pystyy yhä ystävystymään hänen kanssaan, muuttaako hän mielipidettään vai ei.

Minun on myönnettävä, että loppu on mukava ja se herättää juuri tämän kysymyksen yleisölle. Mutta olen melko varma, että tämä on vain mukava sivuvaikutus Marilynin kommentista, koska elokuvantekijöiden oli lisättävä Mark is nice -elementti todellisen Zuckerbergin pyynnöstä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...