Kysymys:
Mikä on Aurra Singin esiintyminen Tähtien sota -jaksossa?
kapa
2011-12-01 21:44:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tähtien sota -jakson ensimmäisessä jaksossa palkkionmetsästäjä Aurra Sing näkyy muutaman sekunnin ajan katsomassa Tatooinen pod-kilpailua. Hän ei koskaan ilmesty uudelleen tässä jaksossa tai muissa jaksoissa, vaikka myöhemmin hän esiintyy Kloonisotien sarjakuvassa.

Aurra Sing in Episode One

Tietääkö kukaan miksi hän oli elokuva ? Oliko mitään erityistä syytä sille, että hän (eikä joku muu laajentuneesta maailmankaikkeudesta) esiintyisi elokuvassa katsomassa kyseistä kilpailua (lukuun ottamatta muita kauppatavaroita)? Vai oliko siellä joitain muita kohtauksia, joissa hän esiintyi, mutta jotka leikattiin myöhemmin?

Oletan sen tekevän hänet tunnetuksi ja asettamaan hänet sitten pieneen kohtaukseen Fettin pojan kanssa harjoittelua varten, mutta kuten myöhemmin näemme, sitä ei tapahdu. Leikataanko käsikirjoitus jonnekin?
@Alonzo Saatat olla oikeassa, en tiedä. Koskaan löytänyt vastausta tähän Netistä, vaikka (jostain outosta syystä) se kiinnosti minua aina.
En luulisi olevan syytä, vain joku täyttämään tilat, mutta en ole George Lucas. Ehkä se oli tapa löytää, onko Aurra Sing kelvollinen hahmo ja mielessäni hän on.
Mutta vitsit syrjään, mietin mieluummin, miksi hänelle on nimi ja elämäkerta. Syy hänen yksittäiseen ulkonäköön ei todellakaan tarvitse paljon syytä, paitsi että elokuvissa on aina kertaluonteisia hahmoja / ihmisiä; enemmän kuin vain päähenkilöitä.
Luulen, että hänet palkattiin tappamaan jedit ja ottamaan Sidous Anikanin lukemastani. Tai vakooja.Jos luet ulkomaalaisia, hän on ehkä palkattu Gradulla the Hutt The Tusken -johtajalle, joka oli jedi nimeltä howlrunner Hett. Nämä ovat kurkkuja, mutta minä ne ovat laajentuneita yksisuuntaisia ​​teorioita sarjakuvan kanssa. Minun oikeinkirjoitukseni on kamala
Jos tarkistat "Star Wars Character Encyclopedian" lähempää kuvaa varten Aurra Singistä, saatat huomata läheisen samankaltaisuuden Gwynneth Paltrow-Steven Spielbergin jumalatyttären kanssa. Etkö ole varma onko tämä totta, mutta uskon sen. ~ Ben Crowell
@paddotk Tämä on Tähtien sota-tapa. Kaikella, mitä näet elokuvissa (ja kirjoissa ja sarjakuvissa), on nimi ja elämäkerta. Jokainen kasvi, jokainen eläin, jokainen tunteva olento, jokainen planeetta ... kaikki. Se on vähän erilainen lähestymistapa maailmanrakentamiseen kuin elokuvamaiden standardi.
üks vastaus:
#1
+26
Nobby
2011-12-18 20:32:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tietojeni mukaan Aurra Singille ei ollut tarkoitettu ylimääräisiä kohtauksia. Hän perustui konseptitaiteilijan Doug Chiangin luonnokseen, joka suunnitteli naispuolisia palkkionmetsästäjiä tuolloin, ja oli tarpeeksi suosittu GL: n kanssa saadakseen yhden hänen "postimerkkinsä" taideteoksesta ja elävän ulkonäön. Hän osoittautui tarpeeksi arvoitukselliseksi, jotta hänestä voisi tulla fanien suosikki, ja sai aikaan takaiskuisen tarinan, joka johti myös hänen esiintymiseensä uudessa Clone Wars -sarjassa.

Niin monet näistä "vilkkuvat ja kaipaat" em-hahmot esiintyvät Tähtien sota -saagassa - usein korostettu entistä enemmän fanien kysynnän vuoksi (katso Hammerheadia kantinassa tai Bosskia Vaderin palkkionmetsästäjistä). Minulle se on osa saagan vetovoimaa - välähdys paljon suuremmasta galaksista.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...