Kysymys:
Miksi Lexin ja Timin ikät vaihdetaan Jurassic Parkin elokuvasovituksessa?
Lauren
2011-12-07 03:53:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tim on romaanissa vanhempi sisarus, tietokoneversio ja dinosaurusharrastaja. Elokuvassa heidän ikänsä ja persoonallisuutensa vaihdetaan (enimmäkseen) siten, että Lex on vanhempi sisar ja tietokonevirhe (kun taas Tim pysyy tiedossa kaiken dinosauruksista).

IMDb: n mukaan

Kun Joseph Mazzello hylättiin roolista Steven Spielbergin koukussa liian nuorena, Spielberg kertoi Mazzellolle, että hän oli edelleen vaikuttunut koe-esiintymisistään ja yritti heittää hänet tulevaan projektiin. Mazzello valettiin sitten Timiksi tässä elokuvassa. Hänen näyttelijänsä sai Spielbergin kääntämään lasten ikät.

Onko se ainoa syy? Jos näin on, näyttää oudolta, että Spielberg hylkäsi Joseph Mazzellon "liian nuorena" yhdelle elokuvalle, mutta ei välittänyt siitä, että hän oli liian nuori, ja muutti hahmojen ikää ja heitti hänet toiseen elokuvaan. / p>

üks vastaus:
#1
+16
phwd
2011-12-07 06:53:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joseph oli menossa Rufion rooliin. Dante otti lopulta roolin noin 16-vuotiaana. Tämä asettaa Josephin 7 tai 8-vuotiaaksi.

Rufion roolin perusteella Hookissa Lost Boysin johto , se on reilu puhelu. Hän oli vain liian nuori. Dante soitti Rufiota hyvin varsinkin taistelutilanteissa.

Nähdessäni, että näyttely Jurassic Parkille olisi tapahtunut paljon myöhemmin kuin Hook, en usko, että hänellä olisi paljon muuta päinvastoin. Pohjimmiltaan hän käski Josephia odottamaan seuraavaa projektia, jonka hän oli asettanut hänelle. Se oli Jurassic Park. Kuulostaa vain yksinkertaiselta lupaukselta, jonka Spielberg halusi pitää, koska hän piti Josephin potentiaalista.

Ensimmäisellä kerralla (Hook) hän ei ollut niin varma siitä. Toisen kerran hän päätti antaa sen mennä. Nähdessään, että Lexin on oltava noin 7 tai 8, vaihto mahdollisti myös Spielbergin ajatuksen Dr.Grantin 1,2 murskauksesta.

Joten kyllä se on ainoa syy (samoin kuin Dr.Grantin murskaus), ei, se ei näytä oudolta.

1: Jurassic Parkin tekeminen (Duncan ja Shay) sub >
2: http://fi.wikipedia.org/wiki/Jurassic_Park_(film)#Tuotanto

Hyvä kohta esitellä Lexin murskaus tohtori Grantille.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...