Kysymys:
Miksi se on 'Elm' elokuvassa A Nightmare on Elm Street?
Mehper C. Palavuzlar
2011-12-06 15:11:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä Elm kuvaa Painajainen Elm-kadulla? Edustaako hirmu puu jotain kauhuelämyksessä?

Viisi vastused:
#1
+41
Gilles 'SO- stop being evil'
2011-12-08 03:24:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elm Street on yksi yleisimmistä kadunnimistä Yhdysvalloissa. Jos jätät numerot pois (koska otsikossa olevat numerot liittyvät voimakkaasti siihen, että sarjassa on useita, olipa kyse kaduista tai elokuvista), yleisimmät nimet ovat Park, Main, Oak, Pine, Maple, Cedar, Elm. Joten “Elm Streetillä” on ”geneerisen kadun” tunnelma.

Fiktiossa Elm ja Pine ovat perinteisesti dominoineet muita tosielämässä suositumpia puunimiä. . Puisto on jopa yläpuolella, mutta sanalla "puisto" on merkityksiä (luontoa, tyhjiä tiloja, sellaisia ​​juttuja), joita "jalalla" ei ole. Tämä osoittaa Elmille tai Männylle elokuvan yleisnimeksi.

Myös "Parkilla" on merkityksiä Park Placesta Monopolissa ja Park Avenuesta NYC: ssä.
#2
+27
Stephan Muller
2011-12-06 15:24:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina nähnyt sen vain hyvin yleisenä esikaupunkien nimellä. Sävyssä ja asetuksessa on täydellinen ero (esimerkiksi) Painajainen 5th Ave: llä, Painajainen Bronxissa ja painajainen rauhallisessa esikaupungissa.

Tietojeni mukaan siinä ei ole mitään syvempää, ja luulen, että se vain auttaa asettamaan äänen.

#3
+18
e-MEE
2011-12-06 16:58:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

wikisivulla sanotaan, että ehkä vuoden 1968 opiskelijaelokuvaprojekti, jonka Craven'sin opiskelijat tekivät Clarksonin yliopistossa, inspiroi elokuvia. Opiskelijaelokuva parodioi nykyaikaisia ​​kauhuelokuvia, ja se kuvattiin New Yorkin Potsdamissa sijaitsevan Elm Street -kadun varrella.

En ole varma, onko se totta vai ei, ehkä se vain sävyn vuoksi, kuten Stephan Muller sanoi .

#4
+5
Damon Ohh
2013-11-16 11:18:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsoin videota JFK: n murhasta tänä iltana, ja katua, jolla se tapahtui, kutsuttiin Elm Streetiksi, mikä saattaa tuoda esiin tuolloin eläneiden ja historiaa seuranneiden ihmisten muistoja. Voisi olla fiksu tapa markkinoida elokuvan otsikkoa.

Rolling Stone, 30. lokakuuta 2014, lainaa Wes Cravenia: "Elm Street on sen kadun nimi, joka juoksi kirjavaraston ohi, missä Kennedy ammuttiin. Minulle se oli viattoman maailman loppu." Artikkeli on suullinen historia (eli otteita pidemmistä haastatteluista), eikä asiayhteyttä ole annettu. Uskon, että JFK oli yksi syy nimeämiselle. Huomaa: Craven oli 24 marraskuussa 1963.
#5
+3
Jessica
2017-05-01 00:49:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Craven päätti tehdä painajaisen Elm Streetillä lukemalla sarjan LA Times -artikkeleita joukosta teini-ikäisiä khmeerejä maahanmuuttajia, jotka muuttuaan pakolaisleireiltä Yhdysvaltoihin kuolivat unessa kärsivät häiritsevistä painajaisista.

1970-luvulla tehtiin myös unihalvauskokeet Ravencroft-nimisen lääkärin toimesta Elm Streetillä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...