Kysymys:
Miksi Lauralla olisi adamantium-luuranko?
DeepDeadpool
2017-03-08 07:20:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä koskee uutta elokuvaa Logan, spoileri-hälytys.

Onko Lauralla ollut adamantium-luuranko selitetty syy? Jos heidän tavoitteenaan oli tehdä mutanttisista supersotilaisista nuoresta iästä lähtien, luulisin, että tällainen luuranko estäisi kasvua ja häpäisisi hänet, mikä tekisi hänestä hyödytön supersotilaisena. Miksi he eivät odota, kunnes hän on täysin aikuinen?

Tiedän, että spoilereista on käynyt paljon keskusteluja täällä, mutta sanonta "spoilerihälytys" ensimmäisessä virkkeessä, kun olet jo osoittanut spoilerin otsikossa, näyttää hieman turhalta. Ja kyllä, tähän on olemassa tapoja kirjoittaa otsikko, joka antaisi tarpeeksi tietoa ilman spoileria.
Kolme vastused:
#1
+6
cde
2017-03-08 09:23:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hänellä on enemmän kuin vain adamantium-kynnet. Tiedosto, jonka näemme X-23-23: lla (Laura on 23. Weapon X -ohjelman 23. klooni), näyttää useita paikkoja adamantiuminjektioille. Ei ole todisteita siitä, että hänellä olisi kynnet poistettu adamanttipinnoitteen vuoksi elokuvamaailmassa . Toisin kuin Wolverine, se ei kuitenkaan osoittanut, että hänellä olisi täydellinen adamanttisidos. Todennäköisesti vain adamanttinauhoitus, kuten sarjakuva Bullseye tai Sabertooth tekevät joissakin kohdissa.

Kun elokuvan viralliset julkaisut ilmestyvät, korkean resoluution kuvakaappaus todistaa tämän.

Tämä on vain yksi hankkeen eroista. Sarjakuvissa Laura ei ole lapsi tai teennäinen, hän on teini-ikäinen. Hän on yksi monista Wolverinen naiskloonista, kun taas elokuva näyttää vain yhden kloonin useista eri mutanteista. Hän ei kuulu Old Man Logan -universumiin. Jne

X-23-23? Se on jotain hullua Illuminatin numerointia siellä.
@jdoe musta lapsi iirc oli X-23-24. Se on vain järjestysnumero.
Sitä he * haluavat sinun ajattelevan.
#2
+3
Omegacron
2017-05-28 08:56:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvauniversumissa X-23: lla EI ole täyttä adamanttipinnoitettua luurankoa, kuten Loganilla (mikä pätee myös sarjakuviin). Sen sijaan hänen orgaaniset luukynnet poistettiin kirurgisesti, päällystettiin adamantiumilla ja asetettiin sitten takaisin. Yksi elokuvan mainosvideoista on "vuotanut" video, joka näyttää, mitä projekti hänelle tekee, ja useissa kohtauksissa näkyy, että kynnet asetetaan kirurgisesti:

enter image description here

Jos katsot kuvakaappauksessa juuri hänen jalkojensa alapuolelle, näet neljä kuudesta kynnestä, jotka ovat edelleen pöydällä. He ovat jo päällystetty adamantiumilla tässä vaiheessa, joten he palaavat takaisin sisään. Koska hänen jalkojensa veressä on &-jalat ja vain neljä kynsiä jäljellä, oletettavasti he ovat jo asettaneet kaksi jalka-kynsiä ja valmistelevat nyt käsivarret.

#3
+2
DeepDeadpool
2017-03-08 07:31:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin vastaukseni

Hänellä ei ole täyttä luurankoa, vain kynnet

Wikipediasta

Toisin kuin Wolverine, X-23: lla on kuitenkin vain kaksi kynsiä kättä kohti, jotka ovat hänen ensisijaisia ​​rikkomusaseitaan. Hänellä on myös yksi sisäänvedettävä kynsi kumpaankin jalkaan, jota hän yleensä käyttää puolustukseen. Nämä kynnet on itse asiassa tehty luusta, ja Zander Rice otti ne voimakkaasti, teroitti, päällystää adamantiumilla ja työnsi takaisin vartaloonsa. Myös toisin kuin ahma, X-23 pakeni ennen kuin toimenpide koko hänen luurankonsa sulattamiseksi adamantiumiin voitiin suorittaa.

Elokuva ei muodosta 100% yhteyttä sarjakuvan alkuperään.
@cde On edelleen täysin hyväksyttävää etsiä vastauksia lähdemateriaalista, kun elokuvat eivät tarjoa niitä. Muuten kysyisimme järjettömiä kysymyksiä, kuten "Miksi kaikki nämä hahmot ja tarinat muistuttavat sarjakuvia?"
@jdoe paitsi silloin, kun elokuva ja lähdemateriaali eroavat toisistaan ​​tai ovat ristiriitaisia. Kuten he tekevät täällä.
Toivon todella lapselle, että tämä on totta, muuten ihmettelen, kuinka helvettiin hän kasvaisi ... prettu varma, että adamantium-luurankot eivät kasva
@brian sarjakuvissa adamantium-sidokset biologisella tasolla ja ahmojen parantava näyttelijä voivat luoda ja korjata sen. Joten hän voi vielä kasvaa. Voi olla. Se ei ole johdonmukaista.
@cde - olet oikeassa siinä. Sarjakuvissa Wolverinen ruumiissa ei ole "todellista" adamantiumia. Hänen parantumistekijänsä yhdisteli adamantiumin luiden kanssa solu- / molekyylitasolla ja muodosti itse asiassa uuden yhdisteen. Tämä ei selitä, kuinka adamantium voidaan poistaa Magnetolla tai lisätä uudelleen ensin Genesis ja sitten Apocalypse, mutta hei ... sarjakuvat.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...