Kysymys:
Elokuva lelutehtaasta ja sotaleluista?
Pubby
2011-12-02 03:40:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin elokuvaa lelutehtaasta. Muistan, että kyse oli kilpailevien puolien valmistamisesta leluista - toinen puoli valmisti väkivaltaisia ​​sotaleluja ja muut ystävällisiä. Sotalelujen valmistajilla oli takana paha tarkoitus.

Muita yksityiskohtia:

  • Live-toiminta & väri
  • Todennäköisesti 10-25 vuotta vanha
  • näki sen televisiossa
  • tehtaan ympäri ajoi golfkärry.
  • sotalelut ampuivat räjähtäviä ohjuksia ja luoteja
  • siellä oli jättimäinen pomppiva pallo
Kaksi vastused:
#1
+31
phwd
2011-12-02 04:50:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että etsimäsi elokuva on Toys (1992), pääosissa Robin Williams.

Kun armeijan kenraali perii lelunvalmistusyrityksen ja alkaa valmistaa sotaleluja , hänen työntekijänsä yhdistyvät pysäyttääkseen hänet ennen kuin hän pilaa Zevo Toysin nimen ikuisesti.

Alla oleva kuva on golfkärry, joka ajaa tehtaalla.

Golfcart

Se on ehdottomasti Lelut. Viimeisessä vastakkainasettelussa on suuri pomppiva pallo, joka ajaa heitä alas tehtaan käytävillä.
#2
+6
Napoleon Wilson
2011-12-02 04:43:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulostaa vähän kuin pieniltä sotilailta. Siellä se oli lelutehdas, joka rakensi vahingossa (tai tarkoituksella?) Hitec-sotilaspiirejä leluihinsa (toimintahahmot), ja nämä joutuvat sitten normaalin Yhdysvaltain kaupungin ympäristöön. On olemassa kaksi puoluetta: joukko sotilaita (paha) ja ryhmä rauhanomaisia ​​fantasiaolentoja (hyviä), ja he taistelevat toisiaan vastaan ​​ihmisten tullessa ristituleen.

Yksi kumppaneista osti entisiä armeijan pelimerkkejä, koska ne olivat halvempia kuin tavalliset pelimerkit.
@AidanO Tosin en ole nähnyt elokuvaa vuosien ajan, mutta muistan, että hän sai armeijan pelimerkkejä (ei entisiä), koska hän oli huolissaan siitä, ettei leluja pidetä tarpeeksi kiinnostavina. Koko ajatus oli, että he valmistivat koulutusleluja, joista execsit eivät pitäneet, koska eivät myyneet, joten he rakensivat sen sijaan lelusotilaita. Yksi kehittäjistä lähestyi konseptimuutosta hieman liian innokkaasti ja määräsi armeijan "oppimisen" pelimerkit, mikä johti myöhemmin "... OH!" kohtaus niiden välillä.
@polynomial,, kuten muistan, armeija oli hylännyt pelimerkit, ei kuitenkaan iso juoni.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...