Kysymys:
Mitkä olivat Persephonen alkuperä Matrix: Reloaded -sovelluksessa?
Hamed Momeni
2011-12-02 13:21:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten elokuvasta näkyy, Persephone oli Merovingian vaimo, joka itse oli vanhentunut ohjelma, joka kielsi poistamisen. Kysymykseni on, tietääkö kukaan mitään Persephonen alkuperästä? Näyttää siltä, ​​ettei ole mitään tarkkaa tietoa siitä, kuka hän aiemmin oli.

Tarkoititko alkuperää myytti-mielessä?
Ei, tarkoitin ei-myytti-merkityksessä. Tiedän, että Persephone on Zeuksen ja blah blah blah tytär ...
Kaksi vastused:
#1
+15
Vimal Raj
2011-12-02 17:04:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Persephonen alkuperää ei mainita elokuvassa. Mutta hän mainitsee hopeamääristä, mikä viittaa siihen, että Merovingianilla on ihmissusi. Kulissien takana oleva DVD mainitsee, että hän on vampyyri, joka etsii tunteita.

Hän ihailee rakkautta, jota Trinity ja Neo pitävät toisistaan. Hän mainitsee myös rakkaudesta, josta hän oli kerran nauttinut, mikä viittaa siihen, että Merv oli parempi puoliso, ennen kuin hän on menettänyt nälänsä ja ahneutensa voimaan ja himoon. Siksi hän ei näytä enää vaivautuvan matriisiin eikä Merviin.

"Merv" - loistava!
Enter the Matrix -videopelissä taistelet tiesi useiden Merovingien linnaa vartioivien ihmissusien läpi.
#2
+8
John
2014-12-23 19:04:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletetaan, että Persephonen aikoinaan rakastama rakkaus oli Merovingiania kohtaan. Merovingin ja Persephonella on hieman enemmän inhimillisiä piirteitä kuin muilla ohjelmilla, he nauttivat hienosta ruoasta, viinistä ja kielistä. Kun Persephone puhuu rakkaudesta, Merovingian näyttää himon ("Huulipuna, joka ei ole Merovingianin kasvoilla"). Merovingian osoitetaan huijaavan Persephonea. Yllättäen hän käyttää erityistä koodia laukaisemaan seksuaaliset reaktiot naisessa ja hän saa hänet palvelemaan! Persephonen kateus saa hänet antamaan Neolle ja jengille Key Makerin sijainnin. Tosiasia, että Merovingian ja Persephone muuttuvat ihmisen kaltaisiksi, osoittaa heille ohjelmallista roguismia. Heidän alkuperäistä tarkoitustaan ​​ei mainita, mutta Persephone mainitsee rakkauden ajan, kun he menivät roistoon. Merovingian ohjaa virtuaalista jälkielämää juna-ihminen-ohjelman kautta. Sieltä karkotetut ohjelmat etsivät turvapaikkaa.

Vaikka tämä onkin nykyinen toimenpide, kenties alussa, Merovingian luotiin ohjelmallisen roskakorin tarkoituksena. Kun ohjelma on täyttänyt tarkoituksensa, se on vapautettava laskentaresursseista. (Esim. Java: n toimittamassa JVM: ssä on roskasäiliö, joka puhdistaa säännöllisesti). Persephone-ohjelma oli ehkä tukitoiminto tälle ohjelmalliselle roskakokoelmalle, ja näin he tapasivatkin.

`he nauttivat hienosta ruoasta, viinistä, kielistä. No, he nauttivat niistä hyvin yksityiskohtaisista tietokonesimulaatioista. Todelliset ihmiset, jotka tietävät olevansa tietokoneohjelmassa, eivät nauti ruoasta tai viinistä, mikä viittaa minulle, että he ovat vähemmän kuin ihmiset.
He ovat varmasti vähemmän ihmisiä, mutta niillä on ihmisen käyttäytymisen piirteitä (aivan kuten Ramachandranin rautatieasemalla). Huomautan, että ne ovat kelmiohjelmia. Lisäksi se on sivupiste. Käytin sitä vain päättäessäni ohjelmien alkuperän.
@CrowTRobot Cypher näytti varmasti nauttivan virtuaalisesta pihvistä ..


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...