Kysymys:
Mikä on American Psycho -henkilön nimen käyttämisen symboliikka Dexterissä?
phwd
2011-12-09 06:52:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun Dexter lähtee hankkimaan huumeitaan rauhoittaville aineille, hän käyttää nimeä Patrick Bateman. Jokainen, joka tietää tämän nimen, tietää tämän henkilön olevan päähenkilö American Psychossa.

Nähdessään, että Dexter noudattaa Harryn koodia eikä Dexter yleensä pyydä seksiä, halusiko Michael Cuesta (tai James Manos, nuorempi, kuka sen esitteli) vihjailla mitään tästä? Mitä hänen olisi käytettävä sellaista väkivaltaista hallitsemattomuutta kuin Dexterin väärennös?

Mutta valitettavasti siitä huolimatta, että nautin sekä siitä että Dexteristä, nautin siitä (niin paljon kuin voit nauttia American Psychosta), minulla ei ole aavistustakaan, miksi hän käytti nimeä.
ehkä Dexter katsoi American Psychoa ja ajatteli, että olisi hienoa käyttää hänen nimeään, koska he olivat samalla "työn" rivillä :)
Nautitaan edelleen siitä, että Bale pelaa sekä Batmania että Batemania
Kolme vastused:
#1
+16
Tablemaker
2011-12-09 19:16:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni tämä on vain yksinkertainen asia, jonka ohjaaja / kirjailija on yrittänyt verrata Dexteriä Batemaniin. Molemmat ovat tappajia, mutta kun ajatellaan, Bateman on turhempi ja huolimattomampi kuin Dexter, moottorisahakohtaus on viitteeni täällä. Dexter on hiljainen, systemaattinen ja noudattaa tiukkoja sääntöjä aina kun pystyy.

Suhteellisessa mielessä voidaan melkein sanoa, että Dexter on ystävällisempi tappaja, kun hän todella alkaa välittää ympäröivistä ihmisistä ja puolustaa heitä siellä, missä Bateman on todella vain psyko, ja päätyisi todennäköisesti Dexterin pöydälle, jos hän olisi koskaan saanut sanaa hänestä.

Eikö jokainen psykotappaja ajattele omassa mielessään, että hän suojelee jotain hänelle tärkeää?
Se, mitä heidän mielessään tapahtuu, on heidän vastuullaan. Teen vain johtopäätöksen sen perusteella, mitä ohjaaja näyttää meille koko sarjassa, on se, että Dexter muuttuu tästä tunteettomasta olennosta tunteeksi, tämän suurin hetki on ensimmäinen merkki kiintymyksestä, jota hän osoittaa Brianille, hänen veljelleen, kun hän sieppaa Debin ja sanoo "olen .... ihastunut ... häneen" viitaten Debiin.
#2
+1
Dr. M bootay
2017-07-02 08:26:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on ilmeistä!

Se on vitsi. Dexter ei katso monia elokuvia, eikä hänellä ole aavistustakaan American Psychosta. Hänen tietämättömyytensä nykykulttuurista ja erityisesti elokuvahahmoista korostetaan edellisessä jaksossa, jolloin hän ei tunnista tyttöystävänsä pukua Lara Croftiksi. Hän ajatteli, että alias saisi hänet näyttämään viattomalta (hän ​​jopa sanoo tämän kohtauksessa), mutta vitsi on, että jos joku heistä näki kyseisen nimen tutkittaessa tapausta, hän laittoi välittömästi 2 ja 2 yhteen.

Ehdottomasti rakasti kuinka he lähestyivät tätä.

#3
  0
Daniel Hernandez
2016-07-10 16:34:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, Bateman ja Dexter tuovat molemmat psykopaatin mieleen osan eksistencialismista; Hienovarainen lisäys siihen, mitä tarkoittaa selviytyminen olemassaolostasi samalla kun olet maailmassa ja yrität näyttää "normaalilta".

Molemmat hahmot osoittivat eksistentiaalista vihaa päätöksissään, jotka tulkitsemme tunteettomaksi prosessiksi, mutta jo heidän toimintansa tutkiminen sitoo heidät maailmaan eräänlaisena tarkoituksena tarkoituksettomassa maailmassa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...