Kysymys:
Ovatko oikeusriidat pitäneet Skeeteriä poissa Muppet-elokuvista, mukaan lukien "The Muppets"?
Brett White
2011-12-01 21:04:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kovat Muppets-fanit ovat juhlineet "The Muppetsia", koska he ovat tuoneet pitkään unohdettuja hahmoja suurella tavalla (kuten Uncle Deadly ja Scooter). Skeeter puolestaan ​​jätettiin taas pois. Skeeter on Skootterin kaksoissisko ja on toistaiseksi esiintynyt animoituna vain Muppet Babiesissa. Koska tuo esitys oli esillä kahdeksan vuodenaikaa ja vielä vuosikymmen sen jälkeen syndikaatissa, luulisi, että Skeeterin suosio takaisi lopulta paikan todellisessa Muppet-elokuvassa. Sitä ei ole vielä tapahtunut.

Miksi Skeeter ei ollut "The Muppets" -elokuvassa? Koska hänet luotiin sarjakuvaa varten, ovatko hänen hahmonsa oikeudet jonkin muun yrityksen omistuksessa? Ja jos näin on, miten Disneyllä ei olisi varaa ostaa oikeuksia takaisin? He ovat Disney.

Kaksi vastused:
#1
+20
phwd
2011-12-01 21:34:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska esitys oli esillä kahdeksan vuodenaikaa ja vielä vuosikymmen sen jälkeen syndikaatissa, luulisi, että Skeeterin suosio takaisi hänelle paikan todellisessa Muppet-elokuvassa.

Luulen, että ihmiset, jotka ovat tietoisia Muppet Show'sta (1976) ja vanhemmista Muppet-elokuvista, ennakoivat niitä, jotka tietävät Muppet Babiesista (1984). Koska Muppet Babiesissa suurin osa hahmoista oli vauvoja (lukuun ottamatta satunnaista vanhempainhahmoa), sukupuoliroolit olivat epätasapainossa. Siten Skeeter lisättiin.

Vaikka tämä ei tarkoita sitä, että Skeeter jätettiin pois. Ennen "Muppetteja" oli muitakin Muppet-elokuvia, joihin Skeeter ei aiemmin sisältynyt.

  • Muppet-elokuva (Uncle Deadly, Skootteri)
  • Muppets from Space (Uncle Deadly, Skootteri)
  • Muppets menee Hollywoodiin
  • Muppet Treasure Island (Uncle Deadly, Skootteri)
  • The Muppets Take Manhattan (Uncle Deadly, Scooter)
  • The Muppets 'Wizard of Oz (skootteri)

Minusta saattaa puuttua joitain. Koko luettelo, joka sisältää 1 tunnin tv-erikoisuudet, löytyy Muppets Wiki -sivulta.

Menen vain siihen, miksi Skeeter sisällytettiin Muppet-vauvoihin, mutta en toisin. Joten sinun on kysyttävä, miksi Skeeteriä ei sisällytetty mihinkään elokuvaan vuodesta 1984 eteenpäin.


Vastauksena oikeuksiin on mielestäni loogista uskoa, että Disney omistaa kaikki hahmot. Ei ole järkevää olla käyttämättä oikeuksia vain Skeeterille.

Päätin kaivaa foorumeita ja törmäsin ketjuun, jossa Muppet-kirjailija Jim Lewis kysyi Skeeterin sijoittamisesta perhe vuonna 2008,

Ei. Miksi? Ei oikeastaan ​​varma, ollakseni rehellinen. Se voisi toimia, mutta näen silti hänet Muppet-vauvana, tasapainona skootterille (hänen kirjanpitoisuutensa tom-poikaansa). Luulen, että jos hänestä voitaisiin kehittää jotain enemmän, itsenäinen voima aikuisena, se saattaa toimia. Mutta en ole vakuuttunut. Lisäksi olen laiska, minkä vuoksi aion lopettaa tämän ajattelun liikaa ennen kuin pääni sattuu.

Myös erillisessä Ask Jim -istunnossa

Ahh, Skeeter. En ollut siellä luomassa "Muppet Babies" -animaattisarjaa, mutta epäilen, että hänet lisättiin näyttelyyn, joten esityksessä, joka on suunnattu toiselle (uskallan sanoa, tasapainoisemmalle kuin Baby Piggy) naishahmolle. lapset. Heitimme ympäriinsä erilaisia ​​outoja skenaarioita siitä, mitä tapahtui Skeeterille "Muppet Babiesin" jälkeen, mutta mitään näistä ei koskaan vahvistettu. Suoraan sanottuna suosittelen ottamaan yhteyttä liittovaltion todistajansuojaohjelmaan saadaksesi lisätietoja. Kerro meille, mitä sait tietää.

Joten ... Skeeter suljettiin vuoden 2011 elokuvasta, koska hän on nainen?
Ei, olen menossa Skeeterin kanssa, hänet suljettiin pois hänen aikaisemman poissulkemisensa vuoksi Muppet Showsta ja aiemmista Muppet-elokuvista. @Abby
Anteeksi, en tarkoittanut olla syyttävä, varsinkaan en sinua (et kirjoittanut elokuvia!). Kuulostaa siltä, ​​että Skeeter luotiin, koska Muppet-vauvat tarvitsivat naishahmon. Mutta luulen, että sukupuolten välinen suhde muissa elokuvissa on yhtä epätasapainossa, joten en ole varma, onko järkevää jatkaa hänen jättämistä pois (jos se todellakin oli ainoa syy hänen sisällyttämiseen).
Heillä oli todellakin mahdollisuus, kun Miss Piggy ajatteli häntä ja Kermitiä lapsena, työntämään Skeeteriä http://youtu.be/npUdoua5JSs?t=52s sisään Muppets Take Manhattan @Abby
No, muppet-elokuvilla * oli Janice, yleisesti ottaen. Voisi helposti kysyä, miksi hänet suljettiin Muppet Babiesin ulkopuolelle.
Janice lisättiin tosiasiallisesti Muppet Babies -elokuvaan viimeisen kauden aikana jaksoissa, jotka jätettiin salaperäisesti pois Nickelodeonin syndikaatiokierrosta.
#2
-3
Steven Sutler
2017-05-29 15:46:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, hän oli urheilullinen, joten ehkä hän kulki omaa tietään ja harjoitteli olympialaisia ​​tai jotain sellaista. Ajattelen, että se ei toiminut, koska hän tiesi olevansa kohtauksissa, jotka liittyivät isokokoiseen veliinsä. haluavat tuoda pahaa julkisuutta muulle jengille.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...