Kysymys:
Miksi he muuttivat Akiran sijaintia uusintaversiossa?
phwd
2011-12-01 06:27:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten IMDB-sivustolla on kuvattu, Akiran uusintaprojekti:

New-Manhattanilla sijaitsevassa kaupungissa, joka on rakennettu uudelleen japanilaisilla rahoilla, tarina keskittyy kahteen pyöräilijäystävään. Lisää juoni ei ole tällä hetkellä tiedossa.

Minun asiani ei ole muiden kuin aasialaisten näyttelijöiden kanssa (mutta minä poika sinua, jos Robert Patterson ottaa yhden tämän elokuvan rooleista, tulen pettymään Hollywoodissa, vaikka olen jo ), ongelmani on syynä siihen, miksi Akira työskenteli. Se toimi (minulle), koska pidin Tokion ympäristöstä.

  • Sodanjälkeiset kokemukset
  • Atomipommikokemukset
  • Ylikansoitus
  • Päivittäinen taloudellinen taistelu

Nämä kohteet näkyvät muutamissa vanhoissa anime-elokuvissa.

Nyt se siirretään New Yorkiin, josta jos jotain, tämä on relatable olisi 9/11 tai vaihtoehtoinen todellisuus, jossa rikollisuusaste saavuttaa hallitsemattoman tason, kuten Escape from New York. New Yorkin dystopia ei todellakaan näytä sopivan laskuun. Mikä ei missään nimessä ole ongelma, niin miksi ei voi muuttaa nimeä Akira?

Olen nähnyt aiemmin, kuinka Hollywood vie jotain ja tekee siitä mitään, mutta se on okei, tavoitteena on ansaita rahaa. Haluan vain tietää, miksi ja miten he aikovat kehittää Akiraa, elokuvaa, joka sanelee anime-suunnan kaikille viime vuosikymmenen animeille paikkaan, jossa kopioidut elokuvat ovat suotuisampia kuin tekstitykset. Vaikka otetaan huomioon, että Pohjois-Amerikka puhuu englantia, se ei vielä selitä tarvetta vaihtaa sijaintia. Tarkoituksena oli näyttää Tokion kulttuuri ja kuinka hämärä se voi olla hahmoille.

Voisiko joku kertoa minulle, miten tämä toimii New Yorkin kaltaisessa paikassa?

üks vastaus:
#1
+9
System Down
2011-12-01 06:42:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tavallinen vastaus, jonka Hollywood tarjoaa tällaisen asian tekemisessä, on se, että he haluavat yleisön muodostavan yhteyden tarinaan. Koska he pyrkivät todennäköisesti suurimpaan mahdolliseen yleisöön (enemmän rahaa!), He pyrkivät (mitä he kokevat olevan) pienimmälle yhteiselle nimittäjälle. Amerikanistamalla tarina melkein tuntemattomaksi. He uskovat, että (useimmille amerikkalaisille) New York on paljon tutumpi kuin Tokio mahdollisena dystooppisena kaupunkina. Hollywood pitää kahden kaupungin välisiä eroja yleisen elokuvakävijän ulkopuolella.

Hmm huomasin, että kaupunki ei sijaitse saarivaltiossa. Jos ydinräjähdys tapahtuisi New Yorkissa, se vaikuttaisi Yhdysvaltojen ympäröiviin alueisiin. Kuka aikoo puuttua taisteluihin Yhdysvalloissa? YK? kuulostaa oudolta, eikö niin? Juoni itse olisi muutettava.
@Alonzo: Ei olisi ensimmäinen kerta, kun Hollywood heittäisi logiikkaa tuulelle, varsinkin kun on kyse menestystekijöistä, mikä on melkein varmasti mitä he haluavat pyörittää Akiraa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...