Kysymys:
Mikä on TV-sarjan pisin lähetetty jakso?
Knetic
2017-07-04 10:34:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On huhuttu, että Thrones-pelin 8. kauden jokainen jakso voi olla yhdeksänkymmentä minuuttia pitkä - mikä tekee jokaisesta jaksosta vertailukelpoisen täyspitkien elokuvien juoksuaikaan. Näyttää olevan hyvin harvinaista, että televisio-jaksot kestävät yli tunnin, mikä herättää kysymyksen - mikä on kaikkien lähetettyjen tv-sarjojen pisin jakso?

Luettelo selventävistä huomautuksista:

  • Ei ole väliä mikä maa loi jakson.
  • Joko kaunokirjallisuus tai tietokirjallisuus on hieno.
  • Ei televisioon tehtyjä elokuvia (tai elokuvien syndikaatiota) elokuva teatterin jälkeen)
  • Minisarjan jaksot (kuten löytyy Britannian televisiosta) lasketaan, vaikka ne olisivatkin vain kauden ajan - mutta sen on silti oltava yksi jakso. / li>
  • Ei jaksoja, jotka olivat pidempiä mutta jotka leikattiin lyhyemmiksi pienemmäksi aikaväliksi (vaikka se saattaisi olla myös bonusvastausta) - tämä kysymys etsii pisin jaksoa kuinka kauan se oli todellisuudessa esillä.

MUOKKAA

  • Jakson "juoksuaika" ei sisältää mainoskatkoja tai muuta keskeytystä.
Sherlock-jaksot ovat kaikki vähintään 90 minuuttia. Katselen tällä hetkellä HBO 2008 -sarjaa John Adams ja toinen jakso on 91 minuuttia. Klassisen minisarjan Roots jaksot olivat noin 110-120 minuuttia.
Saatat joutua selventämään minisarjan laskemista. Jakso kohden olisi tasapainoisempi lähestymistapa, muuten 6 jaksoa voittaisi aina 3. Välsin niitä vastauksestani.
[Wikipedian] (https: //en.wikipedia.org/wiki/Roots_ \ (1977_miniseries \) mukaan mikään Roots-jakso ei kestänyt yli 90 minuuttia.
Kaksi muuta selvitysvaroitusta: sisältäykö aika mainoskatkoja ja mainitsetko, että ajan on oltava tosiasiallisesti suorassa, se tarkoittaisi esimerkiksi, että vain Netflix-sarjat eivät lasketa (niitä ei koskaan lähetetä televisiossa)?
Entä _Doctor Who_: n ensimmäinen kausi, jolla sarjat oli alun perin jaettu pieniin osiin, mutta jotka olivat säännöllisesti esillä PBS-lähetyksissä Yhdysvalloissa kokonaisuudessaan? Esimerkiksi "The War Games" on noin 230–240 minuuttia pitkä, 10–22–25 minuutin osina. https://fi.wikipedia.org/wiki/The_War_Games
Luulen, että selvennykset ovat jo olemassa - minisarjan on oltava '' yksi sarjan jakso '', ei pelkästään koko erä. Mainoskatkoja ei lasketa, vain esityksen todellinen ajoaika. Re: alapuolella - Morse lasketaan vain 105 minuutiksi, vaikka se täytti aina 2 tunnin aikavälin aikataulussa: 15 minuuttia menetettiin mainoksille [Ahhh, vanhat hyvät ajat, jolloin Isossa-Britanniassa oli vain 8 minuuttia mainoksia tunnissa ( 2 per 20min ja 4 tunnissa). Siitä lähtien näyttää siltä, ​​että olemme hyväksyneet USA: n 18 min / h: / Ei ihme, etten koskaan enää katso televisiolähetyksiä.
Eastenders Omnibus, 2 tuntia, ei mainoksia, joka viikko 2000-luvulla. [Ei, en vakavasti harkitse sen lisäämistä vastaukseksi;)
Uutta täällä, joten ole täysin varma siitä, mitä "verkkotelevisio" tarkoittaa (tunnisteella ei ole tietoa), mutta jos ITV4 (https://en.wikipedia.org/wiki/ITV4) laskee, Tour de Tour Ranskassa "jaksot" kestävät jopa 6 tuntia (sis. Ilmoitukset). http://www.itv.com/tourdefrance/tv-schedule/tv-schedule-when-to-watch-le-tour-2017-live-on-itv4
Voin todennäköisesti käyttää aputunnisteiden tekemistä, enkä näyttänyt löytävän yhtään oikeaa tunnistetta - "verkko-televisio" oli lähinnä mitä voin nähdä, vaikka laskisin kaapelitelevisiota (jota en _mielestäni ole "verkko) ").
@Communisty lisäsi uuden varoituksen mainoksille - Tetsujin oli oikeassa siinä mielessä, että toivoin jakson todellista käyntiaikaa, joka ei sisällä minkäänlaista mainostaukoa tai keskeytystä.
Myös "isoveli" "jaksot" kulkevat 24 tuntia vuorokaudessa - vaikka televisiosarja, en ole varma, että kutsuisit niitä "jaksoiksi" (tai "katsottaviksi" tässä asiassa ...)
"Safiiri ja teräs, Tehtävä 2" on 3 ja puoli tuntia, mutta en ole varma, oliko niitä koskaan lähetetty kokonaan tai aina osittain. Se on kuitenkin tarkoitettu kaikille jaksoille.
Laskisivatko [MST3K]: n (https://en.wikipedia.org/wiki/Mystery_Science_Theater_3000) jaksot - joissa he katsovat olennaisesti elokuvaa osana ohjelmaa? Mikään jaksoista ei ole tarpeeksi pitkä ollakseen "voittaja", mutta olen utelias kuinka sääntöjä sovellettaisiin.
Oletettavasti haluat laskea moniosaiset jaksot kahteen tai useampaan erilliseen jaksoon, eikö? Jos ei, voin ajatella pari viiden osapuolen joukkoa, jotka saattavat päästä pätevyyteen, mutta se näyttää minulle huijata.
Ei suora vastaus, mutta haluan vain huomata, että 2 tunnin ohjelmat (noin 1,5 tuntia ilman mainoksia) ovat normi monille Korean televisioille.
Kymmenen vastused:
#1
+54
Gorkem
2017-07-04 20:43:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muhteşem Yüzyıl ( The Magnificent Century ) -finaali on 157 minuuttia ilman mainoksia. Viimeinen jakso on Youtubessa ja se on Wikipedian mukaan historiallinen fiktiosarja.

Se on hyvin yleistä Turkkilaiset TV-sarjat vähintään 2 tuntia jokaisessa jaksossa. Jokaisen kauden viimeinen jakso kestää jopa pidempään.

TV-kanavat esittävät yleensä ensin edellisen jakson lyhennetyn version / yhteenvedon. Tämä kestää yleensä tunnin. Sen jälkeen näytetään 2-3 tuntia esitystä. Mainosten sisällyttäminen yhteen jaksoon kestää noin 4 tuntia joka ilta.

Lisäksi joka kausi on lähes 40 jaksoa. Huomaa, että nämä numerot eivät ole poikkeuksia, se on nykyisten suosittujen kanavien malli Turkissa.

Muut: Jaksot ovat ilmaisia ​​lähetystoiminnan harjoittajan sivulla (mutta turkin kielellä)

Koska en osaa lukea linkkejä, voisitteko selventää meille - ovatko nämä oikeat koko budjetin draamasarjat vai ovatko ne todella "saippuoita"? Vertailun vuoksi Yhdistyneen kuningaskunnan Eastenders Omnibus -näyttely kesti 2 tuntia [ei ilmoitustaukoja] joka sunnuntai, monta vuotta 2000-luvulla, mutta en ole varma, että se laskisi.
Lisäsin Muhteşem yüzyıl lopullisen YouTube-linkin. Se oli yksi Turkin vuoden korkeimmista luokitusnäyttelyistä. Se on historiallinen fiktiosarja https://en.m.wikipedia.org/wiki/Muhteşem_Yüzyıl mukaan
Vau, se on hullua. Neljä vuodenaikaa, 22–40 jaksoa kappaleelta, kukin vähintään 90 minuutin pituinen. Ja 157 minuutin finaali voittaa kaikki muut kilpailijat tähän mennessä suurella erolla. Tämä näyttää siltä, ​​että se vie kakun.
Vau, * 1 tunnin mittainen edellinen?! * Ja ajattelin, että he olivat hulluja kauan joissakin (Pohjois-Amerikan) esityksissämme!
@Steve-O panee merkille, että se on itse esityksen pituus, lukuun ottamatta mainoskatkoja.
En voi edes kuvitella, mitä skootteriaikataulut tällaisen ajon suorittamiseksi ovelta vuodessa olisivat.
@Tetsujin miksi saippua ei laskisi?
@Pureferret - se vain näyttää "huijaavan" - kuten Eastenders Omnibus; se oli vain kaikki kyseisen viikon jaksot muokattu yhdeksi pitkäksi ohjelmaksi. Koska se oli BBC, sillä ei ollut mainoksia, joten 120 minuuttia joka viikko.
@Tetsujin En tulkinnut sitä niin. Gorkem kehottaa nimenomaan, että "jakso" esiintyy yhdessä lohkossa; "Sen jälkeen näytetään 2 - 3 tuntia esitystä. Mainosten sisällyttäminen yhteen jaksoon kestää noin 4 tuntia joka ilta." Näyttää siltä, ​​että se ei riko varoitusta, että sen on lähetettävä yksi peräkkäinen aika.
@Knetic - luulen, että puhumme nyt ristiin tarkoituksista;)
#2
+46
Sidney
2017-07-04 16:32:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viimeisen jakson M * A * S * H ​​ jaksossa "Hyvästi, hyvästi ja Amen" on käytetty 121 minuuttia. Katso tämän yksittäisen jakson DVD-julkaisu Amazon-tuotesivulta

Liittyvä Wikipedia-artikkeli.

Pidän tästä toistaiseksi englannin kielen voittajasta ja voitan myös todennäköisesti "kuinka paljon me voimme lypsää tätä?" palkinto ;-)
MASH-finaali oli myös ensimmäinen ajatukseni.
@Tetsujin - Se on melkein varmasti Yhdysvaltain televisio-voittaja. Suoratoistopalveluilla, kuten Netflixillä tai ei-tunnin aikataulutetuilla palveluilla, kuten HBO: lla, ei ole samoja rajoituksia, voisin nähdä niiden jatkavan pidempään (ellei nyt, ehkä tulevaisuudessa)
#3
+38
love thakker
2017-07-04 10:49:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yllätyksekseni löysin vastauksen Guinnessin ennätyskirjasta. Intialaisen tv-sarjan CID.

ennätykselliset yksittäiskuvat jaksot olivat ennätykselliset. Tarina on mielenkiintoinen, koska ohjaaja asetti kanavalle ehdon, että jos hän pystyy voittamaan ennätyksen singlelle ammuttu jakso, se on lähetettävä samalla tavalla ilman leikkauksia, ja se esitettiin sunnuntaina 7. marraskuuta 2004 kello 20.00 IST. Tämä jakso oli 111 minuuttia. Voit lukea koko blogin täällä.

Kun otetaan huomioon jotkut Guinnessin kirjan mielettömän suurista määristä, 111 minuuttia ei todellakaan ole niin vaikuttava, se on vain ujo kahdesta tunnista.
@Sidney - joo, ja Intiasta tulevaa odotin jotain hullua, ainakin 5 tuntia.
"Pisin yksittäiskuvan jakso" ei välttämättä ole "pisin jakso", se on vain pisin jakso, jolla oli vain yksi laukaus. (En sano, että tämä ei ole hyvä ehdotus, vaan vain, että Guinnessin ennätys ei ole todiste siitä, että olet löytänyt * vastauksen *.
@AndyT - Se riippuu siitä, mitä Guinness Book tarkalleen tarkoittaa "yksittäinen laukaus". Offhand, on vaikea kuvitella, että rikostutkinnan tarina olisi 111 minuuttia vain yksi _shot_ (kirjaimellisesti), ts. Operaattori laittoi laukauksen ja lähti lomalle!
Mielestäni Wikipedia-linkistä on melko selvää, että se todellakin tehtiin yhdellä kameralla, alusta loppuun. Toivon operaattorin vuoksi, että hänellä oli dollari, ei vakiokamera: P [Huomasin, että siinä ei myöskään mainita, kuinka monta kertaa se vaati. Se ei ollut livenä, se lähetettiin vain "suorana", joten oikeaksi saattaminen on saattanut kestää 15 viikkoa;)
@TheDarkSide Filmografiassa "yhden kuvan" kohtaus on jatkuva elokuvasarja ilman leikkausta. Se ei tarkoita, että kameraa ei liikuteta kuvan aikana. Voin todella kuvitella kahden tunnin pituisen rikostutkinnan tarinan yhdessä laukauksessa. Kuvittele kuollut ruumis, pari epäiltyä ja etsivä, joka on lukittu huoneeseen kahdeksi tunniksi, ja he keskustelevat rikoksesta, kunnes tekijä lopulta halkeilee.
@TheDarkSide: Materiaalille, joka on tallennettu suoraan videoon, yksi otto voi ja usein sisältää live-kytkettyä / sekoitettua materiaalia useista kameroista. En ole varma, vaatiiko Guiness-ennätys yhden kameran.
@Philipp Hitchock-elokuva [_Rope_] (https://fi.wikipedia.org/wiki/Rope_ (elokuva)) on _ melkein_, vaikka etsivää ei olekaan, ja teknisten rajoitusten takia tuolloin se ei ollut yksi otos, mutta muokattu näyttämään siltä.
#4
+38
Tetsujin
2017-07-04 12:24:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Isossa-Britanniassa on hyvin yleistä, että "vakava rikosdraama" kestää 90 minuuttia - esityksiä on aivan liian monta.

Nämä kuitenkin kaikki rikkovat 90 minuutin estettä & ovat kaikki yksittäiset tarinat jaksoja kohti rikosdraamat, ei minisarjat ...

BBC-ohjelmilla on etu kaikkiin muihin nähden siinä, että mainoksia ei ole.

Tarkastaja Morse juoksi 33 jaksoa välillä 98–105 minuuttia [kahden tunnin lisäykset]

Poirot samalla tavalla [pituudet vaihtelivat 13 vuodenaikaa 50–102 minuutista]

Sinisen murhan pilottijakso juoksi 138 minuutissa - mutta lähetettiin itse asiassa kahdessa osassa.

Hiljainen todistaja kestää 120 minuuttia - mutta useimmat jaksot näytetään jaettuna kahteen peräkkäiseen päivään 60 metrin etäisyydellä.
Kausi 3, 4 & 5 juoksi ilmeisesti 2 tunnin jaksoina [ei mainoksia, BBC] - joten tämä voi olla voittaja.
Löysin juuri Wikipedia-kiistat IMDB-tiedoista, joten olen alentanut niitä. e m>

Mahdollisesti ensimmäinen, joka käytti pitkää muotoa, oli Columbo , joka juoksi eri pituuksilla 73-98 minuuttia.

Mielestäni rikkominen kahdessa osassa tekee siitä kaksi jaksoa, eikä sitä pitäisi laskea
... minkä vuoksi laitoin Blue Murderin luettelon loppuun ja Silent Witnessin yläosaan.
hmmm .... riittävän reilu, mutta TV-ohjelmien kaksiosainen tarina on liian yleinen
Rikosnäytökset ovat yleensä käynnissä joko koko kaudella tontti-kaarta kohti, alikaarien kanssa tai yksittäisten jaksojen itsenäisinä tarinoina. Voin vain ajatella muutamia poikkeuksia. Cracker & Waking the Dead [jonka poissulkin siitä, että olin aina 2-osainen], kun taas SW on käyttänyt molempia 1- ja 2-osaisia ​​formaatteja. Morse olisi ollut listan kärjessä, etenkin ensimmäisenä Ison-Britannian rikosdraamana, joka meni koko 2 tuntia viikossa - mutta sillä oli ilmoituksia, jotka menettivät aikaa.
Tämä on loistava luettelo - tein joitain muokkauksia OP: han toivottavasti selventääksesi koko "minisarja" -asiaa. En usko, että kaksiosaiset laskevat (koska toivoin löytävänni pisin yksittäinen jakso, joka on omistettu sarjan jaksolle), mutta on silti siisti nähdä heidät tässä
Löysin juuri Wikipedian luettelon ** kaikista ** hiljaisen todistajan jaksoista 2-osapuolina, joten minun on alennettava sitä. Tämä jättää Morsen Brit Crimen eteen, mutta kertaluonteisen CID-jakson taakse. [Minulle Morse tulee aina olemaan moraalinen voittaja, koska se oli tunnetusti ensimmäinen 2 tunnin sarja. Vain mainokset estivät sitä voittamasta]
Sekä tarkastaja Morse että Poirot ovat vain vähäisiä seikkoja, jotka on tehty ja näytetty ITV: lle mainosverkossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
@Sarriesfan - oikein. Mainitut ajoajat osoittavat selvästi, että mainosaika ei sisälly.
Onko kukaan koskaan esittänyt taulukkoa vuosittain julkaistujen / tuotettujen brittiläisten murha-salaisuuksien lukumäärästä verrattuna todellisten brittiläisten murhien lukumäärään joka vuosi?
Et ole varma, mutta luulet Midsomerin olevan autio kylä jo nyt;)
@AnkitSharma On oikeastaan ​​melko monta ohjelmaa, joissa on kaksinkertainen jakso kauden finaaliin tai kauden keskifinaaliin tai . Jakso toistetaan aluksi yhdessä lohkossa. Näyttelyt odottavat kuitenkin nyt siirtyvän syndikaatioon tai uusintajoukkoihin, joten ne muotoilevat kaksoisjakson siten, että se voidaan jakaa puhtaasti kahteen osaan, jotta se mahtuu tavalliseen ohjelmointilohkoon.
Saksan kielen [* Tatort *] (https://fi.wikipedia.org/wiki/Tatort) jaksot (yksittäinen tarina) kulkevat myös 90 minuutissa. [Pisin jakso] (http://www.tatort-forum.de/viewtopic.php?t=1707) on 119 minuuttia.
Sama pätee italialaisiin rikossarjoihin, kuten [tarkastaja Montalbano] (https://fi.wikipedia.org/wiki/Inspector_Montalbano_ (TV_series)), joka kestää 100 minuuttia.
#5
+34
TRiG
2017-07-04 19:55:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Norjan Slow Television -ilmiö on melkein varmasti ennätys täällä. He lähettävät pitkiä keskeytymättömiä ohjelmia, kuten 7 tunnin junamatkan tai yule-lokin polttamisen. Pisin Wikipedia-sivun nopeasta tutkimuksesta löydettiin 60 tunnin lähetys:

28. – 30. Marraskuuta 2014 NRK esitti 60 tunnin ajan # Esityksessä kuvattiin noin 200 kuoroa, mukaan lukien noin 3000–4000 laulajaa ja solistia, jotka esittivät Norjan kirkon vuonna 2013 julkaistun kansallisen laulun koko sisällön. Suurin osa esityksistä tapahtui livenä Vår Fruen kirkossa Trondheimissa, vaikka jotkut nauhoitetut esitykset tuli 11 muusta sivustosta, kuten Karasjok Pohjois-Norjasta ja Decorah, Iowa. Kirkko oli avoinna koko esityksen ajan, ja yli 16 000 kävijää saapui paikalle. Yhteensä 2,2 miljoonaa katsojaa virittyi jossain vaiheessa ohjelmaa, keskimäärin 87 000 kerrallaan.

Ajattelin tätä, mutta eikö ne ole kertaluonteisia lähetyksiä pikemminkin kuin sarjan jaksoja? Mainitsemisen arvoinen molemmilla tavoilla.
@user568458. Sinulla voi hyvinkin olla kohta siellä. Vaikka luulen, että jotkut näistä esityksistä saattavat olla jatkoa aikaisemmille näyttelyille.
Lisäämme tähän luetteloon Andy Warholin elokuvan rakennuksen valoista, jotka syttyvät ja sammuvat 24 tuntia ;-)
Linkki - [** Imperiumi **] (https: //fi.wikipedia.org/wiki/Empire_ \ (1964_film \)) & anteeksi pettymys, mutta se on vain 8 tuntia ... paljon enemmän sääliä kuin alun perin ajattelin; )
NRK esitti aikaisempaa, pidempää hidasta televisio-ohjelmaa * Hurtigruten minuutti minuutilta * (2011), joka jatkui keskeytyksettä 134 tunnin ajan. Tällä hetkellä hänellä on Guinnessin ennätys pisin suorana televisiolähetyksenä.
https://tv.nrk.no/serie/hurtigruten-minutt-for-minutt
#6
+7
CSM
2017-07-05 01:34:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monet skotlantilaisen poliisin draamasarjan Taggartin alkuvaiheet olivat 2 tuntia pitkiä, mukaan lukien ilmoitukset. Pisin oli 145 minuuttia.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Lista_of_Taggart_episodes#Series_9_.281993.29

Hienoa, mutta kun siinä lukee "Alkuperäinen hallitsija: 20. huhtikuuta – 4. Toukokuuta 1993", tarkoittaako se, että se jaettiin kolmeen päivään, joten kolme alajaksoa sen sijaan, että lähetettäisiin yhtenä 145 minuutin mega-jaksona?
Kyllä, se olisi lähetetty kolmena erillisenä alajaksona. (En muista, näinkö kyseisen tarinan, mutta katsoin Taggartia varmasti vuoden 1993 ympäri ja se toimi.)
Uskon, että muutamissa ensimmäisissä sarjoissa oli 90 minuutin jaksoja, jotka näytetään yhdellä päivämäärällä jaksoluettelossa.
#7
+5
Eric Towers
2017-07-06 14:37:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Herman Woukin " Sodan tuulet" (1983) on 14 tuntia 43 minuuttia (883 minuuttia) seitsemässä jaksossa. Yksittäiset jaksot vaihtelevat 1,5 ja 2,5 ish välillä. Jakso 1, Tuulen nousu, on ajoaika 2:28:48 (148+ minuuttia). Jakso 7 on noin minuutti lyhyempi.

" Sota ja muisto" on samanlainen: 1620 minuuttia 12 jaksossa. Ensimmäinen jakso on 149 minuuttia.

Fiktio, nämä näyttävät olevan voittajia (toistaiseksi).

#8
+3
Richy B.
2017-07-05 16:25:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että " BBC Four Goes Slow" -sarja lasketaan teknisesti TV-sarjaksi ja jokainen "jakso" (vaikka se ei ole suhteellisen yhteydessä toisiinsa) on 1-3 tuntia pitkä (kiertue) Lontoon kansallisgallerian näyttely on pisin 3 tunnissa / 180 minuutissa yhdestä jaksosta - ilman ilmoitustaukoja, koska se on BBC - ja lyhin on tunnin linnulaulu)

#9
-2
Mulder_my_idol
2017-07-07 22:13:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

The X-Filesin kauden 9 viimeinen jakso kesti tunnin ja 26 minuutin (86 minuutin) ajan. Se on 91% enemmän kuin keskimääräinen jakso (45 minuuttia).

Se ei ole edes lähellä joitain muita mainittuja ehdokkaita, joten olen varma, että tämä ei vastaa kysymykseen.
#10
-3
user24615
2017-07-06 22:54:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1960-luvulla Yhdysvalloissa oli länsimainen televisio-ohjelma nimeltä Virginian. Se tuijotti James Drury, Lee J Cobb ja Doug McClure. Se oli 90 minuuttia jaksoohjelmaa kohti.

Se ei ole edes lähellä joitain muita mainittuja ehdokkaita, joten olen varma, että tämä ei vastaa kysymykseen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...