Kysymys:
Mitä lopun aikana tapahtunut kohtaus edustaa?
karth
2011-12-05 16:27:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

The Shining : n lopussa kamera zoomaa hitaasti valokuvaan ja sulkeutuu henkilöön, joka muistuttaa Jack Nicholsonia (vai onko hän häntä?).

Mitä tämä kohtaus kuvaa? Kuinka se liittyy elokuvaan?

Neljä vastused:
#1
+37
mootinator
2011-12-06 01:35:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ohjaajaa kohti Stanley Kubrick:

Lopussa oleva juhlasali-valokuva viittaa Jackin reinkarnaatioon.

Kuinka liittyykö se elokuvaan?

Se tavallaan toistaa "Olet aina ollut talonmies". linja aikaisemmin elokuvassa, joka ehdottaa jotain sen suuntaan, että hänen sielunsa on ikuisesti jumissa / tarkoitettu päätymään siihen hotelliin.

#2
+12
Stefan
2012-06-20 17:34:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on iso kysymys hyvin syvälle ja monimutkaiselle elokuvalle!

Kubrick mainitsee, miten se 'ehdottaa' Jackin reinkarnaatiota, hän ei sano, että tämä ehdotus on oikea.

Huomaa, kuinka ympäröivät huonekalut on peitetty valkoisilla lakanoilla ja Goldroom-kyltti on toisella puolella edelliseen kohtaan. Se tarkoittaisi jonkinlaista ajansiirtoa tai jotain.

Kuinka se liittyy, on toinen syvä kysymys. Se voi olla vain kokoelma sieluja, jotka hotelli on ottanut (tätä kuvaa ei ollut läsnä, kun näimme seinän aiemmin).

Googlen kollektiivinen oppiminen Rob Agerilta tämän elokuvan yksityiskohtaiseen analyysiin. Se on hyvin syvä!

#3
+1
mymotherthescorpion
2013-11-30 13:27:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viitaten loistavaan Rob Ageriin, se voi tarkoittaa sitä, että 'Jackia' ei koskaan ollut olemassa, että hän oli vain harhahahmo, jota käytettiin symboloimaan amerikkalaisen miehen pakkomielteitä rikkaudesta, voimasta ja asemasta yhteiskunnassa. Kuten Grady sanoo " Olet aina ollut talonmies ", Jack on ikuisesti loukussa vaurauden tai unelman (amerikkalaisen unen?) Tavoittelussa, joka on sinänsä saavuttamaton. Näen kollativistisen oppimisen, Ager pärjää hyvin kehittäessään monia yleisiä ja älykkäämpiä teorioita, joita ihmisillä on The Shiningistä, sekä muita Kubrick-elokuvia.

#4
  0
Gonvar
2015-09-12 09:24:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

The Shining -elokuvasta löytyy monia anaylisis-aiheita. Lähes kaikki heistä elokuvasta, mutta ei niin paljon kirjasta. The Shining -hotellin tapa ymmärtää se on toinen merkki. Eräänlainen metafyysinen luonnonvoima: se, joka pääsee Jack Nicholsonin ja hänen edeltävänsä miehen päähän, joka tappoi kaksoset.

Joten, Stanley Kubrickina, jonka tunnimme johtajana, voimme ymmärtää tuo viimeinen kuva pallosta Jackin ja hotellin välisenä yhteytenä. Jonkinlainen "imeytyminen".Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...