Kysymys:
Mikä on suorituskyvyn sieppauksen animaatioelokuva?
Mayank
2011-12-02 00:02:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Äskettäinen elokuva Tintinin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus on suorituskyvyn sieppausanimaatioelokuva. Mikä on "suorituskyvyn sieppaus" -elokuva ja mikä on tämän tekniikan tarve, kun samat vaikutukset voidaan visualisoida käyttämällä normaalia animaatiota (ajattele elokuvia kuten Ice Age)?

Katso seuraava keskustelu http://meta.movies.stackexchange.com/questions/19/should-we-outrule-questions-without-research-effort ja kiistä nykyinen mielipide, muuten tämä kysymys saattaa olla suljettu.
Läheiset äänestäjät: Se on yleensä NARQ, ei "ei rakentava", jos kysymys on mielestäsi liian yksinkertainen. Henkilökohtaisesti minusta * koko * kysymys oli mielenkiintoinen vastaamaan. Ehkä otsikossa on vain heijastettava jonkin verran syvyyttä "Mikä on X?"
Mielestäni kysymys on hyvä. Ja loistava vastaus teki siitä vieläkin paremman.
http://discuss.area51.stackexchange.com/questions/2957/questions-about-how-a-scene-shot-was-done kuten todettiin ja muiden suljettujen kysymysten perusteella http://movies.stackexchange.com/questions / 33 / mitä-tehdään-jälkituotannossa http://movies.stackexchange.com/questions/53/evolution-of-aspect-ratio Mielestäni tämän pitäisi olla aiheen ulkopuolella tai soveltamisala on määriteltävä metassa, koska tämä on ristiriita keskustelussa, joka tapahtui alueella51.
Kuten liikkeen sieppaaminen, se tehdään hyvin hienostuneella tasolla.Lisää yksityiskohtia lisätään / kaapataan.
Syrjänä "liikkeen sieppaaminen" (joka näyttää olevan synonyymi) on kokemukseni mukaan yleisemmin käytetty termi tälle. Olin melko hämmentynyt termistä "suorituskyvyn sieppaus", koska en ole koskaan ennen kuullut siitä. En ole varma, onko se alueellisempi termi vai jotain.
Kaksi vastused:
#1
+20
mootinator
2011-12-02 00:38:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suorituskyvyn sieppauksella tarkoitetaan yleensä käytäntöä kaapata hyvin hienovaraisia ​​liikkeitä todellisilta toimijoilta ja käyttää niitä animaatiossa. Jääkauden kaltaiset elokuvat ovat hienoja ilman suorituskyvyn sieppaamista, koska hahmot eivät ole realistisia.

Ongelma, johon törmäät yrittäessäsi tehdä realistisia ihmisanimaatioita, on se, että ihmisen aivot on kytketty havaitsemaan hyvin hienovarainen vihje kasvoista malleja ja jos animaattori tekee edes pieniä virheitä, meillä on taipumus olla epämiellyttävä animaation suhteen, yhdistämällä ongelma fyysiseen vikaan, sairauteen tai kuolemaan. Tätä ilmiötä kutsutaan yleensä räikeäksi laaksoksi .

Steve Perlman kertoo, miten tekniikan yhtä versiota parannettiin räikeän laakson ylittämiseksi tämä erinomainen video.

Yksi asia, jonka teoreettisesti voit tehdä tällä suorituskyvyn sieppaustekniikalla, on tallentaa laaja valikoima ilmeitä kuuluisan näyttelijän kanssa ja jatkaa esityksen esittämistä uusissa elokuvissa kauan niiden jälkeen. lopullinen kuolema. Se tuntuu minulle jopa hiukan kammottavammalta kuin huono animaatio, mutta kai jokaiselle omaa.

Loppujen lopuksi syy tekniikkaan on kaapata näyttelijä hyvin hiottu " taide "toisin kuin animaattori voi realistisesti kopioida.

Joten lyhyesti sanottuna voimme sanoa, että tekniikka tekee animaatioelokuvista realistisempia, eikö olekin?
#2
+6
iandotkelly
2011-12-02 00:17:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni suorituskyvyn sieppausta käytetään animaation tekemiseen, joka on naturalistisempaa kaappaamalla näyttelijöiden liikkeet. Tätä on käytetty erittäin tehokkaasti, kun animaation on oltava vuorovaikutuksessa suoran toiminnan kanssa - kuten Gollum LoTR-elokuvissa tai King Kong (molemmat käyttävät näyttelijänä Andy Serkisiä), joissa 'yksinkertaisesti' animoitu hahmo voi olla vakuuttamaton. Tässä tapauksessa se on yritys kiertää "outo laakso" -ongelma.

Täysin animaatioelokuvassa - luulen, että se on vain yritys luoda erilainen ilme perinteisen käsin piirretyn rinnalla. animaatio tai CGI, se ei ole parempi tai parempi - vain erilainen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...