Kysymys:
Miksi Katayanagi-kaksoset eivät olleet yhtä täysipainoisia kuin muut Scottin pyhiinvaeltajien ex-ryhmät?
Tablemaker
2011-12-08 20:28:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mathew Patel, Lucas Lee, Todd Ingram, Roxie Richter ja (ilmeisesti) Gideon Graves olivat kaikki täsmällisiä, kun heillä oli oma eeppinen taistelukohtaus ja Romonan tarina elokuvassa. Kaksoset näyttivät kuitenkin olevan heitetty kohtaukseen, jossa oli paljon erikoistehosteita eikä mitään muuta todella mieleenpainuvaa kuin kiiltävät valot ja muutama jättiläinen hirviö.

holographic ape vs a holographic two-headed eastern dragon

Tietääkö kukaan syyn, miksi heidän hahmojensa luominen meni tällä tavalla sen sijaan, että näkisivät vihastuneen Pilgrimin vs 2 japanilaisen kaksosen eeppisen 2v1-taistelun?

üks vastaus:
#1
+15
Naftali aka Neal
2011-12-08 21:04:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

pois wikistä siinä sanotaan:

Toisin kuin kirjassa, missä he ovat kavalia, suunnittelevat laajasti ja puhuvat pitkään; elokuva näyttää heidät hiljaisina hyökkääjinä vain yhdessä kohtauksessa. Tämä johtuu monista tekijöistä. Elokuvan pituus oli yksi, toinen oli löytää upeita japanilaisia ​​kaksosia, jotka puhuivat englantia; Saitot eivät osanneet puhua englantia.

Toistan: Näyttelijät eivät eivät puhu englantia ! Siksi heillä ei ollut puhuvaa osaa elokuvassa.

Näyttää silti jonkinlaiselta laiskalta elokuvasta, jossa on niin yksityiskohtaisia ​​yksityiskohtia. Ei estä minua rakastamasta sitä vähemmän kuin minä.
@Shads0, joka on totta ^ _ ^


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...