Kysymys:
Weasley-talon tuhoutumisen merkitys Puoliverinen prinssi
Naftali aka Neal
2011-12-08 03:31:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Weasley-talon tuhoaminen ei lisännyt mitään juoni-elementtiä, eikä sitä ollut kirjassa.

Weasleyn kodin piti periaatteessa olla turvallisin paikka Harrylle (lukuun ottamatta Tylypahkaa). Miksi elokuvan kirjoittajat päättivät, että sen tuhoaminen oli kunnossa?

Kaksi vastused:
#1
+36
Slytherincess
2011-12-09 04:07:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harry Potterin ja puoliverisen prinssin IMDB -sivulta:

Elokuvalle luotussa uudessa kohtauksessa Burrowia hyökkää Bellatrix Lestrange. ja Fenrir Greyback Tylypahkan joulutauolla. Kohtaus lisättiin, koska elokuvan keskinäytöllä ei muuten olisi ollut toimintaa, ja se osoittaisi myös, että turvallisia paikkoja ei ole enää. Kohtaus auttaa myös kehittämään Harryn ja Ginnyn suhdetta hieman enemmän, koska kohtauksen aikana Harry juoksee Bellatrixin jälkeen ja Ginny ryntäsi auttamaan häntä. Myös Lupin ja Tonks ovat esillä tässä kohtauksessa, mikä vahvistaa heidän olevan pari. Lopuksi kohtaus päättyy melko melankoliseen nuottiin, kun otetaan huomioon, että Burrow sisältää käytännöllisesti katsoen kaiken, minkä puolesta Weasley on koskaan työskennellyt, ja koska ne olivat jo melko köyhtyneitä, se lisää elokuvan tummempaa sävyä.

Ehhhh en pidä siitä .... Kirjassa oli paljon toimintaa, jonka elokuva päätti ** leikata **. Miksi lisätä toiminto ** JA ** poistaa toiminta samanaikaisesti ....?
Lainaus korostaa, että Burrow'n tuhoaminen siirtää kahta emotionaalista tarinaa, mikä on edelleen tyytymätöntä, mutta tavallaan loogista.
@Craig Sinun ei tarvitse * pitää siitä *, mutta sinun on tunnustettava, että se on oikea vastaus (ainakin verrattuna toiseen "hyväksyttyyn" vastaukseen, joka perustuu täysin mielipiteeseen, jota ei tueta tai hankita). Olen samaa mieltä mielipiteesi kanssa siitä, että se on paskaa.
#2
+19
Andrew Latham
2012-01-03 08:06:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harry Potter -elokuvasarjassa on useita tapauksia, joissa uskollisuus kirjoille uhrataan yleisön ja rahaa houkuttelevien toimintakohtausten lisäämiseksi. Se on melkein koko viimeisen juoni. Ja muistatko neljännen elokuvan ensimmäisen kokeilun?

+1. Nyt voimme sulkea kaikki "miksi X tapahtui elokuvissa, mutta ei kirjoissa?" kysymykset kopioina tätä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...