Kysymys:
Miksi Jodie Foster päätti olla ottamatta uudelleen Claricen roolia Hannibalissa?
Lauren
2011-12-03 02:45:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voitettuaan Oscarin Clarice Starlingin esiintymisestä Karitsan hiljaisuudessa Jodie Foster päätti olla ottamatta roolia jatko-osassa. Kun häneltä kysyttiin siitä Total Filmin haastattelussa, hän sanoi

Virallinen syy, miksi en tehnyt Hannibalia, on se, että tein toisen elokuvan, Flora Plum. Joten saan sanoa hienolla ja arvokkaalla tavalla, että en ollut käytettävissä, kun elokuvaa kuvattiin ... näin Hannibalin. En kommentoi.

Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että hän ei pitänyt elokuvasta. Mutta mitä se tarkalleen oli?

Kaikki nämä vuodet myöhemmin ... ihmiset katsovat edelleen Hannibalia, eikä kukaan ole koskaan kuullut Flora Plumista. Jodie teki väärän päätöksen.
Mikä tahansa hänen syynsä, hän väisti luotin uusintaversiossa! Hän ei ole tyhmä, luulen, että hän näki käsikirjoituksen ja tajusi kuinka pettymys jatko olisi ..
üks vastaus:
#1
+14
phwd
2011-12-03 04:51:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, se ei tarkoita, että hän ei pitänyt jostakin, koska se ei ole oikein, mitä hän sanoi.

Virallinen syy, miksi en tehnyt Hannibalia, on, että tein toisen elokuvan , Flora Plum [pitkään vaaliutunut projekti, jota ei ole vielä ammuttu]. Joten saan sanoa hienolla ja arvokkaalla tavalla, että en ollut käytettävissä, kun elokuvaa kuvattiin. Mutta Clarice tarkoitti niin paljon Jonathanille ja minulle, hän todella teki, ja tiedän, että kuulostaa oudolta sanoa, mutta ei ollut mitään keinoa, että kumpikaan meistä voisi todella tallata häntä.

Hänelle kysytään vasta toinen kysymys siitä, katsoiko hän Hannibalia. Hän sanoi:

[kuiskaa] Näin Hannibalin. En kommentoi.

Tämä on ilmeisesti hänen kunnioittavansa elokuvaa ja jättäen kommenttinsa hänen mielestään elokuvan suunnan olisi pitänyt mennä.

Elokuvasta on ollut niin paljon outoa verta. Halusin heidän tekevän elokuvansa. Maksoin 7,50 dollaria nähdäksesi sen ja tiedä, mene Jumalan kanssa. Kukaan meistä [Foster, LAMBS-johtaja Jonathan Demme ja kirjailija Ted Tally) ei todellakaan kommentoinut heidän paraatiaan, ja riippumatta siitä kuinka paljon De Laurentiis kommentoi paraatiani, en aio alkaa puhua hänestä lehdistössä.

Lähde.

Ainoa arvaus, jonka kuka tahansa voi ottaa, on se, kuinka Clarice kehittyi Hannibalissa verrattuna Karitsan hiljaisuuteen.

Miksi hän ei ottanut roolia? Aivan kuten antamasi lainaus sanoi, hän oli aikaisemmin miehitetty omalla elokuvallaan. Kun hän sanoo arvokkaasti, luulen hänen puhuvan siitä, että hän on ylpeä Flora Plum -projektistaan.

Kyllä, se kuulostaa arvokkaalta ja varatulta tavalta, kun neiti Foster kieltäytyi kommentoimasta. Voidaan tulkita hänen vastauksensa niin kuin he haluavat, mutta se, mitä hän todella sanoi, pysyy edelleen. Minulle jäi henkilökohtaisesti vaikutelma, ettei hän ollut liian vaikuttunut Hannibalista, vaikka hän ei sanonut noita sanoja. Ihmettelen myös, onko hänellä kiinnostusta olla osa jatkoa, koska monet ihmiset pitävät niitä liian riskialttiina hyviksi, ja ehkä hän ei pidä jatkoa viisaana uramuutoksena. Neiti Foster on erittäin älykäs, lahjakas nainen, ja hän soveltaa näitä ominaisuuksia huolellisesti viisaisiin uravalintoihin.
Kuulostaa siltä, ​​että Fosterillä, Demmellä ja Tallylla oli yhteinen mielipide, ja De Laurentiis oli erillisessä leirissä. De Laurentiis jatkoi ilmeisesti jatkoa ja voimme nähdä, että hän pyysi Fosteria tähdittämään. Koska De Laurentiis teki elokuvan ilman Fosteria ja Foster tunnistaa itsensä Demmeen ja Tallyyn, katson, että heillä on ollut luovia eroja. Foster sanoo tekevänsä elokuvaa tuolloin lehdistön jännitteiden lievittämiseksi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...