Kysymys:
Missä luokassa Mark istuu nukkuessaan?
hawkeye
2011-12-02 15:14:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvassa "Sosiaalinen verkosto" - missä luokassa Mark istuu nukkuessaan? Sitten hän herää ja vastaa kysymykseen.

Luulen, että se saattaa olla tietokonearkkitehtuuri.

Hän ei nukahda luokassa.
Tästä on keskusteltu lisää täällä: http://chomaloma.blogspot.com.au/2011/02/social-network-inaccuracies-regarding.html
Kaksi vastused:
#1
+18
Codemwnci
2011-12-02 19:55:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma muistanko toisen kohtauksen, koska elokuvan katselusta on kulunut jonkin aikaa, mutta ajattelin, että se oli käyttöjärjestelmien luento (CS 161. Käyttöjärjestelmät). Etsin käyttöjärjestelmien luentoa ja sosiaalista verkostoa ja törmäsin elokuvassa esitetyn luennoitsijan blogiin.

Kysymys : Oletetaan, että meille annetaan tietokone, jossa on 16-bittinen virtuaalinen osoite ja sivukoko 256 tavua. Järjestelmä käyttää yksitasoisia sivutaulukoita, jotka alkavat osoitteesta 0x0400. Ehkä haluat DMA: n 16-bittisessä järjestelmässäsi, kuka tietää? Muutamat ensimmäiset sivut on varattu laitteistolippuille jne. Oletetaan, että sivutaulukon merkinnöissä on kahdeksan tilabittiä. Kahdeksan tilabittiä olisi?

Markin vastaus: 1 kelvollinen bitti, 1 modifiointibitti, 1 viitebitti ja 5 käyttöoikeusbittiä

Kuulostaa oikealta kohtaukselta.

Tämä ei ole oikea kohtaus, lainattu kohtaus tapahtui suuressa huoneessa, jossa ei ollut tietokoneita, luennoitsijan / professorin kanssa huoneen edessä, kun taas kyseinen kohtaus tapahtui pienessä neliöhuoneessa, joka oli täynnä tietokoneita
Lisälaajennus - tässä vastauksessa lainattu kohtaus on se, jossa edessä olevalla tytöllä on paperipala, johon on kirjoitettu "u-mulkku", palautettu Markille, mikä saa hänet nousemaan ylös ja poistumaan luokasta ennen kuin hän toimittaa linjansa eteenpäin tie ulos. Juuri tämä kohtaus johtaa siihen, että Mark tapaa Winkleviit.
#2
+3
Johnny Bones
2014-10-04 01:24:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hän nukahtaa liiketapaamisessa riskipääomasijoittajan kanssa. IIRC, se oli ensimmäinen kokous, jonka Eduardo perusti, ja se on asetettu takaumassa, jossa hän sanoo jotain: "Hän tuli, mutta toivon, että hän jäisi kotiin."

Hän kävelee ulos luokan jälkeen saatuaan tytöltä kirjeen, jossa sanottiin "u dick". Kun hän on poistumassa luokkahuoneesta, kun professori on pilkannut häntä "luopumisesta", hän räpyttää oikean vastauksen.

Hän ei nukahda kokouksen aikana. Hän jatkaa tuon äänen suullaan.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...