Kysymys:
Oliko haastattelu Norjan pääministerin kanssa todellinen?
Mnementh
2011-12-01 23:23:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvan Trolljegeren (Trollhunter) lopussa ne sisältävät joitain kuvamateriaaleja Norjan pääministerin kanssa puhuessaan peikkoista. Onko uusi teksti, joka on kopioitu kohtauksen yli, vai sanoiko hän todella sen?

En voi vastata varmasti, mutta arvaukseni on, että se on kopioitu. Kamera siirtyy Stoltenbergistä toiselle miehelle, joten hänen kasvonsa eivät ole ruudulla, emmekä voi tarkistaa hänen huuliaan. Joko niin, toisen miehen reaktio näyttää aidolta ja on korvaamaton!
Hieno video, jonka löysit tästä. Kiitos osallistumisesta.
Linkki lehdistötilaisuuteen: http://media01.smartcom.no/Microsite/dss_01.aspx?eventid=5321 Elokuvassa käytetty ulostulo alkaa noin klo 41.30.
Kaksi vastused:
#1
+12
WizardOz
2011-12-09 02:45:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Norjan kansalaisena voin vahvistaa, että tämä leike on todellinen ja että kaikki teksti oli todellisesta lehdistöstä. Pääministerimme puhui joistakin voimajohdoista, jotka aiheuttivat suuren keskustelun täällä Norjassa. Elokuvan tuottajat näkivät tämän lehdistökuvan ja ajattelivat, että se sopisi täydellisesti elokuvan kanssa, joten he kysyivät pääministeriltämme, voisivatko he käyttää sitä.

Oikealla oleva mies ei ollut osa todellista kuvamateriaalia. kuitenkin.

Viileä. Voitko lisätä viitteitä?
Tietysti, mutta norjaksi: http://p3.no/filmpolitiet/2011/12/troll-karet-til-beste-filmmonster/
Olen oppinut väärät kielet toistaiseksi. :-) Artikkelissa mainitaan myös David Cameron elokuvassa "Attack the block". En nähnyt Cameronia elokuvassa (mutta olisin voinut unohtaa sen), mitä siellä sanotaan tästä?
Sen täydellinen paragrafi puhuu pääministerin "kameesta". Kyseessä on lehdistötilaisuuden käyttö pienoiskuvana. Näin lehdistötilaisuuden elävän itse, ja minun on sanottava, että se on taitava käyttö hieman kuivasta pääministeristä, joka puhuu sähkölinjoista, joita kukaan ei halunnut olla.
#2
+5
brendan heselton
2013-08-06 07:54:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se ei ole väärennös, mutta sitä on muokattu hieman. (No, yksi asia on väärennös. TST: n virkamiehen pää asetettiin kenelle tahansa, joka istui Stoltenbergin vieressä.) Mutta Stoltenberg sanoi itse asiassa, että meillä on peikko. Mutta Troll on nimi Pohjanmerellä sijaitsevalle kaasukentälle, jossa on kolme öljyalustaa, Troll A, Troll B ja Troll C. (Norjaksi sana troll on sekä yksikkö että monikko.)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...