Kysymys:
Miksi Tony Starkia Iron Manissa huijataan niin kauan?
Katey HW
2011-12-07 22:26:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäisessä Iron Man -elokuvassa (2008) Tony Stark on pettänyt joku hänen läheisyyksistään, ja sen toteuttaminen vie useita kuukausia (todistettava nero). Miksi hän ei ymmärrä heti palattuaan, että hänen vangitsemisensa olosuhteet olivat (lievästi sanottuna) epätavalliset?

Alla olevat spoilerit:

Ensinnäkin Obidiah Stane on pahin nimi roistolle, johon meidän pitäisi alun perin luottaa, mutta se on sarjakuvista, joten se on ymmärrettävää.

Toiseksi hän muistaa, että hänet on kuvattu sieppaajan vaativaksi videoksi, mutta kun hän saa videon takaisin, sitä ei mainita kenenkään hänen läheisensä (kuten Pepper, Rhody tai Happy), eikä sitä mainita missään uutisohjelmassa, youtubessa tai muussa, minkä niin kuuluisalle henkilölle kuin Tony Stark luulisi hänen olevan nähtävissä.

Kolmanneksi, miksi hän ei koota aikaisemmin, että Pepperillä eikä Happyillä ei ollut aikaa kertoa Obidiahille hänen rinnassa olevasta pienoiskaarireaktorista? Obidiah kysyy, milloin hän saapuu ensin LA: han ja hänet on ajettu Stark Industriesiin pitämään lehdistötilaisuus?

Lopuksi, miksi kukaan Stark Industriesista ei antanut Tonylle päätä että Obidiah yritti pakottaa hänet pois SI: n hallituksesta? Eikö hän ole vuorovaikutuksessa kenenkään muun kanssa yrityksessä, jonka johtajana hän on?

tämä on yksi niistä kysymyksistä, jotka herättävät spekulaatiota, mutta luulen yksinkertaisesti sanottuna: Nero oleminen ei tee sinusta automaattisesti suurta etsivää (eikä sinun tarvitse olla myös nero ollaksesi suuri etsivä)
Stark on nero, mutta ei hyvä etsivä. toisaalta, Bruce Wayne, hän on molempia. tarinassa Stark on niin ajautunut saamaan aseensa takaisin, ettei hänellä ollut aikaa ajatella toisin tai mitään muuta
Mutta Iron Man on myös Sherlock Holmes?
Kaksi vastused:
#1
+44
Tablemaker
2011-12-08 01:55:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Enimmäkseen vastaus voi liittyä yksinkertaiseen juoni-laitteeseen, kun taas yksi piste iskee minua, jonka teet. Mainitsette hänen puhuvan hänen seurassaan oleville ihmisille, mutta minulle näytetään elävästi, että Tony Stark on lähinnä playboy-kusipää, eikä monet ihmiset ole ystävällisiä häntä kohtaan. Ehkä haltuunotto oli tiedossa, mutta ei siinä määrin, että yritettiin siepata häntä keskellä autiomaata mielenosoituksen aikana, oli koko yrityksen tietoa.

Pelkkä mekaaninen nero ei tarkoita sitä, että hän on kansan nero. Loogisissa aivoissaan ajatteleminen roisto oli oikeastaan ​​häntä vastaan ​​koko ajan, ei käy hänen mieleensä, koska hän pitää roistoa henkilökohtaisena ja perheen ystävänä.

plus Tony Stark ei ollut käynyt läpi Iron Man -muutosta. Joten hänet petti oli herätyssoitto valppaammaksi, eikä playboy-kusipää. Plus Tony Stark, pre Iron Man, oli päänsä hiekassa tukemassa terroristeja heidän aseillaan. Hän ei tiennyt mitään, Iron Maniksi tuleminen on Tonyn tapa tehdä maailmasta jälleen oikea.
#2
+18
Barry Hammer
2011-12-09 13:53:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jättää juonittelulaite hetkeksi sivuun, ja ymmärrä myös, että suuri osa hänen reaktiostaan ​​liittyi kuoriskokoon (ei tarkoitusta), mitä hänelle tapahtui. Yhden minuutin hän juo skottia "hauskan auton" takaosassa, seuraavana minuuttina hänellä on useita reikiä rintaansa ja hänet huuhdellaan syrjäiseen paikkaan.

Jos et tiedä kuka hänet petti, muista myös, että mitä voimakkaammaksi sinusta tulee, sitä enemmän vihollisia saat. Olisi voinut olla joku monista ihmisistä, jotka hyötyisivät hänen asettamisestaan ​​(entä esimerkiksi Stane Internationalin johtaja?) Ja ajattelevat henkilöä, joka edusti ellei isä-hahmoa, niin ainakin vanhemman veljen hahmo, koska sinut kääntänyt henkilö ei välttämättä ole ensimmäinen henkilö, josta hän ajattelee.

** TLDR: ** Se tapahtui aivan liian nopeasti, jotta hän siirtyi _analyysitilaan_.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...