Kysymys:
Miksi heijastus ei vastaa miestä?
user35
2011-12-06 06:28:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Julkaisun lähdekoodissa (2011) elokuvan alussa kapteeni Stevens katsoo junan kylpyhuoneen peiliin ja näkee opettajan Sean Fentressin, jonka henkilöllisyyden hänelle on annettu lähteessä. Koodi. Itse asiassa hän näyttää kuitenkin edelleen olevan kapteeni Coulter Stevens, koska fyysinen mielensä heijastaa itsensä lähdekooditietoisuuteen.

Viimeisessä "lähdekoodinsa" tehtävässään kapteeni Stevens onnistui perusti vaihtoehtoisen aikajanan. Lopussa on lyhyt kohtaus, joka näyttää hänet ja Christinan Pilviportin edessä. Kun kamera liikkuu, katsoja voi nähdä, että kapteeni Stevenin heijastus osoittaa Sean Fentressin, kuten se tapahtui junassa. Viimeisessä kohtauksessa kapteeni Goodwin on kuitenkin katsottu Stevensin silpottuun ruumiiseen osoittaen, että Stevens on edelleen olemassa ilmavoimien upseerina vaihtoehtoisella aikajanalla. Jos Stevens loi todella vaihtoehtoisen historian, jossa hän on Sean Fentress, miksi hänen ulkonäönsä ja heijastuksensa ovat edelleen ristiriidassa? Häntä ei ole enää kytketty verkkovirtaan, eikä hänellä ole todellisessa mielessä enää mitään yhteyttä uudessa aikajanassa olevaan Stevensiin (joka on takaisin laitoksessa). Siinä vaiheessa Stevensin tajunta on palannut hänen ruumiinsa laboratorioon. Fentress ei ole Stevens-in-Fentress, hän on vain Fentress.

Kaksi vastused:
#1
+9
Flimzy
2011-12-06 07:15:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TLDR Stevensin tajunta siirtyy Fentressin ruumiiseen. Tarinan kertomisen vuoksi yleisö näkee aina Stevensin kasvot, mutta näemme Fentressin heijastuksen osoittamaan meille, kuinka hän näyttää ihmisille takaisinkuvauksissa / vaihtoehtoisissa aikatauluissa.

Avainkappale elokuvan ymmärtäminen on, että lähdekoodi toimii eri tavalla kuin on tarkoitettu. Tämä selitetään täysin lopussa, jonka Stevens lähettää Goodwinille:

Jos luet tätä sähköpostia, lähdekoodi toimii vielä paremmin kuin sinä ja tohtori Rutledge kuvittelitte. Luulit luomasi 8 minuuttia menneestä tapahtumasta, mutta et ole. Olet luonut kokonaan uuden maailman. Goodwin, jos olen oikeassa, jossain lähdekoodilaitoksessa, sinulla on kapteeni Colter Stevens, joka odottaa lähetystyötä. Lupaa minulle, että autat häntä. Ja kun teet, tee minulle palvelus. Kerro hänelle, että kaikki on kunnossa.

Joten joka kerta, kun Stevens "välähtää takaisin", hänen tietoisuutensa hyppää vain toiseen todellisuuteen ja laskeutuu Fentressin ruumiiseen. Kaikissa paitsi viimeisessä tapauksessa, kun Fentress kuolee, Stevensin tajunta palaa Stevensin ruumiiseen alkuperäisessä ajassa.

Ennen tai jälkeen Stevensin ruumiin ottamisen elintoiminnalla ei ole merkitystä Stevensin identiteetille vaihtoehtoisissa aikasarjoissa. Hänen ruumiinsa irrotetaan elämäntuesta vain, että kun Fentress kuolee, Stevensin tajunnalla ei ole "palata"; joten myös Stevensin tietoisuus kuolisi käytännössä.

#2
+6
phwd
2011-12-06 07:22:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletetaan, että oletamme, että vaihtoehtoinen aikajana on olemassa.

Joka kerta, kun kapteeni Stevens hyppää "Lähdekoodiin" (tai tässä tapauksessa vaihtoehtoiseen aikajanaan), hän hyppää sisään Sean Fentress. Kaikille muille tällä aikajanalla hän on Sean Fentress. Yleisölle hän on Stevens, joka toimii Sean Fentressinä. Yleisö näkee kohtauksen kapteeni Stevensin näkökulmasta.

Viimeinen tehtävän aikajana on seuraava (missä A on ensimmäinen aikajana, B on luotu)

  A Fentress ----------------------------------------- | A.Stevens --- --- (1) ------- (2) --------- (5) | A.Vera ------------------ ---------- (4) ---------- | ____________________________________________________ | ____________________________________________________ | B.Fentress ------ (1) ------- (2) --- (3) --- (6) ---------- | B.Stevens ------------------------ ------------- (1 ') | B.Vera ----------------------------- --- (7) ------ |  

(1) Stevensistä tulee Fentress B-aikajanalla
(2) Stevens riisuu pommin B-aikajanalla
(( 3) Stevens lähettää sähköpostin B-aikajanalla
(4) Vera irrottaa Stevenin A-aikajanalla
(5) Stevens on kuollut A-aikajanalla
(6) Stevens suutelee Christinaa B-aikajanalla
(7) ) Vera vastaanottaa sähköpostin B-aikajanalla.

Näemme pohdintamme, joka ei eroa ensimmäisestä kerrasta aw heijastus. Stevens on hypännyt Seanin hahmoon / kehoon / mieleen. Kaiken kaikkiaan he näyttivät meidät hänelle kapteenina Millerinä. Jos epäjatkuvuutta esiintyy, sen on siis oltava 4,5,6. Tässä kohtauksessa meidän olisi pitänyt nähdä Sean Fentress esillä, mutta silti päädymme näkemään Stevensin (silloinkin kun hän oli irrotettu pistorasiasta).

@Unsigned Oikea. Hän ei ole enää Stevens, en ole varma, kuinka muuta selittää siinä kuin elokuvaryhmän tekemä valvonta. Tätä muutosta ei ehdottomasti tehty selväksi, ettei hän ole enää Stevens.
Hän oli kuitenkin edelleen Stevens. Hän oli Stevensin tietoisuus, siirretty pysyvästi (eikä väliaikaisesti, kuten aiemmin) Fentressille.
Aikataulut "haarautuivat". Yhdessä ajassa hän oli edelleen koomassa; toisessa hän asui Fentressinä.
Aivan, lopulta hän kuoli ensimmäisellä aikajanalla. Ladaan elokuvan katsellaksesi sitä uudelleen, jotta voin täsmentää vastaukseni (ja jotta voin nauttia katselemisesta uudestaan!)
Miksi "pitäisikö" nähdä Sean Fentressin lopussa?
@Flimzy, meidän (yleisön) olisi pitänyt nähdä Fentress 4,5,6: ssa, jotta voimme tehdä selväksi, että tätä ei enää pidetä Stevensinä Fentressin sijasta, vaan Fentressinä Stevensin pysyvällä painatuksella. Stevensin identiteettiä ei enää ole, hän on tästä lähtien Fentress kaikille muille.
1) Olen eri mieltä, vaikka kuulostaa siltä, ​​että olemme eri mieltä vain taiteellisesta näkökulmasta emmekä varsinaista tarinaa. Hän oli aivan yhtä paljon Fentressiä yhdessä vaihtoehtoisessa aikajanassa kuin muissakin. Ainoa ero on, tietääkö hän sen ja kuolee. 2) Sanotko, että 4,5,6 ovat erillisiä aikatauluja?
@Flimzy Voi, tarkoitin 4,5,6 tapahtumaa yllä olevalla aikajanalla. Anteeksi tuosta. Luulen, että tulkintaero johtuu katkaisusta. Mitä todella tapahtuu jollekulle, kun hän irrotetaan lähdekoodista ja elämäntuesta? Mitä suudelmassa tapahtuva jäätyminen edustaa? Viive ohjelmassa?
Otin "jäädytetyn suudelman" aivan dramaattisena esityksenä Stevensin ennakoinnista; tietämättä, selviääkö hän seuraavaan sekuntiin. Mutta ... tiedämme, että ohjelmassa voi olla häiriöitä ... koska yhdessä palautteessa Stevensin ympäristö alkoi hajota ja näytti digitalisoituneen jne.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...