Kysymys:
Epärealistinen tarina teoksessa Rab Ne Bana Di Jodi
Nalaka526
2011-12-05 17:21:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hindi-elokuvassa Rab Ne Bana Di Jodi

'Taani' (Anushka Sharma) voi tunnistaa 'Suri'n (Sharukh Khan) vasta' Suri 'paljastaa totuuden itse, Tämä on tavallaan uskomatonta ja epäkäytännöllistä, koska molemmat' Taani '&' Suri 'asuvat samassa talossa.

Luuletko tosiasian, että et pysty tunnistamaan Taani-sanan "Suri" antama viesti katsojille tai se on vain yksinkertainen Bollywood-tarina, eikä meidän pitäisi yrittää ymmärtää sitä syvällisesti, koska samassa elokuvassa on niin monia muita asioita, jotka saattavat tuntua uskomattomilta tai epärealistisilta?

Tuottajat ajattelevat hyvin vähän näistä silmukanreikistä, koska katsojat eivät valittaa. Mutta heidän pitäisi ymmärtää, että aika on muuttunut!
Kyllä, se on erittäin epärealistinen elokuva, jossa on erilaisia ​​klisejä ja uskomattomia skenaarioita. Luulen, että ajan viettäminen yrittäessäsi selvittää tarinan motiiveja ja piilotettuja merkityksiä on järkevyytemme tuhlausta. Tällaiset elokuvat sisältävät harvoin uraauurtavia ilmoituksia tai syvällisiä ymmärryksiä. Se on kaupallinen elokuva, jonka tarkoituksena on ansaita paljon rahaa ja olla suosittu biittiensä suhteen. @Manoj R hahmottaa oikein elokuvan ilmeisimmän havaittavissa olevan opetuksen, vaikka se olisi visuaalisesti välitetty huonosti.
Kaksi vastused:
#1
+17
Mayank
2011-12-06 09:08:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten sanoit, se on vain "yksinkertainen Bollywood-tarina". Sinun ei pitäisi lukea liikaa siihen. Monet elokuvasekvensseistä (varsinkin ylelliset kappaleet) myös vastustavat logiikkaa, mutta juuri sellainen näyttää tyypillinen Shahrukh Khan -elokuva. Henkilökohtaisesti luulen, että vain surullinen käsikirjoitus on viimeinen asia hindinkielisten elokuvien tekijöiden mielessä.

Ymmärrän turhautumisenne näihin elokuviin. Vaikka käsikirjoituksen sanominen on viimeinen asia hindinkielisten elokuvantekijöiden mielessä, se on yleistä kaikille elokuvantekijöille. Hindi-elokuvantekijät ovat tehneet joitain todellisia helmiä ja klassikoita. Muutama Guru-dutt, Raj Kumar Hirani, Anurag Kashyap. Elokuvat, kuten Taare Zameen Par jne. Älä siis yleistä intialaista elokuvaa. Siinä on paikka kaikenlaisille elokuville, ja jos katsot Hollywoodia tai elokuvia muista maista, on varmasti kaikenlaisia ​​elokuvia. Chick Flick, kauhu jne.
#2
+4
Manoj R
2012-12-21 14:25:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä kanssasi. Ja siksi elokuvani arvostelun lähtötaso on "kun perusviiva ontto, rakennus ei voi seistä pitkä".
Silti jos pakotat itseäsi, voit sanoa, että opetus on, että todellinen rakkaus ei näe nimellisarvoa, vaan puhdasta sydäntä.

Vau rakkausteoriaasi! : P: P


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...