Kysymys:
Miksi Martyn vanhemmat eivät koskaan mainitse kuinka samanlainen hän näyttää vuoden 1955 Martylta?
Codemwnci
2011-12-01 15:21:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka Marty on vain vuonna 1955 viikon ajan, hänellä on keskeinen rooli vanhempiensa kokoamisessa. Hän jopa treffaa äitiään. Joten, kun otetaan huomioon, että hänellä on niin keskeinen rooli, onko järkevää, että hänen vanhempansa eivät koskaan mainitse, että hän näyttää niin samanlaiselta kuin vanha ystävänsä?

Eikö mainita yksinkertaisesti piilottaa juoni reikä vai onko on todennäköistä, että tuottajat yksinkertaisesti unohtivat tämän?

Dup: http://scifi.stackexchange.com/questions/1500/back-to-the-future-flaw
asiaankuuluva metakeskustelu http://meta.movies.stackexchange.com/questions/53/yes-that-was-a-plot-hole-and
Tunnustuskertoimia lisää se tosiasia, että sekä 1955 Marty että 1985 Marty soittivat kitaraa ...
Jos he huomaisivat, heillä saattaa olla huomattavasti erilaisia ​​reaktioita ... Lorraine: Hmm, "Outo. Näytät aivan tältä kaverilta ..."; George: "Lorraine, miksi _poikamme näyttää aivan kuin Calvin Klein? Milloin viimeksi näit hänet?"
@Mr.Mindor kyllä, Lorrainen olisi kohdattava vaikeita kysymyksiä.
"Marty, niin mukava nimi." "Kyllä, nimetään KOLMAS lapsemme hänen mukaansa."
Seitsemän vastused:
#1
+76
mootinator
2011-12-04 10:46:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siellä on lopullinen vastaus kysymyksen yhteen osaan:

Onko tuottajia todennäköisesti unohdettu tästä?

Ei. Se poistettiin tarkoituksella alkuperäisestä luonnoksesta. (On selvää, että tämä versio on melko erilainen)

Tässä on käsikirjoituksen alkuperäinen loppu:

INSERT - CLIPPING Tarina, jonka otsikko on "Police Quell Near Riot At School Dance" , Sekä valokuva tanssista, jossa Marty näkyy lavalla!

GEORGE tuijottaa valokuvaa ja ravistaa päätään.

GEORGE Nah. Ei voi olla.

_miksi_ se poistettaisiin tarkoituksella? Alkuperäinen loppu olisi ollut järkevämpää minulle!
Epäilen, että he joko 1. päättivät, että oli röyhkeä, että George huomasi samankaltaisuuden juuri sillä hetkellä, tai "Calvin Klein" tanssia olemassa.
Se on ehkä poistettu, koska se oli vähän raskas käsi. Kun ajattelen 30 vuotta sitten, on hämmästyttävää kuinka pieni * tarkka * yksityiskohta muistan. Todellisuus on, että kukaan ei uskoisi näkevänsä ihmistä, joka on muuttumaton kolmekymmentä vuotta sitten - ihmisen aivot pystyvät väistämään ehdoton mahdottomuuden mielestä. Liian - lopussa olevat vanhemmat ovat edelleen katsoneet Martyn kasvavan vauvasta. He eivät katsele häntä samalla tavalla kuin me. Äitini katsoo minua ja sisaruksiani missä ikä tahansa olemme, ja näkee meidät lapsena.
#2
+55
oers
2011-12-01 16:16:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka he huomaisivatkin, he eivät koskaan hyväksyisi sitä totuutena, koska se on paljolti normaalin maailmankäsityksen vastaista.

Se olisi todennäköisesti näin:

"Oletko koskaan huomannut, kuinka paljon Marty näyttää siltä yhdeltä kaverilta, johon melkein rakastin?"

"Joo, hauska se".

Ja siinä kaikki :). He eivät koskaan voineet kuvitella / perustella, että Marty teki aikamatkaa. Joten se ei ole edes mahdollisuus, eikä siksi näytä olevan outoa.

En ole varma siitä selityksestä. Aina kun näen * Yo Gabba Gabban *, en voi ravistaa sitä tunnetta, että lapsi, jonka käisin lukiossa, sai mahdottoman * kilpailumuutoksen * ja muuttui DJ Lance Rockiksi.
Tämä on tropi, josta sarjat "Buffy the Vampire Slayer", "Beetlejuice" ja Hitchhikerin SEP-kenttä työskentelevät. Tavallinen ihminen unohtaa jotain, joka on "väkivaltaisesti" eri mieltä heidän maailmankatsomuksestaan ​​/ paradigmastaan. TVTropes määrittelee nämä "InvisibleToNormals" tai "Weirdness Censor"
No, kaiken lisäksi on selitys, jonka he olisivat huomanneet aiemmin, ennen elokuvan juoni alkua, koska hänen vanhempansa olivat koko hänen kasvamisensa ajan.
@ParthianShot Tämä ei ole tapa, jolla aikamatkailu toimii tässä elokuvassa (vaikka monet ihmisetkin hyväksyisivät TT: n toimivan). BTTF: ssä hän ei ole palannut - kunnes Marty palaa takaisin - hän elää maailmassa, jota ei muuteta ajassa taaksepäin.
#3
+41
Kalamane
2011-12-03 07:31:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muistatko kissasi, jonka vanhempasi ottivat yhden viikon ajan lapsena? Eikö ole outoa, että se näyttää täsmälleen samalta kuin kissanpentu, jonka olet kasvattanut viimeiseen raitaan asti?

Etkö muista, miltä kissa näytti?

En aio Muistan lapsuuteni parhaan ystäväni kasvot hyvin ja tiesin hänet vuosia. Olisinko tavannut hänet ja tuntenut hänet vain viikon ajan, epäilen edes muistan yksityiskohdat.

Tämä ei ole juoni-aukko.

Voi se on juoni reikä, jos yrität tarpeeksi kovasti. Vuosikirjat olivat olemassa myös 50-luvulla.
He olivat olemassa, eikä Calvin Klein ollut oikeastaan ​​rekisteröity opiskelija. Mikään elokuvan osa ei myöskään maininnut vuosikirjan valokuvien ottamisviikkoa.
Ei merkitystä. Jos jotain niin outoa kuin hänen esiintymisensä bändissä tapahtuisi prom-iltana, se olisi todennäköisesti kuvattu, muistettu ja lisätty vuosikirjaan.
Kaksinkertainen merkityksetön, koska mikään näistä ei ole elokuvissa ja se on puhtaasti spekulaatiota.
Joo. Minun mielipiteeni täsmälleen.
Mutta Marty ei ollut vain äiti ottama pentu eikä isänsä lapsuuden paras ystävä. Hän oli kaveri, jonka äidillä oli murskaus, kaveri, joka asetti isänsä äitinsä kanssa, ja kaveri, joka keksi rock and rollin lukiossa. Hän oli aika iso juttu.
#4
+18
NGLN
2011-12-04 01:52:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletetaan, että vanhemmat huomasivat samankaltaisuuden. Mitkä ovat mahdollisuudet, että he huomasivat tarkalleen elokuvan 85-aikakehyksissä? Ei.

Tarkalleen - katsojat näkevät Martyn vanhempien päivitetyt versiot vain muutaman minuutin, molemmat versiot olisivat voineet huomata samankaltaisuuden ja kommentoida sitä milloin tahansa aikaisemmin Martyn elämässä.
#5
+15
mootinator
2011-12-03 23:12:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei ole väliä

Hänen vanhempansa eivät koskaan mainitse elokuvan samankaltaisuutta, koska:

  1. Ennen vuoden 1955 osaa elokuvasta, se olisi jonkin verran spoileri.

  2. Elokuvan vuoden 1955 osan jälkeen se olisi voinut toimia, mutta se olisi ollut "söpö mukavuusikkuna" ja ei oikeastaan ​​realistinen siellä.

Viime kädessä, jos hyväksyt Takaisin tulevaisuuteen -periaatteen, joka on, että jos tärkeimmät tapahtumat pysyvät enemmän tai vähemmän sama, tulevaisuus on muuttumaton, sinun on hyväksyttävä, että onko hänen vanhempansa nähneet samankaltaisuuden vai ei, ei ole merkitystä. Tämä on hyvä uutinen. Voit joko uskoa, etteivät he ole koskaan huomanneet samankaltaisuutta, tai voit uskoa, että jossain vaiheessa Martyn varajäseninä hänen vanhempansa näyttivät hänelle kuvan tästä kaverista, johon hänellä on surkea yhtäläisyys, eikä kukaan heistä, mukaan lukien varajäsen Martyllä oli aavistustakaan siitä, että hän todella oli vielä ollut , ja sitten he jatkoivat loppuelämänsä normaalisti. Sillä, kumpi teoria on oikea, ei ole merkitystä, koska BTTF-universumin sääntöjen mukaan se ei todellakaan muuta mitään.

Ennen elokuvan osaa 1955 he eivät voineet muistaa häntä, koska näitä tapahtumia ei tapahtunut (muista, että 1985, johon hän palaa, eroaa vuodesta 1985, josta hän poikkeaa olennaisilla tavoilla, jotka hänen toimintansa aiheuttivat vuonna 1955).
#6
+11
Django Reinhardt
2012-11-20 22:03:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kenen on sanottava, etteivät he huomanneet ja kommentoineet sitä ... mutta emme nähneet sitä? Mitä he olisivat silti sanoneet?

Lorraine : Vau, Marty! Näytät aivan kuin lukiolainen ystävä. (Georgeille) kulta, olen totta! Katso Martyä. Eikö hän näytä siltä kuin ystäväsi, Kevin?

George : Tarkoitatko Calvinia? Voi kyllä, hän tekee! Häpeä, että meillä ei ole kuvia hänestä. Rehellisesti, jos hän ei olisi kadonnut kaikki nuo vuotta sitten, olisin vannonut, että olet pettänyt minua!

Lorraine : Voi kulta! Ikään kuin pettäisin sinua ...

George : Tiedän, rakas. * suudelma * Hmm. Onko Biff tehty vielä autolla?

Mitä vanhempasi sanoisivat, jos muistuttaisit lapsuuden ystävää, jota he eivät olleet nähneet 30 vuoden aikana?

▲ ylimääräiselle juonelle. Piti siitä täysin. Erityisesti ** huijaus ** osa.
#7
+6
Waddler
2012-03-29 08:50:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Martyn vanhemmille se oli 30 vuotta sitten. Tuskin muistan mitä tapahtui 30 päivää sitten, en voi kuvitella muistan jotain 30 vuotta aikaisemmasta. Nyt kun Martyn vanhemmat kohtaavat "Calvin Klein" -tapahtuman, joka toi heidät yhteen, epäilen he voisivat muistaa miltä hän näytti noin 30 vuotta myöhemmin. Sanoisin, että on uskottavaa, että he muistavat hänen nimensä, mutta eivät hänen kasvonsa.

[Tässä on WhatCulture-artikkeli.] (Http://whatculture.com/film/8-famous-movie-plot-holes-with-shockingly-simple-solutions?page=5)
LOL. Olin samalla sivulla kirjoittajien kanssa ..... https: //www.vulture.com/2020/04/back-to-the-future-why-martys-parents-dont-recognize-him.html


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...