Kysymys:
Mikä on kertojan taistelun ja Tyler Durdenin seuraavien toimien merkitys?
user35
2011-12-06 04:57:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvassa Fight Club (1999) kertoja (jota usein kutsutaan "Jackiksi") yrittää pysyä mukana ja ymmärtää hänen alter-egonsa toimintaa ja motiivit.

Yhdessä kohtauksessa hän menettää päänsä ja lyö päivänvalot blondipäisestä miehestä, joka oli äskettäin saanut Tylerin kiitosta. Tyler reagoi joskus inhon ja yllätyksen väliin tästä käyttäytymisestä ja kysyy häneltä "Minne menet psykopoika?"

Pian tämän jälkeen Jack lakkaa olemasta tietoinen alter-egostaan, jonka hän kokee Tylerin lähtevän. Mikä on tämän kohtauksen merkitys? Onko Jack mustasukkainen ylistyksestä, jonka toinen mies sai? Onko muuta selitystä? Haluako Jack salaa olla Tyler?

Kaksi vastused:
#1
+26
iandotkelly
2011-12-06 06:27:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta näyttää siltä, ​​että kertoja on kateellinen Tylerin suhde muihin Project Mayhemissa, ja että tämä johtaa hänen räjähtävään vihapuheeseensa taistelussa. Hän ilmaisee myös halunsa rikkoa jotain kaunista - hän kokee sekä Tylerin että blondin houkuttelevammaksi kuin itse. En kuitenkaan ole täysin varma, voinko yhdistää taistelun tapahtumiin, joissa Tyler näyttää käyvän monilla matkoilla.

Mielestäni on helpompaa yhdistää tämä siihen, että hän kokee omansa merkitys vähenee yhä enemmän. Hän perusti Fight Clubin Tylerin kanssa, mutta Project Mayhem on paljon enemmän Tylerin idea ja ryhmä näyttää enemmän Tyleriltä. Joten hänen mustasukkaisuutensa vaalea tukka kaveria kohtaan on mielessäni toissijainen, koska hän haluaa minua enemmän osallistumaan Project Mayhemin johtamiseen.

Tyleristä tulee yhä enemmän kaikkea mitä kertoja ei ole - karismaattinen, viehättävä, estoton , voimakas .... ja kertoja on yhä katkera ja kateellinen tästä. On melkein kuin Tyleristä tulee enemmän kertojan vastakohta, sitä vähemmän he kykenevät havaitsemaan toisensa, ja toinen asuu päivän toisella puoliskolla toisistaan.

Mielenkiintoista on se, että taistelu, jossa Jack voittaa Angel Facein, johtaa Project Mayhemin luomiseen kirjassa (näyttää siltä, ​​että Fight Club ei ole enää tarpeeksi myyntipistettä, joten asiat ovat nousussa). Elokuvassa se johtuu taistelusta * Project Mayhemin (ja sen hylkäämisen tunteen vuoksi, jonka hänestä tuntuu kertovan siitä).
#2
+2
Andrew Latham
2012-01-10 12:41:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jack on mustasukkainen. Menin vain takaisin ja katselin sitä, ja sitä edeltävä kohtaus on kylpyhuone. Kun ne kaikki loppuvat, Tyler taputtaa Angel Faceä selälle ja hymyilee hänelle, ja kertoja sanoo "Minä olen Jackin palava hylkäämisen tunne" tai jotain näiden linjojen mukaisesti. Joten hän voittaa Angel Face ylös mustasukkaisuudesta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...