Kysymys:
Onko Man of Steel -tarina uusi idea vai onko se innoittamana olemassa olevasta teoksesta?
Ankit Sharma
2013-06-26 12:54:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uuden Superman-elokuvan Man of Steel tarina eroaa paljon nykyisistä live- ja animaatioelokuvista ja -esityksistä. Onko se kaikki tehty tuoreena ideana vai onko se innoittamana jo olemassa olevasta Superman-tarinasta, erityisesti uudesta alkuperätarinasta?

Kaksi vastused:
#1
+7
FredH
2013-06-26 13:23:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Screen Rant -artikkelissa, jonka otsikko on "Zack Snyderin" Superman ", joka ei perustu sarjakuvaukseen", Rob Keyes totesi, että ohjaaja Zack Snyder on aiemmin tunnettu siitä, että hän tekee lähdemateriaalistaan ​​melko kirjaimellisia mukautuksia. Mutta tämä elokuva on erilainen:

Supermanin uudelleenkäynnistyksen myötä Snyder valitsee toisen reitin ja toimittaa sen sijaan uuden alkuperätarinan, joka ei perustu mihinkään tiettyyn alkuperätarinaan tai minisarjaan DC: ltä sarjakuvat.

Sama asia on esitetty viime aikoina Examiner.comin arvostelussa:

Snyder, Nolan ja Goyer on kukin ponnistellut selittääkseen, että heidän kuvansa on aivan uusi lähestymistapa ja tulkinta, joka ei perustu mihinkään tiettyyn sarjakuvateokseen eikä ole millään tavalla yhteydessä mihinkään Donneriin tai Reeveen.

#2
+3
jeffm
2013-06-26 23:47:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

He ovat saattaneet väärentää uuden lähestymistavan, joka ei perustu nimenomaan yhteen kirjaan, mutta kuten artikkelissa täällä todetaan, joitain vuoropuheluja ja kohtauksia sovitettiin John Byrnen Superman-juoksusta "Superman: Earth One", "Teräsmies: Syntymäoikeus" ja "All-Star Supermies".Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...