Kysymys:
Markin luonnehdinta käyttöjärjestelmissä
phwd
2011-12-05 14:07:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mark pysyy lähellä käyttöjärjestelmäluokkaa. Hän saa luokan muistiinpanon, joka välitetään hänelle edestä. Sitten hän hyökkää ulos ja vastaa professorin kysymykseen tarkasti.

Tässä on Youtube-otos kohtauksesta:

div >

Suuntautuvatko nämä toimet hänen Aspergerin ja introvertin syrjäytyneen luonteensa narratiivina joku, joka on täydellinen ääliö ilman sosiaalista kemiaa?

Kaksi vastused:
#1
+8
mipadi
2011-12-08 02:10:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että tämän kohtauksen keskeinen kohta on osoittaa, että Markin tietämys tietokoneista ja ohjelmoinnista oli harppauksin hänen ikäisensä edestä. (Mark aloitti itse asiassa ohjelmoinnin suhteellisen nuorena ja menestyi luonnontieteissä ja matematiikassa koulussa.)

Luulen, että kohtaus koskee myös: (2) Markin näyttäminen menee omaa tietään, kun hän lähtee huoneesta viettää aikaa tärkeämpiin asioihin, ja (3) Mark tajuaa, että tällaisten muistiinpanojen pitäisi pystyä levittämään myös Facebookissa. Mutta kaiken tämän lisäksi en usko, että OP pyytää tätä.
#2
+5
NGLN
2011-12-08 02:46:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, nämä tietyt toiminnot antavat enemmän tietoa hänen luonteestaan. Mutta se on vain hahmojen kehittäminen yleisön näkökulmasta. Nämä toimet eivät tunnu kuuluvan hänen omaan hahmokehitykseensä: luennon jälkeen luulen, että hän on edelleen se, joka hän oli.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...