Kysymys:
Suhteen lopputulos sinisen ystävänpäivän lopussa
Nalaka526
2011-12-01 10:08:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvan lopussa "Blue Valentine", kun "Dean" käveli pois kotoa ja lähetti tyttärensä takaisin "Cindyyn", tarkoittaa, että he eroavat (avioero vai jotain)?

Vai tarkoittako se jotain muuta kuin luulet?

Luen tätä ajatellen "mistä OP puhuu?" Sitten tajusin, että ajattelin "Sinistä samettia" !!
AilioxgudsCMT sama täällä!
Seitsemän vastused:
#1
+11
chaitanya89
2014-06-06 16:25:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska se on kaikkien aikojen suosikkielokuvani, olen tutkinut tätä elokuvaa paljon. Kysymyksesi mukaan elokuva päättyy, kun Dean kävelee itkien Cindyn ja Frankien luota. Ja elokuvan loppu jätetään katsojien mielipiteisiin. Se on avoin pää.

Loppujen lopuksi Cindy kirosi Deanin, että hän haluaa helvetin avioeron, ja Dean yrittää vakuuttaa hänet ja kertoo hänelle, että hän ei halua Frankien kasvavan rikki kotona ja Cindy kertoo tarvitsevansa tilaa mutta hän ei väitä haluavansa avioeroa.

Joten mainitsemani kohtauksen perusteella ajattelin Cindyn ja Deanin tulla takaisin yhdessä.

Nyt , Kerron teille, miksi Derek Cianfrance (tämän elokuvan ohjaaja) halusi tehdä Blue Valentine -tapahtuman ja mitä hänellä on mielessään. Derekiltä kysyttiin haastattelussa, olivatko hänen vanhempansa eronneet, ja hän vastasi:

Joo, kun olin 20-vuotias, he erosivat. Se oli minulle niin hämmentävää, että päätin kohdata sen elokuvalla ja aloitin sen kirjoittamisen. Minulla oli vuosien varrella useita kirjoittajia, mukaan lukien Joey Curtis ja Cami Delavigne, ja he ovat myös avioeron lapsia, joten yritimme kohdata pelkomme ja hämmennyksemme yhdessä. Ja kun lopulta Ryanista ja Michellestä tuli osa sitä, he ovat myös avioeron lapsia, ja heistä tuli lopulta sellaisia, joita pidin elokuvan kirjoittajina. , on ilmeistä, että hän halusi tehdä elokuvan avioliittojen ongelmista ja siitä, miten se päättyy avioeroon.

IMDb-triviaa varten se mainitsi;

Jotkut ovat spekuloineet, että Dean ja Cindy ovat päättäneet avioliitonsa. Yksi valokuvista lopputekstien aikana osoittaa, että Dean ja Cindy juoksevat taaksepäin pitäen merkkiä "Onko tämä sinä?" siinä vihjaen heidän avioliittonsa tulevaan hajoamiseen.

Toisessa lähteessä täällä todetaan, että;

Heidän rakkautensa on kadonnut, ja Cianfrance jättää katsojan päätettäväksi, mitä sille tapahtui. Hän tuntee molemmat hahmot eikä jätä huomiotta sitä hullua todellisuutta, jonka mukaan suhde, kuten hedelmä tai näkö, voi mennä huonoksi muusta kuin ajan kulumisesta.

Ja Derek Cianfrance sanoi;

"Minulle ei ole mitään syytä, miksi Dean ja Cindy hajoavat", hän sanoi. "Se on miljoona syytä, ja samaan aikaan se on vain tunne."

Kysyit kysymyksessäsi: "Tarkoittaako se mitään muuta kuin luulet?" ja kaikesta yllä olevasta spekulaatiosta huolimatta luulen, että Dean ja Cindy palaavat yhteen.

#2
+4
Moe Sweet
2011-12-05 08:34:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, heidän suhteensa ei koskaan onnistunut.

"ei koskaan" onnistunut?
#3
+4
Davis
2015-08-21 03:56:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten Moe sanoi, heidän suhteensa ei koskaan onnistunut. On melko ilmeistä, että Dean rakastaa Cindyä niin paljon, että hän tekisi mitä tahansa hänen puolestaan ​​(esimerkki: menisi naimisiin hänen kanssaan, vaikka hän huomasi, ettei tytär ole hänen. Hän myös pyysi häntä, jos hän voi tehdä mitä tahansa tilanteen parantamiseksi.) toisaalta, Cindy on minulle itsekäs, huomaa aina, kun hän ei pidä jostakin, hän sanoo "lopeta se". Tarkoitan, että on ok lopettaa joku, jos olet eri mieltä hänen tekemisistään, mutta se tuo esiin hänen ominaisuutensa. Hän välittää vain itsestään, koska hän ei välitä lainkaan perheestään. Hän ei onnistunut keskeyttämään, koska hän pelkäsi tehdä sen. Se on kuin kaiken on perustuttava hänen mieltymyksiinsä. Hän ei välittänyt tyttärensä aamiaisesta, näyttelystä jne. Hän tarvitsi Deania, koska hän tiesi, että hänellä oli vauva eikä tiennyt mitä tehdä. Lisäksi hänen täytyi selittää vanhemmilleen vauvastaan. Olisi ollut vaikeaa, jos Dean ei koskaan ilmestynyt elämässään. Se on myös tärkein syy, miksi hän hyväksyi Deanin ehdotuksen.

Suhteensa alussa voin kertoa, että Cindy tykkää hänestä intohimonsa ja ominaisuutensa vuoksi. Hän käski Deania tekemään jotain, koska ajatteli, että hänellä on potentiaalia olla "menestyvä" kaveri. Deanilla ei kuitenkaan ole samaa mieltä, hän sanoi: "En halunnut olla miehesi", mutta hänen täytyi, koska hän lupasi puheestaan. Hän lopetti lukion, koska ajatteli, ettei hän löytänyt elämän tavoitettaan suurilla rahoilla ja tietämyksellä. Hän ei halua työskennellä pieninä tuloina maalarina. Mielestäni hän haluaa vain perheen, jonka kanssa hän rakastaa (tyttärensä ja Cindy), mutta ei mitään muuta. Minulle Cindy on itsekäs ja tyttö, joka ei ajattele askelta eteenpäin, hän tekee mitä tuntuu mukavimmalta. Luulen myös, että he rakastivat toisiaan, mutta tunne oli epäilyttävä ja väliaikainen.

En ole koskaan nähnyt niin surullista elokuvaa, sydämeni kirjaimellisesti murtui elokuvan keskellä. Olin kuin 'miksi Dean, miksi olet niin hyvä mies! Miksi olet niin tyhmä. Rakkaus on kuitenkin asia, joka saa ihmiset tyhmiksi ja hölynpölyksi. Dean ei varmasti ansaitse sitä, mutta rakkaus on se, mikä tekee hänestä ihmisen. Se on elämää.

#4
+1
City
2015-12-29 18:35:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta tuntuu, että elokuva ilmentää yksipuolisten suhteiden todellisuutta. Näemme Deanin, joka ei tee muuta kuin työskentelee parisuhteen parissa, yrittäen viedä hänet pois yöksi, kysyä häneltä, onko siellä mitään, mitä hän voi "muuttaa". Mutta Cindy päättää omassa hämmennyksessään, että Dean ei ole tarpeeksi hyvä tai että hän ansaitsee paremman siitä, mitä näen henkilökohtaisesti, tapasta, jolla hän tuntee kadonneen nähtyään Bobbyn kaupassa. On melkein kuin hän yrittäisi miettiä, millainen hänen elämänsä olisi, jos hän olisi vain asunut Bobbyn kanssa. Mikä on minulle katsojana melko järkyttävää, koska on selvästi kuvattu, että hän ei rakasta häntä yhtä paljon kuin Dean.

Luulen, että he eivät tule takaisin yhteen ja yhtä paljon kuin se rikkoo sydämeni. , Mielestäni se on oikein. Dean ei ansaitse olla avioliitossa, jossa hän tuntee olevansa jatkuvasti paha kaveri; samoin hän ja Cindy jakavat hyvin erilaisia ​​näkemyksiä ja haluavat elää erilaisia ​​elämäntapoja. Cindy on itsekäs ja Dean haluaa vain perheen ja jonkun rakastettavan. Heidän suhteensa rakentui väliaikaiselle rakkaudelle ja Cindyn mielestä mukavuudelle.

#5
+1
inigo
2016-10-19 09:03:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että Cindyn ja Deanin suhde hajosi epävarmuuden takia. Ensinnäkin Cindyn näkökulmasta hän katsoo Deania ja näkee täydellisen kaverin. Tarkoitan, että Dean on muusikko, joka näyttää Ryan Goslingilta. Ja hänellä on niin paljon potentiaalia jopa heidän suhteidensa loppupuolella, kun hän katselee itseään ja näkee epäonnistuneen pre-med, joka vain ylennetään, koska hänen pomonsa mielestä hän on kuuma. Nyt Deanilla on yhä epävarmuutta. Hän on kohtuuttoman mustasukkainen ja suojaava, vaikka juoni osoittaa hänen olevan oikeassa. Deanista tuli näin, koska Cindy on yksi jalka tässä suhteessa ja lähinnä äitinsä avioeron vuoksi. Dean on epävarma. Hän voi tuntea, että jotain on vialla. Ja koska he eivät kommunikoi, heidän suhteensa kuluu epävarmuuteen. Dean on hyvin vaatimaton siinä määrin, että hän ei näe omia ammattilaisiaan. Hän näkee vain haitat. Ja koska hän aisti tämän jonkin aikaa, hänestä tulee yhä epätoivoisempi.

#6
+1
Matthew
2018-02-04 21:02:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vau, en voinut olla eri mieltä joidenkin muiden julisteiden kanssa.

Cindy oli vastuullinen vanhempi, valmisti aamiaista Frankielle ja vei hänet kouluun. Voit arvostella tapaa, jolla hän valmisti kaurahiutaleita ja teki muita askareita, mutta hän teki niitä. Dean haluaa vain leikkiä, ja Frankie tietysti rakastaa sitä, mutta aikuisina, kuinka et näe, että Cindy selviytyi kahden lapsen kasvattamisesta?

Sitten Dean raiskasi Cindyn (hän ​​kirjaimellisesti pakottaa itsensä hänen puoleensa sanoo ei ja naarmuttaa häntä), ja sitten hän menee hänen työhönsä ja tekee kohtauksen, joka sisältää ilkivallan ja pahoinpitelyn. Ja kutsutko häntä kaikkia itsekkäiksi?

Hän yrittää hänen kanssaan: hän yrittää olla yhteydessä emotionaalisesti puhumalla hänen persoonallisuudestaan ​​(hänen kyvyistään ja mitä hän haluaa elämästä) ja leikkiä sitten häntä; mutta hänen yrityksensä olla yhteydessä häneen ovat joko fyysisiä tai alkusoittoa fyysisyydelle. Kyllä, hän yrittää ja hänelle on turhauttavaa, että hän ei enää rakasta häntä, mutta köyhä nainen oli hukkumassa eikä tehnyt mitään vikaa rakastumalla häneen.

En halua olla sanomalla mitään tästä, koska minulla oli myötätuntoa molemmille hahmoille, enkä halua kuulostaa sellaiselta, joka itkisi 'raiskausta', kun Aziz Ansarilla on huono treffitapa. uskomatonta minulle, että et voi nähdä hänen massiivista hyveistään tai hänen massiivisista räikeistä puutteistaan.

#7
  0
Chris C
2017-01-13 21:52:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teoriani mukaan Cindy menetti vauvan tai lapsi kuoli jossain vaiheessa ennen elokuvan aloitusta. Frankie on itse asiassa Deansin lapsi. Tämä selittää, miksi kaikki hahmot ikääntyvät noin 20 vuotta (varsinkin Cindyn isä) ja Frankie on edelleen vain 7 tai 8. Bobby olisi myös tiennyt lapsesta, koska he olivat vielä koulussa, eikä hän kysynyt hänestä. kun hän näki Cindyn kaupassa.

Tämä selittää, miksi Cindy on niin kaukainen koko elokuvan ajan ja miksi Dean juo aamuisin. He molemmat käsittelevät ensimmäisen lapsen menettämistä, ei enempää kuin Cindy.

Suhde ei kykene ylläpitämään painetta, joten olemme todistamassa heidän avioliittonsa loppuvaiheita.

Tästä annetaan vihjeitä koiran Rosien menettämisen vuoksi. Kun otetaan huomioon koirien ikä (kohtauksista, joissa Dean katselee VHS: tä), he todennäköisesti saivat hänet selviytymään ensimmäisen lapsen kuolemasta, ennen kuin heillä oli Frankie, mikä selittää, miksi he ovat niin järkyttyneitä. Elokuvassa korostetaan erityisesti sitä, että katsoja pilkkoo nämä kohtaukset.

Joten loppukohta toistetaan ja mielestäni sitä on nyt helpompi ymmärtää, kun tarkastellaan sitä yllä olevalla tavalla. mielessä!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...