Kysymys:
Mikä on suurin mahdollisuus olla Marcellus Wallacen salkussa?
benhowdle89
2011-12-01 15:20:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pulp Fiction -lehdessä on salkku, jonka sisältöä pidetään hyvin salassa. Mikä esine todennäköisesti on salkussa?

John Travolta looking in a glowing briefcase

Kuusi vastused:
#1
+92
kapa
2011-12-01 15:58:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Roger Avary, Pulp Fictionin kirjoittaja, sanoo:

Alunperin salkku sisälsi timantteja. Mutta se tuntui vain liian tylsältä ja ennakoitavalta. Joten päätettiin, että salkun sisältöä ei koskaan voitu nähdä. Tällä tavoin jokainen yleisön jäsen täytti tyhjän osan omalla lopullisella sisällöllä. Sinun piti vain tietää, että se oli "niin kaunis". Kukaan potkurimestari ei keksi jotain parempaa kuin jokaisen mielikuvitus. Ainakin se oli alkuperäinen idea. Silloin jollakin oli kirkas idea (mielestäni virhe) laittaa sinne oranssi lamppu. Yhtäkkiä siitä, mikä olisi voinut olla mikä tahansa, tuli mitään yliluonnollista. Ei tarvinnut työntää vaikutusta. Ihmiset olisivat keskustelleet siitä jo vuosia, ja se olisi ollut paljon hienovaraisempaa. En voi uskoa, että puhun oikeastaan ​​hienovaraisuudesta.

Roger Ebertin kysymyksistä elokuvan vastausmiehelle

Tarantino vahvisti tämän, kun yleisön jäsen kysyi häneltä suoraan ComicConissa San Diegossa. Hänen lainauksensa oli: "Mitä luulet olevan salkussa? Sillä kun kysyt itseltäsi, teet itsellesi oman version elokuvasta."
Tässä on todella outoa, että Ebert viittaa siihen, että se on yliluonnollinen hehkulampun takia. Ajattelin aina, että se oli vain salkku, joka sattui syttymään, kun avaat sisään. Tiedät, kuten jotkut salkut on tehty.
Se on Tarantinon kopio. Hän on jo käynyt ennätysvuosia sitten sanomalla, että sen piti olla Wallacen sielu. Hänellä on kaikki oikeudet muuttaa mielensä, mutta sen vuoksi näet Bandace-apun selvästi Wallacen kaulan takana - kansanperinnessä "paholainen" varastaa sielusi.
#2
+21
Joseph Lynn
2011-12-01 15:34:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ihmiset yrittävät luoda epävarmoja linkkejä Reservoir Dogs ja Pulp Fiction välillä.

Tarkoitan tällä, että ihmiset yrittävät nähdä, pitävätkö he jatkoa, voivatko he jatkuvuuden mukaan toimia. Looginen mielipide on sanoa, että Reservoir Dogs issa varastetut timantit ovat lyhyessä tapauksessa Pulp Fiction issa.

Harvey Keitel ja Quentin Tarantino toimivat kuitenkin molemmissa elokuvissa kahtena eri ihmisenä. Joten tämä ei silti ole totta. Kuulin teorian, että kyseessä oli Wallacen sielu. Todisteet sielunsa menettämisestä on hänen niskan takana oleva vamma. Se näyttää kuitenkin olevan kaukaa haettu.

Olen samaa mieltä, ja vaikka Pulp onkin "erittäin väkivaltainen", sitä ei ole vielä kaukana haettu!
Vaikka se onkin typerää, on mahdollista, että näyttelijät voivat "toimia" kahtena eri ihmisenä ja silti olla samassa "elokuvamaailmassa". Esimerkkinä tästä on "Jay and Silent Bob" iski takaisin ", jossa Jason Lee soittaa kahta erilaista hahmoa kahdesta eri elokuvasta, samoin kuin Ben Aflec viittaa itseensä. Uskon, että olet oikeassa vaikka henkilöistä, jotka yrittävät pitää yllä jatkuvuutta vaikka pidän Pulp Fiction- ja Reservoir-koiria erillisinä.
#3
+18
matt_black
2011-12-02 04:44:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina olettanut (Avaryn selityksestä huolimatta), että se oli fiksu elokuvaviite McGuffinsiin kahdessa edellisessä elokuvassa.

Viimeisin on suuri Repo Man (Dir Alex Cox, 1984), jossa salkku, jonka oletetaan sisältävän muukalaisia ​​jäänteitä ja joka hohtaa salaperäisesti, on avainlanka. Tällä puolestaan ​​voi olla jonkinlainen suhde suuren noir-trillerin Kiss Me Deadly (Ohjaus Robert Aldrich, 1955) radioaktiivisen materiaalin tapaukseen.

Jos aiot sisältää viittauksia muihin elokuviin (tunnettu Tarantinon piirre), nämä ovat kahta mahtavaa elokuvaa.

Se ei kuitenkaan ollut salkku * Repo Manissa *, vaan auton tavaratila. Mutta se vain sivuhuomautuksena.
#4
+14
iandotkelly
2011-12-01 20:23:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulin teorian, jonka @JosephLynn mainitsi olevan Wallacen sielu - ja liittänyt sen hänen niskan takana olevaan vammaan. Teorialla on vain ohut tausta - hehku, nauhatuki, salkun (666) yhdistelmä ja "ihme", joka tapahtuu, kun Vince ja Jules tulevat ottamaan sielun takaisin, ehkä pelastaen sen paholaisesta.

Ilmeisesti Averyn lainaus, jonka mukaan heillä ei ollut kiinteää käsitystä siitä, mikä se on.

#5
+8
Jacob Tomlinson
2012-09-13 15:29:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ennen kuin luin muita vastauksia täältä, oletan aina, että se sisälsi kultapalkkeja oranssin hehkun takia. Tiedän, että tämä on hieman tylsä ​​johtopäätös, mutta en usko, että Pulp Fiction on millään tavoin yliluonnollinen ja teoria Wallacen sielusta on vain typerä.

Sen täytyi olla jotain erittäin arvokasta Tim Rothin johtuen reaktio siihen ja hehkun väri saa minut ajattelemaan kultaa pikemminkin kuin timantteja.

Ehdottomasti ei kultapalkkeja. Kulta on raskasta, ja jos se olisi täynnä kultapalkkeja, ihmiset eivät pystyisi käsittelemään sitä yhtä helposti kuin he tekevät.
Ei välttämättä kultapalkkeja, mutta ehkä kultapalkkeja. Mutta kyllä, ymmärrän asiasi.
#6
  0
Cage
2012-10-25 05:41:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelkään, että minun on punnittava myös tylsillä vanhoilla, jyrsin timanteilla. Luin, että Tarantino ei halunnut käyttää timantteja (vaikka se on salkussa käsikirjoituksen mukaan), koska hän oli juuri tullut Reservoir Dogsista, jossa oli timanttihuuto.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...