Kysymys:
Mitkä helvetin piirit näkyvät Mitä unia voi tulla?
DForck42
2011-12-03 02:52:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Robin Williamsin hahmo Chris Nielsen matkustaa helvetissä Mitä unelmia voi tulla -artikkelissa. Ne esittävät joitain yhdeksästä helvetin ympyrästä, jotka on kuvattu Danten Inferno -kohdassa (limbo, himo, ahneus, ahneus, viha, harhaoppi, väkivalta, petokset ja petokset), mutta minä älä usko, että he kaikki näyttävät. Mitkä piirit näytetään, ja missä elokuvan kohdissa näemme kukin?

Se, näkevätkö he "kaikki ne", riippuu täysin siitä, mitkä kerrokset luulet olevasi olemassa, vai uskotko, että Helvetti on edes olemassa. Kyseisen elokuvan teologia ei vastaa mitään virallista teologista oppia, josta olen tietoinen, joten siihen on mahdotonta vastata millään muulla kuin itse elokuvalla. Enkä muista sitä elokuvaa, joka kuvaa Helvetiä "kerroksina", joten vastaus on todennäköisesti "Ei". Vaikka minun on myönnettävä, että olen nähnyt sen jo jonkin aikaa.
üks vastaus:
#1
+10
Kyle Savage
2012-02-13 20:06:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

* Spoilerihälytys *

Emme näe kaikkia helvetin tasoja Danten helvetistä. Puuttuvat kahdeksas ja yhdeksäs sykli. Elokuvassa Annabella tekee itsemurhan, joka sijoittaa hänet helvetin 7. ympyrään. Kaikki tasot 7. ympyrään asti otetaan huomioon, mutta ne ovat toisinaan epäkunnossa.

Lueteltu järjestyksessä jumalallisesta komediasta, ei elokuvajärjestyksestä:

 1. Helvetin portti
  • 1:05 - Tracker sanoo olevansa portissa helvettiin, mutta se ei vastaa Danten kuvausta.
 2. Ensimmäinen ympyrä (Limbo)
  • 1:01 - Todennäköisesti kirjasto, jonka he kelluvat veneessä, symboloi limboa. Limbolla oli niin kuuluisia ajattelijoita kuin Sokrates, Platon ja Aristoteles. Tämä tapahtuu heti, kun he lähtevät taivaasta.
 3. Toinen ympyrä (himo)
  • 1:01:20 - Veneen jälkeen kelluu ulos kirjastosta veteen, jonka näemme tuulen puhaltavan sieluja.
 4. Kolmas ympyrä (ahmatti)
  • 1:06 -Albert Lewis huomaa Cerberus-nimisen aluksen, joka on ahmattien vartija.
  • 1:16 -Albert Lewis on poistunut ryhmästä, kun tiedämme sen olevan itse asiassa hahmo 'Ian'. Tracker ja Chris Nielsen nousevat hissillä ylös ja löytävät mutaan haudattuja ruumiita kaulaan saakka.
 5. Neljäs ympyrä (ahneus)
  • 1:09 - Näemme helvetin denziinit, jotka käyttävät aseita ja jotkut miekat pelaavat pian ennen tätä.
 6. Viides ympyrä (Viha)
  • 1:02 - Tämän ympyrän oletetaan olevan joen styx, ryhmä on veneessä kelluvassa vesimuodostumassa. Vedessä kidutetut sielut vetävät heidät sisään.
 7. Kuudes ympyrä (harhaoppi)
  • 1:18:31 -As näemme Chrisin putoavan syvemmälle helvettiin, vilkaisemme kuudetta ympyrää. Osoittaa oikealla puolella olevan taustan liekehtivä hauta.
 8. Seitsemäs ympyrä (väkivalta)
  • 1:20 - Chris näkee talonsa. Koska Annabella on itsemurha, tiedämme hänen olevan seitsemännessä ympyrässä.
 9. Kahdeksas ympyrä (petos)
  • Emme pääse tähän piiriin
 10. Yhdeksäs ympyrä (petos)
  • Emme pääse tähän piiriin

Viitteet:Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...