Kysymys:
Miksi George Mcfly käyttää Biffiä vahaamaan autoa sen jälkeen, kun hän oli aiemmin yrittänyt raiskata vaimonsa?
jazzdawg
2011-12-08 11:47:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Takaisin tulevaisuuteen -lehdessä Marty palaa vuoteen 1955 ja laatii suunnitelman isälleen George McFlylle voittaakseen Lorrainen, jotta Martyn selviytyminen voidaan varmistaa. sitten George astui sisään ja pysäyttää hänet. Biff sekaantuu Martyn suunnitelmaan potkimalla Martyn ulos autosta ja sitten hän yrittää raiskata Lorrainen. George odottaa löytävänsä Martyn autosta, sen sijaan löytää Biffin ja kerää rohkeutta pysäyttää Biff ja suojella Lorraineä.

Elokuvan loppupuolella, kun Marty matkustaa takaisin vuoteen 1985, näemme, että Biff on Martyn ulkopuolella talo vahaa Georgen autoa. Miksi George palkkasi Biffin tekemään tämän työn? En voi kuvitella, että Lorraine olisi liian tyytyväinen ajatukseen.

Crispen Glover niin vastuullinen. Alkuperäisessä loppupäässä joko Goldie vahatti autoa tai nimeämätön musta kaveri vahatti autoa. Crispen Glover piti rasistisena ja sai heidät vaihtamaan sen ampumispäivänä. Etsi Crispenin haastattelu YouTubesta Opie & Anthony -radioshowsta. Muurahaiset valtava BTTF-fani ja kysyi summalta, joka yritti raiskata vaimonsa, ja Crispen paljasti
** Syöttämättä henkilökohtaista mielipidettäni asiaan **, sinun on otettava huomioon, että seksuaalista väkivaltaa (tarkempi kuvaus siitä, mitä näimme tapahtuvan) ei ole aina pidetty niin hirvittävänä kuin nykyään. Tämä tarkoittaa, että se ei olisi ollut yhtä iso juttu vuonna 1955 kuin nykyään. Lisäksi BTTF-elokuva on vuodelta 1985, ja siksi se luodaan myös aikana, jolloin nämä aiheet olivat vähemmän koskettavia eikä niitä pidetty pahan ruumiillistumana (yliarvostan selkeyden vuoksi). Siksi esim. varhaista James Bondia voidaan pitää miesten sovinistina tänään, mutta ei ** vanhan elokuvan standardien mukaan **.
Kuusi vastused:
#1
+68
user223
2011-12-08 15:32:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole nähnyt yhtään ohjaajan kommenttia, joten en voi puhua täydellä auktoriteetilla.

En kuitenkaan usko, että he ajattelivat siitä niin kovasti. Luulen, että se laitetaan sinne dramaattisten vaikutusten vuoksi.

Antagonisti kukistettiin, ja nyt kampuksella olevan suuren miehen sijasta hän käytännössä pyytää George McFlylta työtä. Se on pienen kaverin voitto hänen sortostaan.

Elokuva on täynnä David vs Goliath -hetkiä, ja silloin tiedät, että kaveri lopulta voitti.

Ei loukkausta, mutta linkki on todella huono. `` Lähes jokainen Rocky- ja Jackie Chan -elokuva '' siinä sanotaan. Jackie Chan ja Rocky Balboa, heikot, puolustuskyvyttömät kaverit ??! Joo oikein.
@poepje: Pääartikkeli on tarkka. Se on yhteisön tuottama sisältö, joten kaikki ei tule olemaan tarkka. Voit vapaasti korjata nuo esimerkit :)
@poepje Koko Rocky -sarja kertoo kavereista.
@poepje - verrattuna Apollo Creediin, Clubber Langeen ja Ivan Dragoon? Joo, ehdottomasti underdog-roolissa. Suurin osa ihmisistä ei pidä "kestämään loputonta julmaa lyöntiä" "vahvuutena".
@AndrewMattson Kyse ei ole henkilökohtaisista suosikkinäyttelijöistä eikä heidän vertailemisestaan ​​keskenään. Voin kertoa teille, että he eivät ole heikkoja, ei puolustuskyvyttömiä, mutta eivät myöskään kykene ottamaan loputtomia lyöntejä. Esimerkiksi Jackie Chan tekee kaikki temput itse, joten hänen on tiedettävä melko paljon kungfua. Ja molemmat ovat kuuluisia ja niillä on aina pääroolit, joten ei ole mitään järkeä sanoa, että he ovat alimaisia.
Jos kaverit eivät pidä linkistä, linkin sen sijaan wikipediaan. Jos näin ei ole, vie keskustelusi muualle. Tämä ei ole reddit - se on osa keskustelemaan tämän vastauksen sisällön parannuksista. Toinen sivu ei ole tämä vastaus.
@poepje - Tiedät, että viittaaminen Rockyyn, Apollo Creediin, Clubber Langeen ja Ivan Dragoon ei merkitse näyttelijöitä, vaan Rocky-elokuvien hahmoja, joita Rockyn on taisteltava, ja joita pidetään fyysisesti ja taitavasti paljon paremmin kuin hän. He rakentavat nämä hahmot myyttisiin mittasuhteisiin erityisesti niin, että Rocky voi olla heikompi. Vastauksesi on melkein ei-sequtur. Rockyn mainitseminen epäedullisena ei ollut hyvin harkittua.
Ja 30 vuoden kuluttua asioilla on aikaa ratkaista ...
Vähän nekromanssia täällä, mutta @MerlynMorgan-Graham,, he voivat kyseenalaistaa viitteidesi pätevyyden.
@T.J.L. ehdottaa muokkausta tai lopettaa viestien hylkääminen
@MerlynMorgan-Graham Lausuntosi "Toinen sivu ei ole tämä vastaus" ei ole totta. Olet tuonut toisen sivun tukemaan kantaa. Se tekee sen sisällöstä merkityksellistä. Ehdotukseni on sama kuin edelliset - yritä tukea vastaustasi paremmilla viitteillä.
-1
@MerlynMorgan-Graham Ei; nolla kiinnostusta korjata vakiintunut vastaus virheellisellä lähtökohdalla. Sen tekeminen yhteisöwikiksi ei vaikuta mitenkään siihen, voinko muuttaa sitä vai onko se sinun vastauksesi vai onko se virheellinen (äänistä huolimatta).
#2
+33
Flimzy
2011-12-09 04:43:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Ei ole selvää, että Biff yritti raiskata Loraine. Vaikka hän käytti selvästi vapauksia, hänen ei pitäisi olla.

  2. McFly hillitsi Biffiä tanssitaistelussa. Sen jälkeen Biff oppi ottamaan paikkansa McFlyn takana. Autovahaus kohtaus oli oikeastaan ​​vain todistamaan tämän.

  3. 30 vuotta oli kulunut. Uusi, viisaampi McFly pystyi epäilemättä anteeksi Biffille - varsinkin kun Biff oli hänen uudessa alaisuudessa.

#3
+6
Michael Stern
2012-06-14 23:55:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikista tiedämme, että välinä vuosina Biff näki tapansa virheen, pyysi anteeksiantoa ja McFlys hyväksyi hänet muuttuneeksi mieheksi.

#4
+4
puk
2011-12-18 06:10:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Puhumme elokuvasta, joka on kuvattu vuonna 1985 ja joka on asetettu vuonna 1955. Ihmisten suhtautuminen suostumukseen oli tuolloin erilainen. Esimerkiksi kukaan, ainakaan tuolloin, ei sanoisi, että John Travolta yritti raiskata Olivia Newton-Johnia Rasvassa.

En usko, että tämä selittää miksi McFly haluaisi palkata Biffin, mitä kysymys kysyy.
#5
+4
celtschk
2012-06-14 14:30:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, ettei hän palkannut häntä (kuten tarjoten hänelle rahaa sen tekemiseen). Mielestäni se on enemmän, että hän käski häntä tekemään niin, eli hän on nyt se, joka voi saada Biffin tekemään asioita hänen puolestaan, eikä Biffillä ole enää palloja kieltäytyä.

Epäilen, että se on, minusta tuntui, että Biff oli hänen työntekijänsä jossakin suhteessa. Suurin osa aikuisista ei anna (kiusata) ihmisiä pesemään autojaan. Se olisi myös ollut heikko pohdinta Georgeille, jos hän olisi muuttunut kiusaajaksi.
Luulen, että Biff omisti autovahausliiketoimintansa ja George oli hänen asiakkaansa, jossain vaiheessa hän näyttää keinoja, joita hän teki. Kohtaus näytti enemmän siitä, että Biff oli nyt alistuva.
#6
-4
Sam Thomas
2012-10-23 00:05:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko koskaan huomannut, kuinka naisellinen Biffin hahmo on uudessa vuonna 1985? Oletus, jonka yleisöä kutsutaan tekemään, on se, että Biffistä tuli lopulta homoseksuaali, koska hän oli tanssin iltana niin täysin kiehtonut kohtaamisessaan George McFlyn kanssa. Tämä selittää, miksi George McFly ei pidä vaarana pitää häntä talon ympärillä aikaisemmista rikkomuksista huolimatta.

-1; En ole lainkaan samaa mieltä tämän arvioinnin kanssa. Jos pystyt tarjoamaan erityisiä todisteita (tropit, elokuvan viittaukset miesten kiinnostukseen, erityinen pukeutumistapa, jota pidettiin homoseksuaalisena vuonna 1985, erityinen käyttäytyminen, jota pidettiin naisellisena eikä vain alistuvana amerikkalaisessa kulttuurissa vuonna 1985, jne.) Hänen kuvailemisesta nimenomaisesti homoseksuaalisena , Poistan ääneni. Siihen asti oletan vain, että puhuvat vain henkilökohtaiset käsitteet ja stereotypiat, eikä mitään todisteita elokuvassa.
[viite Tarvitaan]


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...