Kysymys:
Mitä yksityiskohtia minun pitäisi etsiä Leonardista Mementossa juonen määrittämiseksi?
Roshnal
2011-12-05 20:52:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen katsellut Christopher Nolanin muistoesitystä useammin kuin kerran, enkä vieläkään voi saada todellista tapahtumaa. Kyllä, elokuvaa näytetään taaksepäin, mutta se todella hämmentää minua.

Ymmärrän, että Leonard Shelbyssä on amnesia, joka ei kykene pitämään uusia muistoja. Mikä on herra Shelbyn keskeinen yksityiskohta, jota minun pitäisi etsiä ymmärtääksesi loppukohtauksen?

Neljä vastused:
#1
+23
Mnementh
2011-12-10 16:03:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitset avaimet. Meidän on autettava Teddyä löytämään avaimet! :-)

Joke syrjään, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä Teddy sanoo suoraan ennen linkitettyä videota.

Teddy: "Valehtelet siis itsellesi ollaksesi onnellinen."

>

Leonard: "Hän ei ole oikea kaveri."

Teddy: "Hän oli sinulle. Sait koston. Nauti siitä, kun muistat vielä."

ja joskus myöhemmin (se on linkitetyssä videossa) Leonard ajattelee:

"Valehdenko itselleni ollakseni onnellinen? Sinun tapauksessasi, Teddy, kyllä ​​aion. "

kun hän kirjoittaa Teddyn rekisterikilpiä muodostaakseen uuden vihje tatuoinnin.

Ota huomioon myös hänen vaimonsa muisto tilanteessa, jossa hän ajaa tatuointipalveluun - huomioi erityisesti rinta.

Hänen rinnassaan on tatuoitu "Olen tehnyt sen". kun vaimo on elossa.

Joten mitä me teemme kaikesta tästä?

Kaikki käyttävät Leonardia - myös hän itse. Hän tapaa tietonsa pysyäkseen jatkuvalla koston polulla. Se tekee hänestä onnellisen. Todennäköisesti se johtuu siitä, että hän tappoi vaimonsa yliannoksella insuliinia, tarinan, jonka hän antoi Sammy Jenkinsille. Hän ei voi sietää sitä, hänen täytyy nähdä "Johnny G." syyllisenä vaimonsa kuolemasta, vaikka hän selviytyi pahoinpitelystä ja raiskauksesta (kuten hänen muistonsa auton ajamisesta osoittaa).

On totta, että Leonardilla on muisto vaimosta, joka koskettaa "Olen tehnyt sen" -tatuointia ... mutta hänellä oli tuo muisti sen jälkeen, kun Teddy ehdotti sitä hänelle. Ja ainoa kerta, kun hänellä on tämä tatuointi, on siinä muistissa ... muina aikoina elokuvassa, kun hänellä on paita pois, "Olen tehnyt sen" -tatuointia ei ole, mikä viittaa siihen, että hänellä ei koskaan ollut sitä.
Mielenkiintoinen asia. Ted aiheutti tämän muistisalaman. Tämä on mahdollinen tulkinta. Mutta viimeiseen kohtaan: mielestäni tatuoinnit on mahdollista poistaa.
se ei ole muisti, koska tatuointi sanoo * murhasi * vaimoni, jotta hän ei olisi siellä hänen kanssaan
Onko viimeinen kappale todella lainaus (jos kyllä, mikä on lähde?) Vai oma?
#2
+10
saurabhj
2012-04-16 23:50:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos huomaat huolellisesti (jouduin keskeyttämään DVD: n tätä varten) - sekunnin murto-osassa on kohtaus, jossa Sammy Jenkins istuu tuolilla ja vain murto-osan hänestä tulee Leonard. / p>

(katso 0:25)

Tarkempi selitys on täällä.

#3
+4
Jack Marchetti
2011-12-11 02:20:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Leonard on Sammy Jenkis - vai onko hän?

Siinä asia.

Aivan kuten alkamisen loppu - emme koskaan näe ylintä pysähdystä - joten Cobb unelmoi edelleen ?

Toisin kuin Inception, tiedämme ehdottomasti, että Leonard on Sammy Jenkins. Mikä voi saada sinut uskomaan, ettei hän ole?
Ei ole koskaan nimenomaisesti ilmoitettu, että hän on. Oletat, että hän on, mutta se ei ole luodinkestävä.
@Jack, hmm, kohtauksessa on suora vihje, jossa näet Sammy Jankisin klinikalla. Joku kävelee Sammyn ja kameran välillä, ja sitten näet lyhyen välähdyksen Leonardista, joka istuu Sammyn paikalla.
@JackMarchetti Se ei ole luodinkestävä, mutta * paljon todennäköisempi. Epäselvyyden ja implikaation välillä on ero. Kysymys on vain todennäköisyyksistä, joille on annettu kaikki elokuvan tiedot, ja * Inception * -sivuston epäselvyys on paljon tasapainoisempi, kun taas kaikki * Mementon * tiedot puhuvat todella puolestaan. Vaikka tosiasiat eivät välttämättä olisikaan riittäviä ja saattaa olla hyvin pieni mahdollisuus, että * Teddy * on valehtelija ja * Leonard * ei ole * Sammy Jenkins *, se perustuisi pelkästään sokeaan oletukseen, ohittamatta elokuvassa annettuja tietoja .
#4
  0
user11512
2014-07-05 00:56:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että hän ainakin suunnitteli tekemänsä Valmis-tatuoinnin muistuttamaan itseään, kun hän oli lopulta tappanut "john G: n". Jos muistat valokuvan, jonka Teddy osoittaa hänelle, missä hän hymyilee kostonsa saatuaan, hän osoittaa rintakehän alueelle.

Niille, jotka sanovat saaneensa tatuoinnin, olisi järkevää, että hän saa myös murhattu osa John G raiskasi ja murhasi vaimoni tatuoinnin.

Henkilökohtaisesti en uskoisi, että ** avaintiedot **.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...