Kysymys:
Mitä tapahtui Se7enin viimeisimmille synneille?
Roshnal
2011-12-06 15:15:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen katsonut Se7en iä ja seurannut ahmia, ahneutta, laiskiaista ja himoa. Mutta en voinut sijoittaa muiden syntien tapahtumia: kateus, viha ja ylpeys.

Ja on myös kohtaus, jossa naisen pää (etsivävaimo? ) on tuotu, kytketty johonkin näistä kohtauksista jollakin tavalla?

Anna valaistusta näistä. Olen todella hämmentynyt.

Ehkä vain katsele sitä uudelleen ja kiinnitä enemmän huomiota ...? Ylpeys on malli (tiedätkö, koko kohtauksen?). Kateus on Brad Pittin vaimon tappaminen (Spacey on kateellinen Pittin elämästä - kuten hän selittää melko selvästi autossa). Viha on Brad Pitt kostaa. Kaikki on siellä, jos katsot.
Kuusi vastused:
#1
+34
Mnementh
2011-12-06 15:22:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kateus tappaa poliisin vaimon. Kuten Wikipediassa mainitaan:

... Doe väittää edustavansa "kateuden" syntiä; hän oli kateellinen Millsin normaaliin elämään ja tappoi Tracyn, koska hän ei ollut "pelannut aviomiehiä" hänen kanssaan.

Wrath on poliisi, joka tappaa murhaajan. En muista ylpeyttä, minun pitäisi katsoa se uudelleen havaitakseni sen, mutta Wikipedia -sivulla todetaan:

Jonkin ajan kuluttua he tutkivat nuoren kuolemaa malli, jonka kasvot oli silpottu. Hän on päättänyt tappaa itsensä sen sijaan, että elää vääristyneillä kasvoilla, hän on "Ylpeyden" uhri.

Elokuvan tarkoitus oli, että tappaja käytti etsivää sarjaan.

En vieläkään ymmärrä: mikä oli Millin vaimon synti? Hän oli vain työkalu Johnin käsissä, eikö vain?
@clabacchio: Millin vaimo ei ole syntinen. Joe Doe on synti, joka on vastuussa kateudesta, ja Mill oli syntinen, joka oli vastuussa Warthista. Johnin yleissuunnitelmana oli rangaista toisiaan, Millin rangaistus oli vaimonsa ja tulevan pojan kuolema ja Johnin rangaistus oli hänen teloituksensa Millin käsissä.
@Serge, mutta minusta tuntuu, että hän ei tappanut yhtään "viattomia" edellisissä tapauksissa, miten se sopii hänen ajatukseensa?
Luulen, että hän tappaa hänet rangaistakseen Millia tulevista teoistaan. Se on jonkinlainen ympyrä: kun Mills tappaa Johnin, hän rankaisee häntä kateudesta, mutta samalla hänestä tulee tilivelvollinen Warthista, kun John tappaa Millin vaimon, hän rangaisee Millia Warthista, mutta samalla hänestä tulee Kateus.
#2
+9
Django Reinhardt
2013-05-12 05:00:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun tulisi kiinnittää enemmän huomiota! :-P

Voit nähdä, John Doe selittämällä kaikki synnit, jotka hän on tähän mennessä tehnyt autossa, tässä videossa.

YLpeys: Mallille annetaan valinta sen jälkeen, kun hänen kasvonsa on silpottu. Soita ambulanssille tai ota yliannostus. Hänen ylpeytensä saa hänet ottamaan yliannostuksen.

Tuolloin hänellä on jäljellä kaksi, kateus ja viha. John Doe kertoo etsivä Millsille, kuinka paljon hän ihailee häntä ja hänen vaimoaan elämästä, jonka he ovat tehneet itselleen . Katso video

WRATH: Etsivä Mills ampuu John Doen postittamalla vaimonsa pään. Katso video

Ne eivät ole vahvimmat tapaukset, mutta sitten John Doe oli melko pähkinä!

#3
+2
Stefan
2012-06-28 15:28:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ISTR oli ylpeä tytöstä, jonka nenä katkaistiin ja otettiin sitten yliannostus (tabletit liimattiin yhteen käteen) eikä soitettu ambulanssiin (puhelin liimattu toiseen käteen).

#4
+2
Gab
2015-01-28 04:17:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että uhrit tapettiin vastaavalla tappavalla synnillä. lihava kaveri kuoli syömällä, huora sukupuolen mukaan, junkie makaamassa sängyssä. viimeisessä kohtauksessa Tracy kuoli Doen mustasukkaisuudesta, joten "kateudesta", sitten Doe kuoli Millsin vihasta ja siten "vihasta"

#5
  0
user15005
2016-03-01 21:32:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on toinen selitys (se on oikeastaan ​​melko paha: 3): Se on Millsin viha, jonka olemme jo tunteneet. Mutta laatikossa ei ole mitään. Somerset on kateus ja rikollinen löysi tämän potentiaalisen ominaisuuden piiloutuneen persoonallisuudestaan ​​etsimällä hänen henkilökohtaisia ​​tietojaan. Voimme nähdä, että kohtauksessa ennen Somerset ihaili Millin elämää paljon. Sitä voidaan pitää ennakkona hänen motivaatiostaan ​​antaa väärä ilmaisu, joka antoi Millsin tappaa Doe. Silloin kun suurin osa ihmisistä ei tiennyt, mikä sai Millsin tappamaan Doen. Kukaan ei epäile, millaista tietoa Somerset antaa Millsille tuolloin. Siten, kun Mills tappoi Doen, rikos on saatu päätökseen, kun Tracy ei todellakaan ole kuollut. Mutta Envy selvisi, hänellä on kaksi vaihtoehtoa valita, yksi on tosiasian peittäminen, mikä tarkoittaa, että Envy oli käsitteellisesti itse Doe. Toinen on paljastaa totuus. Mikä tarkoitus on vieläkin pahempi. Paljastaa todellinen paha puoli, joka piiloutuu syvälle tavallisten ihmisten sieluihin, jopa hänen lakiensa ja oikeudenmukaisuutensa. No, se on kuitenkin vain ajatus. Becasue: Ei! loppu ei ole niin voimakas kuin toivoisin: P

Ei loukkausta, mutta jos Millsin vaimoa ei tapettu ja SoAlso merset, kuten sanot, on 'kateuden' symbolinen esitys, eikö ole selvää, että tappamisen jälkeen ja kaikki Mills saavat selville, onko hänen vaimonsa hengissä vai ei. Joten Somerset ei uskalla valehdella Millsin kaltaiselle ahneelle, vihaiselle poliisille. alusta alkaen minusta näyttää siltä, ​​että Mills näkee Somersetin kilpailuna (kunnes Somerset tarjoaa apua) ja Somerset, jos hän kadehtii Millsiä, ei ovat tarjoutuneet auttamaan Millsiä murhassa, kun hänen on tarkoitus jäädä eläkkeelle. (1/2)
On myös erityinen kohtaus, jossa Mills kertoo Somersetille: "Luulet, että ihmisillä ei ole tunteita ja he ovat apaattisia rikoksista, joten ajattelit lopettaa tämän työn" (ei niin kuin se on) .Tämä selittää, että Somerset käsitteli vanhuusongelmiaan , hän ei ole liian kaukana kateellisesta nuoren kollegansa elämästä, koska hän oli kokenut kaikki tai suurimman osan heistä ollessaan Millsin ikäinen. (2/2)
#6
  0
gerald herrmann
2016-11-27 13:11:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olet täysin oikeassa ajatuksissasi. Viidennen synnin jälkeen syy-ketju muuttuu epäloogiseksi ja epäjohdonmukaiseksi.

Tässä on luettelo:

1) John Doe rankaisee (tappaa) liikalihavan miehen GLUTTONY

2) Varakas mies saa rangaistaan ​​(tapetaan) ahneudestaan ​​

3) Huumekauppias rangaistaan ​​(tapetaan) SLOTH-arvosta

4) prostituoitua rangaistaan ​​(tapetaan) LUST-toiminnasta

5) Malli saa rangaistuksen (tapetaan) PRIDE-toiminnasta

(mutta nyt se on epäjohdonmukaista :)

6) Kuudennen murhan - jos tämä linja pysyisi johdonmukaisena - pitäisi olla joku rangaistus kateudesta. mutta "John Doe" murhaa Millsin tyttöystävän, jolla ei ole mitään syytä syy-ketjussa ... hän ei ole uhri kateellisen käytöstensä takia, hän on vain juoni-työkalu, joten kateutta ei rangaista tämä kohta ollenkaan.

7) Seitsemäs synti olisi WRATH, nyt Mills tappaa John Doen, joka tosiasiallisesti huolehtii nyt kuudesta kateudesta.

  • Meillä on viattomia tappajalle numero 6, joka ei liity itse ENVYyn.
  • Tappion numero 7 tulisi olla WRATH, mutta se selvittää numeron 6, ENVY. .
  • ja syntistä numero seitsemää, WRATHia (Millsin esittämä), ei tapeta ollenkaan, hänen rangaistuksensa on vaimonsa ja lapsensa menettäminen.

Hienoa sinulle tajusin sen, useimmat ihmiset eivät.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...