Kysymys:
Kill Billin väri muuttuu mustavalkoiseksi
karth
2011-12-05 15:47:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Miksi Kill Bill -elokuvassa väri muuttuu normaaliväristä mustavalkoiseksi? Pitäisikö se pitää bruttotaso alhaalla?

Luulin, että väärennetty veri loppui, joten he käyttivät jotain eriväristä ja tekivät kohtauksesta mustavalkoisen, joten et huomaa sitä.
tai se voi olla hänen näkemyksensä siitä, miten hän näkee bc: n, jonka hän ammuttiin päähän ja asui. onko etujaan, eikö vain?
Neljä vastused:
#1
+50
DisgruntledGoat
2011-12-05 21:50:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kill Bill on pohjimmiltaan kunnianosoitus kymmenille menneisyyden elokuville, jotka yleensä näytettiin mustana valkoisena & -värinä televisiossa leikkaamaan sitä. Sama tapahtui Kill Billille saavuttaakseen R-luokituksen ja päästäkseen teattereihin.

IMDB: n trivia-osa vahvistaa tämän:

Mustavalkoinen valokuvaus on viime kädessä kunnianosoitus 70-luvun ja 80-luvun yhdysvaltalaisille kung fu -elokuvien esityksille. Mustaa ja valkoista (samoin kuin mustaa ja punaista) käytettiin veren vuodatuksen peittämiseen televisio sensoreista. Alun perin ei ollut tarkoitus käyttää mustavalkoisia valokuvatehosteita (ja japaninkielisessä versiossa mikään ei ole), mutta MPAA vaati toimenpiteitä kohtauksen hiljentämiseksi.

#2
+13
Shadow Wizard is Ear For You
2011-12-05 16:29:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, en usko, että sillä olisi mitään tekemistä "bruttoarvon" kanssa - veri ei ehkä ole punaista, mutta ruumiinosat lentävät silti.

Oma järki kertoo minulle tavoitteen Tämän tekniikan tarkoituksena on kiinnittää enemmän huomiota näihin kohtauksiin, kiinnittää katsojan huomio.

Tällä tavalla nuo kohtaukset ovat myös paljon "taiteellisempia" ja antavat elokuvalle aivan uuden kerroksen .. monta kertaa nuo asiat tekevät ero "vain toisen elokuvan" ja kulttielokuvan välillä.

Virallista selitystä ei löytynyt, joten pidän yllä mainituista kahdesta syystä.

#3
+5
idahomaniac
2014-05-03 01:11:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Japanissa se on värillinen, mutta elokuvassa ei ole englanninkielisiä tekstityksiä laajalle japanilaiselle. Se on paljon parempi väri. Jos luulen, miksi B&W täällä osavaltioissa se johtuu gore-tekijästä, se ei ole tyypillinen Hollywood, mutta realistinen vai ei, se on paljon kovempi ja B&W hillitsee sitä noin 1000%, jos olet velkaa elokuvasta, jonka olet velkaa itsellesi nähdä japaninkielinen versio

#4
  0
Naveen
2013-06-30 13:03:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että se koskee kohtauksen upeutta ... Jos näemme taistelun, väri palaa, kun Uma Thurman räpyttää silmiään ja heti kyseisen paikan omistaja sammuttaa päävirran ja väri muuttuu tummansiniseksi minimoimiseksi veren punainen väri.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...