Kysymys:
Elokuva vuorottelevien armeijan reservisotilaiden joukosta ja ne ovat jumissa taisteluveitsillä
phwd
2011-12-05 06:09:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän muistaa elokuvan nimen, jossa on joukko reservin sotilaita (tai terveystietoja? mutta ryhmässä on todellakin lääkäri / ensihoitaja). He lähtevät vuorotellen (mielestäni jopa 60 päivää). Ainoa kohta, jonka muistan, on se, että heillä ei ole ammuksia mäen toisella puolella (pieni hiekkarinne).

Toisella puolella ovat viholliset, jotka joko puhuvat lava-auton ympärillä tai yrittävät korjata sen. Viholliset kuulevat kukkulalta melun ja päättävät tarkastaa sen.

Varasotilaat huomaavat tämän ja koska he ovat ammusten ulkopuolella, suuri joukko heistä (luulen heidän olevan 7 sotilasta) päättää vetää heidän taisteluveitsensä ja hyökkäävät vihollisia vastaan ​​heti, kun he tulevat kukkulan yli. Joten seuraavien minuuttien ajan meillä on useita 1: 1-taisteluita taisteluveitsillä.

Sijoitan kohtauksen voimakkuuden hieman alle amerikkalaisen GI: n ja saksalaisen sotilaan verrattuna yksityisen Ryanin pelastamisessa. Paitsi että amerikkalaiset todella voittavat tällä kertaa.

Sijainti? Ehkä Irakin sota, mutta älä pane liikaa keskittymistä tähän tai voin johtaa sinut pois radalta.

Aikajana? Elokuva ilmestyi todennäköisesti vuoden 2000 jälkeen.

Kaksi vastused:
#1
+9
Gert Arnold
2011-12-23 04:04:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amerikkalaisten sotilaiden kanssa on paljon yhtäläisyyksiä. Katso traileri alla.

Voi mies se on se! Olet mahtava. Olen yrittänyt muistaa tämän hyvän vuoden tai pidempään.
@GertArnold-videota ei ole enää olemassa.
#2
+1
lonstar
2013-10-05 00:04:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä kuulostaa siltä, ​​että se on lainattu vuoden 1981 Southern Comfortista yhdessä Powers Boothen ja Keith Carradinen kanssa, kunnollisen trillerin, joka kertoo joukosta kansalliskaartin sotilaita, jotka törmäävät joihinkin maapojiin, ja hilpeys varmistaa sen, että aihioilla aseistetut sotilaat yrittävät välttää paikallisia aseilla. Tarkista se.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...