Kysymys:
Mitä tulee jumalien kuolemattomuuteen julkaisussa Immortals (2011)?
phwd
2011-12-07 10:52:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvassa Immortals Zeus ja muut jumalat laskeutuvat Olympus-vuorelta taistelemaan titaaneja vastaan. Seuraavat tosiasiat tulisi tietää jumalista

  • Zeus: Taivaan, ukkosen ja salaman jumala
  • Poseidon: merien Jumala
  • Herakles (demi-jumala? Tarvitsevat vahvistuksen tälle)
  • Athena: Sodankäynnin jumalatar
  • Apollo: Paranemisen Jumala

Kuinka se tapahtuu onko mahdollista, että jumalat kuolevat niin nopeasti? Korostamatta mytologiaa ja pelkästään käsikirjoitusta tiedetään ainakin, että Poseidonilla on meren voima? Jopa loppukohtauksessa, jossa Phaedran poika ennakoi Theseuksen ja jumalat taistelussa titaanien kanssa, näemme vain yhden taisteluissa.

üks vastaus:
#1
+9
Tablemaker
2011-12-08 02:02:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa järkevä selitys, jonka voin ajatella, on se, että täällä kuvatut jumalat ovat "kuolevaisempia" kuin mitä olemme tottuneet ajattelemaan. Taistelu, johon elokuvan alussa viitattiin, kuulosti Jumalan / Titan-taistelun olevan tasaisempi kuin kreikkalaisen 'kaanon' mytologian.

Rehellisesti sanottuna pidän tätä elokuvaa enemmän mukautuksena kreikkalaiseen mytologiaan kuin mitä titaanien nimettömyyden perusteella hyväksytään. Titaanit itse näyttävät olevan kaikki samanlaisia, ei eroa kenenkään välillä. Loppujen lopuksi missä on Chronus, Atlus, Gaia jne.? Jumalat.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...