Kysymys:
Millainen yritys on Initech?
Flimzy
2011-12-31 14:23:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Millainen yritys Initech on elokuvassa Office Space?

Initechista tiedämme muutaman tärkeän asian, jotka elokuvan juoni on saranoitu. Onko olemassa tosielämän yrityksiä, jotka todella täyttävät nämä kriteerit?

 1. Initech palkkaa tietokoneohjelmoijia, jotka "päivittävät pankkiohjelmistot 2000-kytkimelle"
 2. Initechillä on pääsy luotto-osuusohjelmisto "
 3. Initechillä on pääsy" luotto-osuuskunnan keskusyksikköön "
 4. Initechin kirjanpito-osasto ilmoittaa, kun raha katoaa
 5. Initechilla on" Yritystilit " Maksettava "osasto (vaikka ainakin yksi kirjoittaja on eri mieltä kanssani ja ajattelee, että se on" Corporate Councils Payroll ")
 6. Initechilla on" Logistiikka "-osasto
 7. Initech sillä on insinöörejä, joilla ei ole riittävästi taitoja, jotta he voivat olla suoraan yhteydessä asiakkaisiinsa.

Kohdista 1,2,7 Initech kuulostaa ohjelmistokehittäjältä, joka tekee sopimuksia rahoituslaitosten kanssa. Kohdasta 3 saa Initechin kuulostamaan myös yritykseltä, joka tekee sopimuksia rahoituslaitosten kanssa palvelinten ja ohjelmistojen ylläpidosta.

Kohde 4 saa Initechin kuulostamaan varsinaiselta rahoituslaitokselta.

Kohde 5 kuulostaa enemmän konsulttiyritys, koska mielestäni "ostovelat" kutsutaan todennäköisemmin yksinkertaisesti "lainoiksi"; mutta varsinainen pankkiiri voisi todennäköisesti selvittää tämän.

Kohde 6 voi todennäköisesti olla joko pankki tai konsulttiyritys.

Luulisin, että ehkä Initech on yksinkertaisesti suuren finanssialan tytäryhtiö. yritys, joka tekee sisäistä IT-konsultointia ja ohjelmointia emoyhtiölle. Mutta kohta 7 ei sovi tähän teoriaan, koska silloin ei olisi todellisia "asiakkaita" (perinteisessä mielessä).

Joten ... Millainen yritys on Initech? :)

Vastaus: kuvitteellinen.
Kun Peter tarkistaa tilisaldonsa pankkiautomaatilla elokuvan loppupuolella, pankkiautomaatissa lukee "Initech Employee FCU" tai jotain sellaista.
"Yritysten ostovelat" ei ole salaperäinen. Oletan, että täällä on oltava jonkinlainen alueellinen englanninkielinen kysymys. _ Jokaisella yrityksellä on _ ostovelat_osasto, kutsuvatko he sitä niin tai eivät. Se on vain osasto, joka ** maksaa yrityksen laskut **. Tällä ei ole mitään tekemistä pankkitoiminnan tai lainojen kanssa. Vastaavasti osastoa, joka kerää rahaa asiakkailta, kutsutaan myyntisaamisiksi.
@JoelBrown: Mikä on mielipiteesi? Kuka väitti, että se oli salaperäinen?
@Flimzy - Vastauksestasi tuntuu siltä, ​​että tulkinnalle on tilaa. Ehkä "mysteeri" on liian dramaattinen. Huomautukseni on, että _ jokaisella yrityksellä on "ostovelat" -osasto, ei pelkästään konsulttiyrityksiä, eikä sillä ole mitään tekemistä lainojen tai pankkitoiminnan kanssa, vain niiden laskujen maksaminen.
@JoelBrown: Se on hieno ... vaikka 1) "Yritysten ostovelat" on melko erillinen asia yksinkertaisesti "Ostovelat". Se, että heillä on "Corporate" -osasto tällä nimellä, viittaa siihen, että heillä on useita "ostovelat" -osastoja. Toiseksi ei, kaikilla ei ole ostovelkaa. Yrityksessä, jossa työskentelen, yli 100 työntekijää, ei ole tällaista osastoa. Heillä on tietysti kirjanpito-ohjelmistossa ostovelka, mutta yritykselle on vain kaksi kirjanpitäjää. Erillinen AP-osasto olisi täysin hullu.
@JoelBrown: Eikä vain lukenut paljon enemmän olemassa olevaan kysymykseen, vaan päädyitte myös sen perusteella melko typeriin johtopäätöksiin.
@DisgruntledGoat En tiedä mitä sanoa, mutta "initech" on todella olemassa - katso http://www.initech.com. Mielenkiintoista on, että "initechin" tosielämän versio sattuu tekemään urakkatöitä rahoituslaitoksille ja tarjoaa maksujen käsittelyratkaisuja ...
@DevDoomari: Tällä yrityksellä ei selvästikään ole mitään yhteyttä elokuvassa olevaan. DisgruntledGoatin kommentti on voimassa.
@Flimzy kyllä ​​tiedän ... mutta heidän päätoimialansa ovat päällekkäisiä: P
Viisi vastused:
#1
+38
Bill the Lizard
2011-12-31 21:40:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Initech on näennäisesti ohjelmistoyritys, mutta en usko, että se voisi todella olla olemassa. Otan pisteesi yksi kerrallaan.

 1. Initech palkkaa tietokoneohjelmoijat, jotka "päivittävät pankkiohjelmiston 2000-kytkimelle"

  Tämä sopisi joko pankki / luottoyhdistys tai ohjelmistokonsultointiyritys.

 2. Initechillä on pääsy "luottoyhdistysohjelmistoon".

  Tämä sopisi jälleen molempiin. Konsultointiyrityksen ohjelmoijat tarvitsevat ehdottomasti pääsyn lähdekoodiin muutosten tekemiseksi.

 3. Initechillä on pääsy "Credit Union Mainframeen"

  keskusyksikölle eliminoi melko paljon "konsulttiyrityksen". Työskentelen ohjelmoijana pankissa konsulttiyrityksen kautta. Mikään pankki tai luottoyhdistys ei missään nimessä anna konsultille pääsyä suorittamaan tarkistamatonta koodia järjestelmissä, joissa se voi aiheuttaa haittaa.

 4. Initechin kirjanpito-osasto huomaa, kun raha katoaa

  Tämä poistaa myös "ohjelmistokonsultointiyrityksen" harkinnasta. Konsultointiyrityksellä on oma kirjanpito-osasto, joka seuraa omien toimintojensa kustannuksia ja tuloja, ei asiakkaidensa. Pankki tai luottoyhdistys huomaa rahan katoamisen, ei Initech.

 5. Initechilla on "Yritysten ostovelat" -osasto (vaikka ainakin yksi kirjeenvaihtaja on eri mieltä kanssani ja luulee sen olevan "Corporate Councils Payroll")

  Tämä ei tarjoa paljon tietoa. "Ostovelat" on yleinen kirjanpitotermi, jota kaikki yritykset käyttävät. Kaikenlaiset lainat tai luotolla tehdyt ostot kirjataan ostovelkoihin. Pankkiiri viittaa siihen lainana, mutta kirjanpitäjä (tai kirjanpito-ohjelmisto) saattaa silti kutsua sitä yleisemmällä termillä.

 6. Initechilla on "Logistiikka" -osasto

  Tämä voi mennä kumpaankin suuntaan. Pankilla olisi logistiikkaosasto, mutta niin voisi olla myös pankissa työskentelevä konsulttiyritys.

 7. Initechilla on insinöörejä, joilla ei ole riittävästi taitoja, jotta he voivat olla suoraan yhteydessä asiakkaisiinsa.

  Kaikilla yrityksillä, joilla on IT-osasto, on sellaisia. Ohjelmoinnissa "asiakas" voi olla kuka tahansa, joka käyttää ohjelmistojamme. Ne voivat olla yrityksen sisäisiä tai ulkoisia. Osastollani kutsumme asiakkaita asiakkaille, jotka käyttävät ohjelmistoamme sijoituspäätöksiä käyttäville asiakkaille. Muut osastot kirjoittavat ohjelmistoja varsinaisille pankkiasiakkaille (ihmisille, joilla on sekki- tai säästötilejä). Monet meistä eivät puhu suoraan asiakkaiden kanssa. Sen sijaan kommunikoimme projektipäällikön tai muun välittäjän kautta.

Kaiken tämän perusteella uskon, että arviosi "suuren rahoitusyhtiön tytäryhtiöstä" ei ole kaukana. Luulen, että nro 4 silti eliminoisi tytäryhtiön. On epätodennäköistä, että sama tytäryhtiö hoitaisi sekä ohjelmistokehitystä että kirjanpitoa emoyhtiölle. Joten yhteenvetona voidaan todeta, että Initech näyttää olevan jonkinlainen yhdistelmä pankkia ja ohjelmistokonsultointiyritystä, jota ei ole todellisessa maailmassa.

Entä finanssitransaktioiden selvityskeskus, joka toteuttaa tilauksia asiakkailleen?
@JacobG En tiedä. Lisätäänkö se vastauksena?
Kysymys: Ovatko luotto-osuuskunnat koskaan kokonaan toisen yrityksen omistuksessa, jonka työntekijät muodostavat jäsenyyden? Jos näin on, he voivat olla tällaisen yrityksen tai sen luottoyhteisön työntekijöitä.
@JeffSahol En tiedä tarpeeksi luottoyhteisöistä vastaamaan, mutta jos näin on, se tuntuu mahdollisuudelta.
Olen eri mieltä konsulttien pääsyn estämisestä ... Sillä ei ole laillista estettä, ja olen työskennellyt konsulttina pankissa, jossa konsultteilla oli (ainakin) yhtä paljon pääsyä järjestelmiin kuin he työskentelivät. Konsultteja voidaan palkata mihin tahansa tyyppiseen työhön, ja he tarvitsevat kaiken mahdollisen pääsyn työnsä tekemiseen. Monet yritykset, pankit ja valtion virastot mukaan lukien, ovat melkein kokonaan ulkoistaneet IT-toimintonsa konsultteille.
#2
+12
Zurm
2012-01-01 06:40:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentelin aiemmin ohjelmistoyrityksessä, joka loi tuotteita keski- ja korkealaatuisten luottoyhdistysten ylläpitämiseksi. (Huolehtii melkein kaikista ohjelmistotarpeista.) Huhuttiin myös toimivan inspiraationa Office-tilalle, vaikka kuvittelisin, että tämä on huhu monissa yrityksissä.

 1. Initech palkkaa tietokoneohjelmoijat, jotka "päivittävät pankkiohjelmiston 2000-kytkimelle".

  Olen melko varma, että joitain muutoksia tehtiin ja testit tehtiin aivan kuten kaikkialla.

 2. Initechilla on pääsy "credit union -ohjelmaan".

  Yrityksellä, jonka palveluksessa työskentelin, oli täydellinen hallinta asiakasjärjestelmissä käytetyssä koodissa. > Initechillä on pääsy "luottoyhteisön keskusyksikköön".

  Asiakkaamme antaisivat meille mahdollisuuden kirjautua sisään keskusyksikköönsä. Jotkut asiakkaat rajoittavat sitä, mitä voimme nähdä, mutta useimmat vain antavat meidän nähdä kaiken. Tuolloin työskennellessäni monet, useimmille asiakkaille, pitivät modeemilinjaa aina käytettävissä, jota voimme käyttää sisäänkirjautumiseen. Kaikki kirjattiin, joten jos muutat jotain, saatat jäädä kiinni, mutta voit tehdä sen.

 3. Initechin kirjanpito-osasto huomaa, kun raha katoaa

  Yrityksellä, jossa työskentelin, ei olisi ollut tällaisia ​​raportteja, mutta luotto-osuuskunnilla olisi yleensä tehdä öisin tasapainotus ja jos jokin oli poissa, kuulisimme siitä TIETÄÄN, yleensä jo ennen yrityksen avaamista. (Joten tarvittavat tapahtumat voidaan kumota / korjata / jne.). Initech-ilmoituksen saaminen tekee tontin kuitenkin todennäköisesti helpommin seurattavaksi.

 4. Initechilla on "Yritysten ostovelat" -osasto (vaikka ainakin yksi tilaaja on eri mieltä kanssani ja ajattelee sen olevan "yritys" Neuvostojen palkanlaskenta ")

  Ei ole aavistustakaan täällä. Epäilen, että juoni vaati tätä, kun olet saanut Initechin olemaan se, joka huomaa rahan puuttuvan.

 5. Initechilla on "Logistiikka" -osasto.

  Useimmilla yrityksillä voi olla yksi näistä. Työskentelyni paikassa oli varmasti logistiikan parissa työskenteleviä ihmisiä.

 6. Initechilla on insinöörejä, joilla ei ole riittävästi taitoja, jotta he voivat olla suoraan yhteydessä asiakkaisiinsa.

  Emme työskennelleet suoraan asiakkaiden kanssa, mutta tämä johtui vähemmän ihmisten puutteesta. taitoja ja enemmän, koska insinöörin aika maksaa enemmän kuin asiakaspalveluaika ja suurin osa ongelmista voidaan ratkaista ilman ohjelmoijien osallistumista. Usein päivystystilanteissa ohjelmoijat ovat kuitenkin olleet vuorovaikutuksessa suoraan asiakkaiden kanssa.

#3
+5
Mike Simpson
2012-01-01 03:26:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen työskennellyt useita vuosia konsulttiyrityksessä, joka kehitti ohjelmistoja niin kutsutulle "kirjeenvaihtajapankille" - välittäjälle, joka käsittelee tapahtumia muiden pankkien puolesta. Asiakaspankkeja kutsutaan "vastaajapankeiksi".

On mahdollista, että Initech teki jotain vastaavaa. Voisin tehdä seuraavat havainnot:

 • Asiakkaamme (kirjeenvaihtaja tai isäntäpankki) tasapainottaa tapahtumien kokonaismäärät varmistaakseen, että kaikki lisätään oikein. Meillä konsulttiyrityksenä ei ollut pääsyä tuotantotietoihin emmekä suorittaneet tätä tehtävää.

 • Emme yleensä toimineet suoraan RB: n (asiakkaan asiakkaan) ohjelmistojen kanssa, mutta teimme yhteistyötä suoraan muiden järjestelmien kanssa asiakkaan kanssa, joista osa oli kaupallisia hyllytuotteita; esimerkiksi viestien jonotus ja / tai GL-kirjanpito tai ydinprosessointijärjestelmät.

#4
+3
Jacob G
2011-12-31 23:11:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelin Initechia aina rahoitustapahtumien välittäjänä, joka teki mukautettuja toteutuksia niiden yhteyksien kummassakin päässä, joita he edistivät. Tämä voi olla esimerkiksi Credit Union to Credit Card Company tai Credit Union to Check Clearinghouse, jne. ... En ole 100% varma, koska en ole koskaan kehittänyt ohjelmistoa, joka olisi lähellä finanssitransaktioiden käsittelyä, mutta se näyttää minusta mahdolliselta. / p>

#5
+1
Shemp
2012-08-25 06:47:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentelin tuolloin Intelissä ja yhtäläisyydet olivat niin suuria, että oletin Initech = Intel. Ei nimenomaan, mutta sanojen pelaaminen yrityksen kanssa, jonka kaikki tietävät, että heidän mielestään oli sama ei-toivottu kennokulttuuri. Ajattelin, että he tekivät työn linjan erilaiseksi, jotta heitä ei nostettaisi oikeuteen.

Voitteko laajentaa yhtäläisyyksiä? Kuinka Intel vertaa kysymyksen eri kohtiin? Päivittääkö Intel pankkiohjelmiston? Onko Intelillä pääsy luottoyhdistysohjelmistoihin ja keskusyksiköihin?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...