Kysymys:
Kapteeni Millerin ajatusprosessi yksityisen Ryanin "koulunopettaja" -tapahtumassa?
phwd
2011-12-01 10:59:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten kapteeni Miller sanoo "varustaa" panttivangin vapauttamisen jälkeen, yksi alaisista kieltäytyy. Yritän ymmärtää, mitä elokuva yritti kuvata noin siinä minuutissa, kun kapteeni Miller ei sanonut sanaa.

Kohtaus näyttää hänen olevan valmistautumassa, onko sen tarkoitus osoittaa kapteeni Millerin luottamusta alaisuuteensa käskyjen noudattamiseksi vai onko hän yleensä shokissa nykyisestä tilanteesta? pieni puhe lopussa, jossa hän sanoo olevansa koulun opettaja eikä välitä kuka Ryan on, ajattelen tosiasiaa, että kamera ei kiinnitä paljon huomiota häneen, että näin se esitettiin; näiden muutaman minuutin hiljaisuuden oli tarkoitus osoittaa, että hän ei välittänyt.

Onko tämä oikea kohtauspaikka kohtaukselle?

Kolme vastused:
#1
+20
Stefan
2012-06-24 12:54:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se liittyy upseerien ja säännöllisten sotilaiden erottamiseen. Hän ei osallistu tällaiseen tilanteeseen. Tätä varten hänen kersanttinsa onkin (joten Mike vilkaisee Tom Hanksia ja puuttuu sitten asiaan).

Hanks on kuitenkin järkevä, kypsä upseeri. Hän tajuaa, että hänen on tehtävä jotain tilanteen ratkaisemiseksi, ja päättää olla yhteydessä heihin ja selittää, miksi hän tekee mitä tekee. Normaalisti upseerien on pidettävä etäisyyttä, eikä heistä tule henkilökohtaisia ​​ystäviä miestensä kanssa, koska se saattaa vaarantaa komentohierarkian ja vaikuttaa upseerin arvioon.

Tämä oli iso askel ja osoitti miehille, Tom Hanks ei ollut immuuni tehtävän turhautumiselle ja stressille. Hän jakoi sen heidän kanssaan, ja heidän kaikkien oli tehtävä yhteistyötä.

#2
+5
phwd
2011-12-02 11:50:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että olen menossa prosessiin, jota kapteeni Miller vain ajatteli paljon, lähinnä siitä, kuinka päästä kotiin vaimolleen ja palata yksitoikkoiseen (mutta hänelle mielenkiintoiseen) työhön koulunopettajana. Tämän vuoksi hän ei ollut nopea reagoimaan alaisuuteensa.

Perustelut, joita käytän tukemaan tätä, on loppu kohtaus, jossa hän kohtaa tankin. Loogisesti hän tiesi, ettei hänellä ollut mitään mahdollisuutta astua vahingossa. Tämä oli päätös lopettaa tehtävän pitää yksityinen Ryan hengissä toivoen, että hän voi jonain päivänä mennä kotiin tai epäonnistua tietäen, ettei hänen tarvitse enää kantaa kotisairautta.

#3
+3
Johnny Bones
2016-06-22 22:45:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos muistat, yksikössä oli alkanut olla vika. Jotkut olivat järkyttyneitä Millerin päätöksestä päästää panttivanki, kun he halusivat kostaa Waden kuoleman (Giovanni Ribisi). Horvathilla (Tom Sizemore) ja Reibenillä (Edward Burns) oli juuri seisottu pistoolilla, Uphamia (Jeremy Davies) kutsuttiin myötätuntoiseksi ja pohjimmiltaan kaikki muut huusivat toisiaan. Joukkueen ykseys hajosi nopeasti.

Tuossa kuvailemassasi minuutissa mielestäni Miller yritti selvittää, kuinka hän selviää tästä tehtävästä, ja saada kaikki takaisin raiteilleen, jotta hän voisi palata takaisin. kotona perheelleen.

Miller muisteli, että hänen sodanjälkeistä tehtäväänsä oli vedossa. Pyrkiessään hajauttamaan tilannetta ja ohjaamaan heidän huomionsa hän tarjoaa uransa kotona; koulun opettaja. Hän alkaa muistella sitä ja lopulta rauhoittaa joukon ja saa heidät keskittymään käsillä olevaan tehtävään; löytää Ryan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...