Kysymys:
Mikä on tämän elokuvan nimi (älykäs?) Muurahaisilla?
Mnementh
2011-12-04 03:18:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän muistaa elokuvan, jonka näin kauan sitten televisiossa. Sen on oltava 90-luvun alussa, mahdollisesti 80-luvun lopussa. Elokuva saattaa kuitenkin olla vanhempi. Se oli jotain tutkijasta, joka tutkii ja kokeili muurahaisia. Luulen, että muurahaiset ovat älykkäitä, mutta en ole varma tästä. Jos muistan sen oikein, lopulta muurahaiset valloittivat maailman tai vain laboratorion. Anteeksi, kaikki on vähän pilvistä. Muistini ei ole paras tässä, siksi tarvitsen apuasi saadaksesi elokuvan nimen.

oletko varma, että he olivat muurahaisia? ja olisiko se voinut olla kahden osan jakso näyttelystä? (Hiekkakuninkaat - ulkorajat on ajatus)
Kuulostaa hämmästyttävän "City" / Cliford Simak (kommenttina, koska tämä on kirja)
@Seanland Tuo jakso on yksi suosikeistani! Halusin vain kysyä siitä, kun tämä kysymys muistutti minua. +15 sinulle, sir.
Ne. Oli elokuva, yksi suosikkini, kahdeksankymmentäluvun alusta, eräästä laboratoriosta autiomaassa älykkäillä muurahaisilla, jotka tekivät sellaisia ​​asioita, kuten sammuttivat tutkijoiden tietokoneet sotilasmuurasten uhraamalla itsensä ryömimällä laitteisiin joukkoina, jotka oikosulkivat sen. He rakensivat myös pesäkkeisiinsä monimutkaisia ​​rakenteita saadakseen aikaan auringon voiman. Soittaako tämä kelloa? Upea elokuva! Sitä kutsuttiin "He", mutta kun etsit otsikkoa, saat vain huonon elokuvan vuodelta 2002. Jos löydät sen, ilmoita minulle minne! Olen etsinyt elokuvaa vuosia.
Ihmettelen, etsimmekö samaa elokuvaa, se oli perhe, joka yritti asua lähiössä normaalina ihmisperheenä, mutta olemme muurahaisia?
Tiedän mistä elokuvasta puhut, etsin samaa elokuvaa. Olen 28-vuotias ja muistan sen nuorena. luultavasti noin 7-9-vuotiaita. Muistan sen näin; kaveri keräsi näytteitä kuulta. Ja löysi joitain muurahaisia ​​näiden näytteiden lisäksi .. Palattuaan myöhemmin paikalleen, varsinaisen työpaikkansa ulkopuolelle, hän piilottaa nuo superantit lisääntymällä rakentamassaan suuressa lasitiloissa, joissa on paljon hiekkaa. Muurahaiset alkavat osoittaa korkeaa älykkyyttä ja he näkevät tämän tutkijapojan äitinsä tai "jumalana". Kun hän päättää tulla maatilalle myöhemmin, kaikki muurahaiset alkavat muodostaa tarkan kopion o
Seitsemän vastused:
#1
+26
Shawn Holmes
2011-12-04 04:09:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa useita tieteiskirjallisuuselokuvia, joihin kuuluu muurahaisia, ja muistisi perusteella voi olla haastavaa selvittää, oliko kyseessä todella tv-elokuvaksi tehty vai vain hyvin vanha elokuva lähetetään yhden yön putkessa. Kuitenkin lähimmät ottelut kuvauksellesi ovat:

  1. Vaihe IV (1974)

  2. Se tapahtui Lakewoodin kartanossa / paniikki Lakewoodin kartanossa / muurahaisissa (1977) - Tämä on tehty erityisesti televisiota varten.

  3. Ne! (1955) - Tiesit, onko se tämä - se oli mustavalkoinen.

Kiitos. Uskon, että se on vaihe IV, nimi soi. Nyt minulla on nimi ja voin yrittää tarkistaa sen uudelleen. 'Niitä!' ei täsmää. En muista värejä, mutta kuvaus puhuu jättiläismuurahaisista, ja muistan normaalikokoiset mutta järjestäytyneet muurahaiset. Myöskään Lakewood Manor ei näytä vastaavan. Kuvaus näyttää osoittavan olento-kauhuelokuvan suuntaan, ja muistini sanoo SF.
Sen on oltava vaihe IV. Fallout 3: ssa on tutkijahahmo nimeltä [Lesko] (http://fallout.wikia.com/wiki/Weston_Lesko) (nimetty Leskon mukaan vaiheessa IV), joka kokeili myös muurahaisia, ja muurahaiset hallitsivat koko kaupunki.
Ensimmäinen ajatukseni oli vaihe IV. Niitä! ei ole laboratoriota sellaisenaan, ja se on myös paljon vanhempi kuin vaihe IV. Klassinen, kuitenkin, molemmat (vaikka "Heidät" tunnetaan mielestäni paremmin). @baz wow, en tiennyt sitä Fallout 3: sta. Sain * pelata sitä nyt.
#2
+7
DisgruntledGoat
2011-12-09 04:49:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla saattaa jo olla vastauksesi, mutta kuvaus muistutti minua Simpsonien jakson Deep Space Homer kohtauksesta, kun Homer murhaa vahingossa raketin aluksella olevan muurahaisfarmin ja aiheuttaa paniikkia takaisin maan päälle.

Tarkistin siis The Simpsons Archive: n, johon viittausosaan on merkitty kaksi elokuvaa: Antsen imperiumi ja Hellstromin aikakirjat. Ehkä yksi niistä on elokuva, jonka yrität muistaa.

Mielestäni toimenpideohjelman on ehdottomasti sen arvoista tarkistaa nämä, etenkin. Hellstromin aikakirjat.
Antsun imperiumi ei selvästikään ole etsimäni elokuva, koska siihen liittyy suuria olentoja. Hellstrom Chronicles ... ei tunnu olevan etsimäni, mutta se näyttää olevan fiksusti rakennettu elokuva. Joten etsin sitä joka tapauksessa. Kiitos. :-)
#3
+4
user4902
2013-05-19 13:15:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sandkings:

Tutkija ja perheenjäsen Dr. Simon Kress on tutkinut lajin kehitystä käyttämällä Marsin maaperän näytteessä olevia munia. Kun yksi vika pakenee laboratoriosta, mikä rikkoo laitoksen turvallisuutta, hallitus sulkee projektin sen vaaran vuoksi ja tohtori Simon erotetaan. Tohtori Simon odotti voittavansa Nobel-palkinnon ja varastavansa 275 g näytekenttää tuomalla sen omaisuutensa navettaan ja kehittämällä uusia lajeja. Hän piilottaa totuuden vaimoltaan Cathylta ja jakaa salaisuuden älykkään poikansa Joshin kanssa. Päivien ajan Simon tajuaa kuinka älykkäät olennot ovat ja tuntee olevansa jumala, koska ne näyttävät palvovan häntä. Kuitenkin, kun yksi aihe puree Simonia, hänen vastuuton käyttäytymisensä muuttuu hulluudeksi, mikä vaarantaa hänen perheensä, ystävänsä ja ihmiskuntansa.

#4
+3
Nick T
2011-12-24 06:27:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

90-luvulta peräisin oleva muurahaisaiheinen elokuva, jonka muistan, kun "tappaja-muurahaisen hyökkäys" oli uutisissa, on Legion of Fire: Killer Ants! (1998). He eivät ole liian älykkäitä, mutta hahmot ovat jatkuvasti yllättyneitä "sitkeydestään", "päättäväisyydestään" ja "älykkyydestään" (vaha antropomorfismissa).

#5
+1
jacobjfoley
2011-12-09 08:30:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen otsikko, joka saattaa vastata etsimääsi, on The Hive (2008). Tässä elokuvassa älykkäät muurahaiset valloittavat saaren ja tappavat sen asukkaat. Tuhoamisryhmä kutsutaan paikalle vain saadakseen selville, että muurahaisia ​​hallitsee maan ulkopuolinen äly.

Aivan liian uusi ollakseen etsimäni.
#6
  0
PoloHoleSet
2016-09-12 19:04:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oli huono 70-luvun lopun kauhuelokuva Joan Collinsin kanssa, jossa viidakkosaarella tehty kokeilu meni hallinnan ulkopuolelle, ja sekä älykkäät että jättiläiset muurahaiset (jos muistan oikein) juoksivat rajusti.

IMDB "Muurahais imperiumi" -merkintä

#7
-1
gary
2015-08-01 03:05:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olette kaikki unohtaneet THE NAKED JUNGLE -elokuvan, joka perustuu Carl Stephensonin Lennigen Versus theAtsiin. Ja Joe Danten mestarillinen lyhyt MANT.

Etsimme pitkiä vastauksia. Voisitteko lisätä joitain sitaatteja, miksi luulet sen elokuvan, jota OP etsii
Oliko Mant elokuvassa elokuvassa Matineessa? Tällä oli suurin linja: Mies muuttuu muurahaiseksi, koska muurahainen puri häntä hammaslääkärin vastaanotolla, kun häntä huijataan. Hammaslääkäri katsellen röntgenkuvaa sanoo miehelle, jolla on nyt muurahaisen pää: "Luulen, että sillä ei ole väliä paljoa, mutta sinulla ei ollut * yhtä * onteloa ..."


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...