Kysymys:
Kuinka suuri osa Melissa McCarthyn roolista "Morsiusneidoissa" improvisoitiin?
Brett White
2011-12-01 20:46:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vuonna 2011 elokuvassa "Morsiusneitoja" Melissa McCarthy esittelee Megania, sulhasen, karpaalitunnelin kärsimää sulhasen sulhaa ja yhtä nimellisistä morsiusneitoista. Kaikki hahmon kohtaukset ovat huomattavasti täynnä enemmän vitsejä minuutissa, kun hänen hahmonsa menee näennäisesti loputtomiin kerroksiin naurettavia yksityiskohtia uskomuksistaan ​​ja taustastaan. Näyttää siltä, ​​että tämä olisi voitu kirjoittaa käsikirjoitukseen, mutta kun tiedän, että McCarthy on uskomattoman ammattitaitoinen improvisaattori ja luonnoskoomikko, minun täytyy miettiä, onko hänen vuoropuhelunsa osa vai kaikki tehty paikan päällä.

Joten kuinka suuren osan Meganin hahmosta improvisoi McCarthy?

üks vastaus:
#1
+14
hairboat
2011-12-23 00:33:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

GQ teki haastattelun McCarthyn, Ben Falconen (joka soitti ilma-marsalkkaa ja joka on McCarthyn IRL-aviomies), ohjaajan Paul Feigin ja suuren osan muusta näyttelijästä. Se kannattaa lukea (ja katsoa mukana tulevaa hämmästyttävää valokuvaa), mutta tässä ovat kysymyksesi kannalta olennaiset osat:

Paul Feig:

Brasilialaisen ravintolan aikana Helen puhuu tästä suuresta talostaan, jonka hänellä on ja että ihmiset voivat jäädä hänen luokseen, jos haluavat. Melissa jatkaa koko tämän ajan, kuinka hänen on tehtävä se, koska hänen talossaan on oravia, ja orava oli kaivettu emättimeen ja asui emättimessään. En voinut koskaan saada sitä elokuvaan, mutta se sai minut nauramaan niin kovasti.

Feig uudestaan:

Kohtaus [jossa Megan kärsi ripuli, huuto,] "Katso pois!" [kylpyhuoneen tiskialtaan huipulta] oli käsikirjoituksessa, mutta siellä oli koko tämä asia, jonka hän improvisoi, missä hän yhtäkkiä huutaa pukeutumismyymälän omistajalle: "Anna minulle vitun takki!" Hän halusi pyyhkiä perseensä naisen takilla. Melissa puhuu nanon asettamisesta pakaroihini tai takapuoleen - Nano meni jonkun takapuolelle. Pilasin miljoonia otoksia nauramalla. Kylpyhuoneen ulkopuolella hänen oli sanottava: "Mennään vessaan - älä lepää", ja sen jälkeen hänellä oli vapaa improvisoida. Hänellä oli niin hyviä, että pilasin. Kuten hän sanoi: "Pidätkö tästä jalasta? Sain toisen samanlaisen. Voin laittaa ne molemmat pään yli ja kammata helvetin hiukseni."

Joten se kuulostaa McCarthylta annettiin melko vähän vapautta improvisoida - mikä oli mielestäni poikkeuksellisen hyvä päätös.

(Elokuvan gag kelassa on myös joitain todisteita improvisaatiosta, McCarthylta ja suurelta osin muusta näyttelijästä.)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...